wallower Postat Ianuarie 8, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 8, 2007 xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wallower Postat Ianuarie 9, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 9, 2007 xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan D. Postat Ianuarie 9, 2007 Share Postat Ianuarie 9, 2007 Inca o curiozitate! Motor in 4-timpi cu un singur cilindrudar si o capacitate cilindrica de 2000 cmc. Da, ati citit bine 2 litrii!!! Cilindrul provine de la un motor de avion in stea. Pistonul original avea o greutate de 3,3kg deci prea greu. Constructorul a dat comanda la firma "MAHLE", care care a facut un piston de un aliaj usor (Al...), cu diametru de 146 mm si o greutate de numai 1,670 kg. Singur biela, cintareste 25 de kg. Teava de esapament are diametru de 75mm si nu are toba!!! oare ce consum are bestia asta....cati cai putere??? rezervoru ala nu e cam mic??? crek cand bagi mana in gaz si te uiti in rezervor vezi cum scade nivelu de benzina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Ianuarie 9, 2007 Share Postat Ianuarie 9, 2007 E tare chinezu' cu ruginitura aia de motor. Zicea cineva cum de circula pe drumurile publice ? Da motorul tau cu ce-i mai bun decit ala ? Zic mai BUN , nu mai frumos. Omu' are si semnale , plus ditai farurile. De ce e unu legal si unu ilegal ? Eu admir munca omului , nu ce spaga a dat la rar sau citi bani a dat pe un motor de fabrica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrey_832 Postat Ianuarie 10, 2007 Share Postat Ianuarie 10, 2007 (editat) ia aruncati un ochi la ce am gasit eu pe net.... Cred ca prima e o replica la Fireman Bike...100% functionala Adevarul e ca exista in lumea asta atat de multi oameni care au o gramada de timp liber...si scule performante.. Iaca ..vitezana aia n-am inteles-o... Editat Ianuarie 10, 2007 de andrey_832 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wallower Postat Februarie 23, 2007 Autor Share Postat Februarie 23, 2007 xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Februarie 24, 2007 Share Postat Februarie 24, 2007 cred ca cele doua motoare cu 2 roti in linie pe spate sunt pentru curse de viteza gen dragster, ca sa nu se ridice pe o roata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Februarie 24, 2007 Share Postat Februarie 24, 2007 cred ca cele doua motoare cu 2 roti in linie pe spate sunt pentru curse de viteza gen dragster, ca sa nu se ridice pe o roata. Si arata a motocicleta de drag nu? Modificarea cred ca e facuta pentru nisip, vezi peisajul de pe fundal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wallower Postat Februarie 24, 2007 Autor Share Postat Februarie 24, 2007 xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Februarie 26, 2007 Share Postat Februarie 26, 2007 Erzberg . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wallower Postat Februarie 26, 2007 Autor Share Postat Februarie 26, 2007 xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raptoru_alb Postat Iunie 9, 2007 Share Postat Iunie 9, 2007 Baieti ce ziceti de asa toba de esapament Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan D. Postat Iunie 9, 2007 Share Postat Iunie 9, 2007 Baieti ce ziceti de asa toba de esapament eu zic ca o sa aiba probleme la RAR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dixi Postat Iunie 9, 2007 Share Postat Iunie 9, 2007 Baieti ce ziceti de asa toba de esapament Are o evacuare excelenta... Am o nelamurire...acest topic nu trebuia pus la ''motociclisti in timpul liber''? sau oriunde in alta parte... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate