vik55 Postat Noiembrie 7, 2014 Share Postat Noiembrie 7, 2014 UN TRASEU PT MAINE MAX 400 Km , Buc > ,,,,,,,,,, Cam de pe la 10 dim si pana la 18 cel tarziu acasa ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, IDEI ? . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deviltry Postat Noiembrie 7, 2014 Share Postat Noiembrie 7, 2014 veliko tarnovo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Noiembrie 7, 2014 Share Postat Noiembrie 7, 2014 Eu daca e soare dau o tura pana la Slanic, cu pauza de Schnitzelhouse Paulesti la intoarcere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Noiembrie 7, 2014 Autor Share Postat Noiembrie 7, 2014 Eu daca e soare dau o tura pana la Slanic, cu pauza de Schnitzelhouse Paulesti la intoarcere. Slanic Prahova ??????? salina ? Parca Bg suna mai Ok . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Noiembrie 7, 2014 Share Postat Noiembrie 7, 2014 Mie mi-e frig, sunt cateva curbe prin sate pe acolo, merg lejer la plimbare, nu intru la salina (dar poate intra cei cu care merg), stau la ciorba de burta la Schnitzelhouse si inapoi, interval 12-4 asa ca e rece rau pentu mine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy Angel Postat Noiembrie 7, 2014 Share Postat Noiembrie 7, 2014 as veni..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Noiembrie 7, 2014 Autor Share Postat Noiembrie 7, 2014 Mie mi-e frig, sunt cateva curbe prin sate pe acolo, merg lejer la plimbare, nu intru la salina (dar poate intra cei cu care merg), stau la ciorba de burta la Schnitzelhouse si inapoi, interval 12-4 asa ca e rece rau pentu mine! Hai zi si tu un 11 la petrom Miorita ,,,,,,,,,,,,,,ca pana la urma tot pe la 11:30 se pleaca . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Noiembrie 7, 2014 Share Postat Noiembrie 7, 2014 Propunere: Valeni - Cislau - Magura Buzaului - Manastirea Ciolanu - Urlati - Ploiesti. Plecarea cand vreti voi, da' sa stiu si eu. Hotarati-va Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Noiembrie 7, 2014 Share Postat Noiembrie 7, 2014 cati km sunt in total? » Post actualizat in 07 Nov 2014 19:40As veni si eu.Banuiesc ca e traseu de o zi,nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Noiembrie 7, 2014 Share Postat Noiembrie 7, 2014 Pe la vreo 300, n-am stat sa socotesc. Am facut traseul de vreo doua ori si, parca, asa mi-a iesit. De fiecare data am ajuns in Ploiesti (nu chiar, in DN-ul Ploiesti - Buzau) pe alta parte. Ba Urlati, ba Mizil. Am gresit de fiecare data drumul, dupa Manastirea Ciolanu, nu ca ne-ar fi pasat (nu eram singur) ! Acu' ... nici Velico n-ar fi de lepadat. N-am mai fost pe acolo de vreo doi ani. Sau sa ma duca cineva (n-am mai fost) la renumita pestera, nu mai stiu cum ii zice si nu stau sa caut, stiti voi ! Accept orice varianta numa' sa miscam roata. Mai am un pic de guma pana la "slick" (am scris bine?). Alea noi asteapta sa fie montate ... cat mai ... incolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Noiembrie 7, 2014 Share Postat Noiembrie 7, 2014 Hai zi si tu un 11 la petrom Miorita ,,,,,,,,,,,,,,ca pana la urma tot pe la 11:30 se pleaca . Noi ne strangem la 11,30 la Lukoil-ul de la pod de la IKEA, la iesirea in DN1. Se pleaca la 12 spre Slanic, cred ca la 16,30 asa suntem inapoi. Vik, vezi ca merg si ciopere, deci alergatura doar vreun sprint asa, mai sunt si incepatoare , deci domol. Daca ai chef de alergat mergem noi alta data Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Noiembrie 7, 2014 Share Postat Noiembrie 7, 2014 Pe la vreo 300, n-am stat sa socotesc. Am facut traseul de vreo doua ori si, parca, asa mi-a iesit. De fiecare data am ajuns in Ploiesti (nu chiar, in DN-ul Ploiesti - Buzau) pe alta parte. Ba Urlati, ba Mizil. Am gresit de fiecare data drumul, dupa Manastirea Ciolanu, nu ca ne-ar fi pasat (nu eram singur) ! Acu' ... nici Velico n-ar fi de lepadat. N-am mai fost pe acolo de vreo doi ani. Sau sa ma duca cineva (n-am mai fost) la renumita pestera, nu mai stiu cum ii zice si nu stau sa caut, stiti voi ! Accept orice varianta numa' sa miscam roata. Mai am un pic de guma pana la "slick" (am scris bine?). Alea noi asteapta sa fie montate ... cat mai ... incolo. Ramane valabil traseul propus de d-vstra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Noiembrie 7, 2014 Autor Share Postat Noiembrie 7, 2014 Noi ne strangem la 11,30 la Lukoil-ul de la pod de la IKEA, la iesirea in DN1. Se pleaca la 12 spre Slanic, cred ca la 16,30 asa suntem inapoi. Vik, vezi ca merg si ciopere, deci alergatura doar vreun sprint asa, mai sunt si incepatoare , deci domol. Daca ai chef de alergat mergem noi alta data Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Noiembrie 7, 2014 Share Postat Noiembrie 7, 2014 Eu propun sa ne intalnim la aceeasi ora (11.30) in aceeasi locatie (acel Lukoil Baneasa) si vom lua hotararea incotro o apucam. Chestia este ca, daca o luam spre nord trebuie sa avem grija cum ne echipam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Noiembrie 7, 2014 Autor Share Postat Noiembrie 7, 2014 Noi ne strangem la 11,30 la Lukoil-ul de la pod de la IKEA, la iesirea in DN1. Se pleaca la 12 spre Slanic, cred ca la 16,30 asa suntem inapoi. Vik, vezi ca merg si ciopere, deci alergatura doar vreun sprint asa, mai sunt si incepatoare , deci domol. Daca ai chef de alergat mergem noi alta data Si eu am schimbat evacuoarea sa i mai dau un zvac cum pana o mai testez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Noiembrie 7, 2014 Share Postat Noiembrie 7, 2014 (editat) Eu propun sa ne intalnim la aceeasi ora (11.30) in aceeasi locatie (acel Lukoil Baneasa) si vom lua hotararea incotro o apucam. Chestia este ca, daca o luam spre nord trebuie sa avem grija cum ne echipam. Tot acolo unii dintre baieti vor sa o ia spre Buzau, un alt traseu, ceva cu vazut babele de la Ulmet. Editat Noiembrie 7, 2014 de the mentalist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Noiembrie 7, 2014 Share Postat Noiembrie 7, 2014 Pana la urma la ce v-ati hotarat?Imi lasa cineva un nr pe privat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Noiembrie 7, 2014 Share Postat Noiembrie 7, 2014 Am lasat ! Ar mai fi un traseu de alta factura. Calarasi - Silistra - Russe - Giurgiu (mancat in port, au aia niste icre pe paine prajita cu oarece ceapa rosie pe langa !!!). Facut in vara, drumul prin Bulgaria o minunatie, asfalt fain, intalnit 10 masini in cei 105 km, foarte putine linii drepte, viraje domoale. Partea inedita, trecerea cu bacul. In cazul acesta, alta locatie de intalnire, "Mol" inainte de A2 (aia "a Soarelui", ca sa fim mai precisi). Pana maine ne hotaram incotro. "Noaptea este un sfetnic bun", se zice. Eu unu', dorm, poate dimineata, pe la cafea mai cuget. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Noiembrie 7, 2014 Share Postat Noiembrie 7, 2014 (editat) Drumul ala de Silistra Russe e plictisitor tare...Mergi drept de ti se face acru... Pana la urma ramane intalnirea de la Lukoil Baneasa la 11:30? Vin si eu...si merg oriunde e hotaraste... Doar sa nu fie enduro... Editat Noiembrie 7, 2014 de middle_of_nowhere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iahim21 Postat Noiembrie 7, 2014 Share Postat Noiembrie 7, 2014 prezent si eu 11 30 likoil baneasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Noiembrie 8, 2014 Share Postat Noiembrie 8, 2014 care iei un pasager? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy Angel Postat Noiembrie 8, 2014 Share Postat Noiembrie 8, 2014 neata. deci? care e traseu stabilit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Noiembrie 8, 2014 Autor Share Postat Noiembrie 8, 2014 Neata . Da se pare Ok Buc > Ploiesti > Buzau > spre intorsura buzaului > Manastirea Ciolanu [ GPS N 45 23 57 / E 26 54 73 ] Ne vedem la 11:30 unde a STABILIT NIKO sI de acolo care incotro . Corect ? ** Psager sau PASGERA ? . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Noiembrie 8, 2014 Share Postat Noiembrie 8, 2014 Ne vedem acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iahim21 Postat Noiembrie 8, 2014 Share Postat Noiembrie 8, 2014 neata! sper sa se ridice ceata, am iesit un pic din bucuresti si e cam nasol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate