v-twin Postat Decembrie 8, 2006 Share Postat Decembrie 8, 2006 Sau unde-am fost eu astazi: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roskat Postat Decembrie 9, 2006 Share Postat Decembrie 9, 2006 Foarte frumos Multumim pt poze Oare cand vor fi si in Romania expozitii la fel ca asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Decembrie 9, 2006 Share Postat Decembrie 9, 2006 Misto poze, twinule. Dar motoarele din ele (o parte- adica: ducati-urile-in afara de monster, benelli-ul verde, ktm-ul 990 adv, zzr 1400 si inCA CAteva) urate cu spume mai sunt! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
psy Postat Decembrie 9, 2006 Share Postat Decembrie 9, 2006 Frumoase poze ? Ce pret avea Ducati-ul 1098 ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v-twin Postat Decembrie 9, 2006 Autor Share Postat Decembrie 9, 2006 Ducatiul era ieftin pentru un Ducati; 20 000 CAD. She r so biutiful Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian91089 Postat Decembrie 9, 2006 Share Postat Decembrie 9, 2006 Prea sefe pozele....felicitari....Bine ca arati shi celor care nu au fost...ultimile aparitii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wanderer Postat Decembrie 10, 2006 Share Postat Decembrie 10, 2006 Ducatiul era ieftin pentru un Ducati; 20 000 CAD. She r so biutiful I-ai uitat pe iubitorii de ATV-uri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost-rider Postat Decembrie 11, 2006 Share Postat Decembrie 11, 2006 Ce poze sunt astea, unde sunt bebelusele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allias Postat Decembrie 11, 2006 Share Postat Decembrie 11, 2006 dada ..vad numai canadieni barbosi apropo ducati 1098 arata mai bine in realitate ca in poze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silraw Postat Decembrie 11, 2006 Share Postat Decembrie 11, 2006 frumoase poze, multumim mult, in curand si la noi speram cu totiiiiiiiii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v-twin Postat Decembrie 11, 2006 Autor Share Postat Decembrie 11, 2006 Aici oamenii merg la saloane pentru pasiune nu pentru pixde Cat despre 1098, nu stiu ce sa zic, mie mi se pare foarte naspa oricum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wanderer Postat Decembrie 11, 2006 Share Postat Decembrie 11, 2006 Aici oamenii merg la saloane pentru pasiune nu pentru pixde Asa e, asa e... am fost la expozitia din Bucuresti, in 2005 si nu puteai sa te urci pe motociclete sa le incerci, ca erau cu femei pe ele. Cred ca la Bucuresti motociclistii au o ierarhie a valorilor un pic diferita.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silraw Postat Decembrie 11, 2006 Share Postat Decembrie 11, 2006 Asa e, asa e... am fost la expozitia din Bucuresti, in 2005 si nu puteai sa te urci pe motociclete sa le incerci, ca erau cu femei pe ele. Cred ca la Bucuresti motociclistii au o ierarhie a valorilor un pic diferita.. da frate omul are dreptate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jumbo Postat Decembrie 11, 2006 Share Postat Decembrie 11, 2006 tare rau uralu cu frane brembo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v-twin Postat Decembrie 11, 2006 Autor Share Postat Decembrie 11, 2006 O chestie foarte interesanta la saloanele de aici pe care am observat-o anul trecut e ca la salonul de barci erau mai multe gagici misto decat la saloanele auto si moto combinat Apropo, cat credeti ca e un Ural d-ala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razie Postat Decembrie 12, 2006 Share Postat Decembrie 12, 2006 O chestie foarte interesanta la saloanele de aici pe care am observat-o anul trecut e ca la salonul de barci erau mai multe gagici misto decat la saloanele auto si moto combinat ai uitat BMW K1200R - mi-a placut de n-am avut aere...efectiv...pacat ca m-am saturat de naked. Nu am poza ca am uitat camera acasa...dar arata mai bine in realitate decit la reclame. vad ca iti plac si barcile? ai? trimite un link pe privat. a mea e la iernat si abia astept sa o iau inapoi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wanderer Postat Decembrie 13, 2006 Share Postat Decembrie 13, 2006 ai uitat BMW K1200R - mi-a placut de n-am avut aere...efectiv...pacat ca m-am saturat de naked. Nu am poza ca am uitat camera acasa...dar arata mai bine in realitate decit la reclame. vad ca iti plac si barcile? ai? trimite un link pe privat. a mea e la iernat si abia astept sa o iau inapoi... Nu stiu ce motociclete preferati voi, dar eu am ramas 'vrajit' the Yamaha YZ 250F ... Desi nici un BMW F650 Dakar nu mi-ar strica, ca ma bate un gand de calatorii lungi la vara si nu am bike de distanta lunga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razie Postat Decembrie 13, 2006 Share Postat Decembrie 13, 2006 Nu stiu ce motociclete preferati voi, dar eu am ramas 'vrajit' the Yamaha YZ 250F ... BMW K1200S...o vreau, o vreau, o vreau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wanderer Postat Decembrie 14, 2006 Share Postat Decembrie 14, 2006 BMW K1200S...o vreau, o vreau, o vreau... Vorbeste cu Santa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v-twin Postat Decembrie 14, 2006 Autor Share Postat Decembrie 14, 2006 Cum zicea domnul Zahei, prezent aci pe forum, BMW nu e motocicleta, e statut social Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wanderer Postat Decembrie 14, 2006 Share Postat Decembrie 14, 2006 Cum zicea domnul Zahei, prezent aci pe forum, BMW nu e motocicleta, e statut social Pai depinde...nu orice BMW. La numai $10500 + taxe, un Dakar nu face chiar asa o mare declaratie de statut social, dar cu ABS, heated grips si una din cele mai comfortabile sei pe care-am stat, ar fi foarte buna de drum lung. Sa nu mai vorbim de suspensia pe care o are si care-i permite sa mearga in locuri unde nu te-ncumeti cu un Interceptor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v-twin Postat Decembrie 14, 2006 Autor Share Postat Decembrie 14, 2006 Da' V-strom ce-are? Ii pui un scut la motor si tare mi-e ca-l vad zburdand mai lejer pe pietre, ba chiar am vazut pe CMG online un review la v-strom 650 si il laudau puternic cand era vorba de capabilitatile off-road. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wanderer Postat Decembrie 14, 2006 Share Postat Decembrie 14, 2006 Da' V-strom ce-are? Ii pui un scut la motor si tare mi-e ca-l vad zburdand mai lejer pe pietre, ba chiar am vazut pe CMG online un review la v-strom 650 si il laudau puternic cand era vorba de capabilitatile off-road. Ba e chiar bun, nimic de zis, doar ca din punct de vedere estetic pe mine nu ma atrage. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falco Postat Decembrie 14, 2006 Share Postat Decembrie 14, 2006 She r so biutiful Eram ingrijorat ca nu te vad cocotzat pe vreun BMW mah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razie Postat Decembrie 18, 2006 Share Postat Decembrie 18, 2006 Cum zicea domnul Zahei, prezent aci pe forum, BMW nu e motocicleta, e statut social Oarescumva...in cazul lui K1200S - beg to differ. De la Honda, ar fi comparabil cu un VFR cred - am testat una acum citeva luni si cred ca BMW-ul isi merita clar cei 30% $ in plus. ...si la masini - m-am dat cu 330-ul unui prieten si e o experienta aparte. Bineinteles, trebuie sa-ti placa masinile si condusul ca sa apreciezi diferentele... sint de acord ca sint cam scumpe totusi, este un premium de marca si mai nou au competitori seriosi ... Acura/Infinity et co. Deasemenea de acord ca multi daca nu majoritatea proprietarilor de BMW-uri nu ar simti diferenta fata de un model cu 30% mai ieftin. Cheers, Razie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate