sarazin Postat Noiembrie 12, 2014 Share Postat Noiembrie 12, 2014 (editat) Salut Cum zice si numele , suntem 1 grup moto din Paris si imprejurimi,care profitam cat putem de mobre, ca agregat de transport zilnic,cat si ca utilaj de plimbat cand permite timpul liber. Ptr ca stiu ca sunt printre voi si persoane care nu folosesc Facebook, voi incerca sa tin topicul cat de cat la zi cu poze si filmari... Am pus in semnatura link catre canalul nostru de Youtube (2Wheels Paris), cat si link catre Grupul 2Roti-Paris de pe Facebook Pun cateva poze la amalgam de pe unde am fost pana acum : Etretat, Yvelines, Dieppe, St Michel, Le Havre, Koln (sigur mi-au mai scapat ceva locatii), cu mic cu mare, pe ploaie si soare, clisee de la sedinte foto, cat si cadre cu momente intre prieteni . Editat Noiembrie 12, 2014 de sarazin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat Noiembrie 12, 2014 Share Postat Noiembrie 12, 2014 (editat) Foarte faine plimbarile... Sunt nostalgic, amintindu-mi de vremurile cand eram student la Paris... Unde este facuta poza asta? Editat Noiembrie 12, 2014 de ruxi2k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sarazin Postat Noiembrie 12, 2014 Autor Share Postat Noiembrie 12, 2014 (editat) Foarte faine plimbarile... Sunt nostalgic, amintindu-mi de vremurile cand eram student la Paris... Unde este facuta poza asta? Este incredibil de frumoasa tara asta...foarte multe de vazut ... Poza e facuta la St.Michel , intr-o duminica ploioasa de 6 iulie 2014 .e locul acela special cu mareea care inunda totul in cateva ore, si apoi se retrage cum a venit Editat Noiembrie 12, 2014 de sarazin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
matrixx Postat Noiembrie 12, 2014 Share Postat Noiembrie 12, 2014 Super ! inseamna ca va pot contacta pe la anu daca fac un ocol prin zona , macar o kfea impreuna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sarazin Postat Noiembrie 12, 2014 Autor Share Postat Noiembrie 12, 2014 Super ! inseamna ca va pot contacta pe la anu daca fac un ocol prin zona , macar o kfea impreuna. binenteles. o punem chiar si de o iesire, caci suntem cativa care avem mancarici la talpi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Noiembrie 12, 2014 Share Postat Noiembrie 12, 2014 Misto topic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat Noiembrie 12, 2014 Share Postat Noiembrie 12, 2014 Behemoth!!!!! (Fotografia a doua de pe randul al patrulea) - Cunoscatorii stiu la ce ma refer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sarazin Postat Noiembrie 14, 2014 Autor Share Postat Noiembrie 14, 2014 (editat) 1 edit la nivel de fun, cu erorile de rigoare, de prin iunie 2014 Editat Noiembrie 14, 2014 de sarazin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
matrixx Postat Noiembrie 14, 2014 Share Postat Noiembrie 14, 2014 1 edit la nivel de fun, cu erorile de rigoare, de prin iunie 2014 Foarte fain , bravo ! abia astept sa ajung pe acolo .Oricum n-am fost la Paris niciodata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victor L Postat Noiembrie 26, 2014 Share Postat Noiembrie 26, 2014 Faine poze,fain si grupul vostru,nu pot decat sa va felicit . Cand vin prin Paris poate ne vedem la o bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sarazin Postat Decembrie 15, 2014 Autor Share Postat Decembrie 15, 2014 Vreo 200 km facuti ieri. intalnit la pranz, stat ca bossii la soare ptr pranz si cafea si plecat la drum pe ceata ) » Post actualizat in 15 Dec 2014 13:10eroare la postare, ca de obicei. inposibilitatea de a modifica ceva ulterior dezastru structura forumului » Post actualizat in 15 Dec 2014 13:11imposibilitatea * exact cum spuneam : corecteaza ceva ca nu poti !!! » Post actualizat in 15 Dec 2014 13:13textul initial era mai comprehensiv dar la posare a ramas doar primul rand pozele nu pot fi deschide ireal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cnairda Postat Decembrie 15, 2014 Share Postat Decembrie 15, 2014 ) stiu cum e s-o patesti cand incerci sa scrii o postare lunga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sarazin Postat Februarie 18, 2015 Autor Share Postat Februarie 18, 2015 (editat) filmare si poze din weekend de prin nordul frantei, si reclama mascata la tempomatul magic Editat Februarie 18, 2015 de sarazin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sarazin Postat Martie 28, 2015 Autor Share Postat Martie 28, 2015 morning pipal cat permite timpul ne mai jucam putin cu editarile video la nivel de fun » Post actualizat in 28 Mar 2015 01:04si una mica semicomisa zilele trecute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sarazin Postat Mai 8, 2015 Autor Share Postat Mai 8, 2015 ello people cat imi permite timpul, mai urc cateva poze din ultima perioada: * o iesire de duminica de prin martie 2015 * o plimbare la Douaumont Ossuary cu finalizare in luxembourg in 5.04.2015 * aniversarea de 1 an a grupului 2Roti Paris - 19.04.2015 * plimbare de seara prin Yvelines - Rambouillet * plimbare de seara sper parc asterix sorry daca din viteza sunt care se repeta. nu ma ajuta timpul sa si povestesc pe langa poze, dar incerc sa raspund punctual la eventuale intrebari si o plimbare cu piticu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Mai 8, 2015 Share Postat Mai 8, 2015 Frumos, mai ales dacă e cu finalizare. Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sarazin Postat Mai 8, 2015 Autor Share Postat Mai 8, 2015 Frumos, mai ales dacă e cu finalizare. Numai bine. pai nu ? finalizarea e mama tuturor demersurilor cheers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate