Cosmin Gabriel Postat Noiembrie 9, 2014 Share Postat Noiembrie 9, 2014 (editat) Salut. Am fost azi la cineva sa vad o motocicleta ij jupiter. imi place, o vreau dar... -are doar un contract de vanzare cumparare -nu are talon sau carte -spune ca este radiata -propietarul este senil..are 80 de ani.persoana de contact este nepotul lui. As putea cumva sa ii fac acte doar cu contractul acela de vanzare-cumparare de acum 30 de ani? multumesc! Editat Noiembrie 9, 2014 de Cosmin Gabriel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 9, 2014 Share Postat Noiembrie 9, 2014 Daca nu este inregistrata la Financiar si nu poate sa iti dea fiscal, nu te lega la cap. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Noiembrie 9, 2014 Share Postat Noiembrie 9, 2014 In locul tau nu m-as lega in niciun fel la cap Este mult de munca plus piese noi de "mamaliga". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmin Gabriel Postat Noiembrie 9, 2014 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2014 Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 9, 2014 Share Postat Noiembrie 9, 2014 nu carte, nu talon, nu fiscal.... trebuie sa investesti o caruta de nervi si timp si bani.... merita oare???? NU PREA CRED!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SpiritofMotions Postat Noiembrie 9, 2014 Share Postat Noiembrie 9, 2014 este mult de munca plus piese noi de "mamaliga". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wladlewo Postat Noiembrie 9, 2014 Share Postat Noiembrie 9, 2014 "Ij"-uri ,"nipre"Gasesti in R Moldova.preturi ieftine,cred,nu ma pricep la..."comuniste".Site:makler.md;999.md;Sukcesuri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cotaru Postat Noiembrie 9, 2014 Share Postat Noiembrie 9, 2014 wladlewo vad ca esti la mine in "parohie" spune-mi de unde stii atatea despre ce e dincolo de Prut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat Noiembrie 14, 2014 Share Postat Noiembrie 14, 2014 Salut. Am fost azi la cineva sa vad o motocicleta ij jupiter. imi place, o vreau dar... -are doar un contract de vanzare cumparare -nu are talon sau carte -spune ca este radiata -propietarul este senil..are 80 de ani.persoana de contact este nepotul lui. As putea cumva sa ii fac acte doar cu contractul acela de vanzare-cumparare de acum 30 de ani? multumesc! IMG_20141109_114433.jpgIMG_20141109_114401.jpgIMG_20141109_115522.jpg salut ce ai facut ai cumparat motocicleta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmin Gabriel Postat Noiembrie 16, 2014 Autor Share Postat Noiembrie 16, 2014 salut ce ai facut ai cumparat motocicleta ? Inca nu...se pare ca proprietarul este neserios...Spune ca are pe cineva la tara care ar vrea sa ii dea 100 de dolari...eu nu cred asta...a zis ca ma suna dak nu o ia ala...sa o tina acolo sa putrezeasca treaba lui! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paterrafail Postat Noiembrie 25, 2014 Share Postat Noiembrie 25, 2014 Io le zic altfel: "pune-ti-o pe piept!!" )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1%1%1% Postat Decembrie 10, 2014 Share Postat Decembrie 10, 2014 corect:) Io le zic altfel: "pune-ti-o pe piept!!" )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate