bbaarrbbooss Postat Noiembrie 19, 2014 Share Postat Noiembrie 19, 2014 Salutare, Sunt in cautarea unei mobre, in speta Yamaha TDM 900. Astfel, am rugamintea daca vreun posesor de Yamaha TDM 900 are placerea si disponibilitatea sa ma lase sa urc pe o asemenea mobra pentru a vedea pozitia de mers. (nu sunt vreun dilau care sa ceara o plimbare cu mobra omului). Ma intereseaza o mobra pentru touring, dar care sa o folosesc si zi de zi in oras. M-ar tenta aceasta moto ( http://sermoto.ro/index.php?route=product/product&path=130_66&product_id=510 ), dar nu as vrea sa imi fie adusa in fata blocului tocmai de la Cluj-Napoca, pentru a fi dezamagit din cine stie ce motiv. Multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Noiembrie 19, 2014 Share Postat Noiembrie 19, 2014 Ce inaltime ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bbaarrbbooss Postat Noiembrie 19, 2014 Autor Share Postat Noiembrie 19, 2014 1,86 m » Post actualizat in 19 Nov 2014 22:33Ma interesa sa vad cat de aplecat stau (daca se intampla asta) si ca pozitie in general. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Noiembrie 19, 2014 Share Postat Noiembrie 19, 2014 N-o sa fi dezamagit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bbaarrbbooss Postat Noiembrie 19, 2014 Autor Share Postat Noiembrie 19, 2014 Mersi de interes! Totusi mai astept putin, poate totusi ma urc pe una sa ma conving personal, desi sunt foarte convins de ceea ce sustii. Daca nu o sa gasesc, merg pe mana ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Noiembrie 19, 2014 Share Postat Noiembrie 19, 2014 In weekend sunt liber si pot sa iti arat mobra.Este identica cu cea pe care vrei sa o cumperi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slyby Postat Noiembrie 19, 2014 Share Postat Noiembrie 19, 2014 E asa inalt TDM? Exclusi astia mai scurti in craci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Noiembrie 19, 2014 Share Postat Noiembrie 19, 2014 E asa inalt TDM? Exclusi astia mai scurti in craci? Este destul de inalta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bbaarrbbooss Postat Noiembrie 19, 2014 Autor Share Postat Noiembrie 19, 2014 @G B V, Mersi mult de tot!Lasa-mi, te rog, un PM cu numarul tau de telefon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Noiembrie 19, 2014 Share Postat Noiembrie 19, 2014 Ti-am lasat. O data ce te-ai hotarat la modelul asta,nu cred ca mai ai nevoie de opinii in legatura cu modelul:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mumulescu4you Postat Noiembrie 19, 2014 Share Postat Noiembrie 19, 2014 ai pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dagosh88 Postat Noiembrie 20, 2014 Share Postat Noiembrie 20, 2014 Eu si azi sunt cu ea la munca, merge f bine si in oras si in afara. Pozitie destul de verticala de condus, doar putin aplecat spre fata (depinde si de inaltime). Poti sa vezi aici si sa compari cu alta motocicleta pe care stiai cum stai ca sa iti faci o idee inainte sa urci: http://cycle-ergo.com/ Poti sa urci si pe a mea daca iti e mai la indemana, Desi cred ca ai primit deja mai multe oferte decat ai nevoie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Noiembrie 20, 2014 Share Postat Noiembrie 20, 2014 Eu am cam 1,83 si m`am dat pe un tdm de 850. Pozitia este destul de dreapta, si de confortabila. Spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
matrixx Postat Noiembrie 20, 2014 Share Postat Noiembrie 20, 2014 Eu am 1.72 si ajung cu varfurile cu toate astea e un motor perfect facut ,sigurat la inaltime un pic mai mare e un motor pe cinste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slyby Postat Noiembrie 20, 2014 Share Postat Noiembrie 20, 2014 @matrixx: si nu iti face probleme la manevre pe loc, viteze mici, plan inclinat? in special cu bagaje, pasager. Centrul de greutate e mai sus, mai jos? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moșu' Postat Noiembrie 20, 2014 Share Postat Noiembrie 20, 2014 Si eu am 1.86m ca tine. Eu am avut nevoie sa inaltez saua ca sa stau cum imi place. Btw, si eu vreau sa-mi vand mobra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Noiembrie 20, 2014 Share Postat Noiembrie 20, 2014 eu inaltez tu inaltezi el inalteaza noi inaltazam voi inaltazati ei inaltazeaza hi hi hi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Noiembrie 20, 2014 Share Postat Noiembrie 20, 2014 Apai daca-i asa, corect e "cum imi placez"! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bbaarrbbooss Postat Noiembrie 20, 2014 Autor Share Postat Noiembrie 20, 2014 Eu am cam 1,83 si m`am dat pe un tdm de 850. Pozitia este destul de dreapta, si de confortabila. Spor! Mersi! Eu si azi sunt cu ea la munca, merge f bine si in oras si in afara. Pozitie destul de verticala de condus, doar putin aplecat spre fata (depinde si de inaltime). Poti sa vezi aici si sa compari cu alta motocicleta pe care stiai cum stai ca sa iti faci o idee inainte sa urci: http://cycle-ergo.com/ Poti sa urci si pe a mea daca iti e mai la indemana, Desi cred ca ai primit deja mai multe oferte decat ai nevoie. Da, intr-adevar, conform site-ului pe care l-ai postat, pozitia e aproape verticala, unghiul de inclinare fiind doar de 7 grade (la inaltimea mea). Mai luasem in calcul Bandit-ul 1200 S, insa tind sa cred ca e o mobra pentru distante scurte si medii, iar pozitia pe sa e mult mai inclinata, 17 grade. De asemenea, genunchii stau mai indoiti ceea ce inseamna un confort scazut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
matrixx Postat Noiembrie 20, 2014 Share Postat Noiembrie 20, 2014 (editat) @matrixx: si nu iti face probleme la manevre pe loc, viteze mici, plan inclinat? in special cu bagaje, pasager. Centrul de greutate e mai sus, mai jos? La inceput mi-am facut probleme Il cumparasem dar eu nu am testat motoru , stiam in mare parte multe despre TDM deci nu prea imi faceam probleme, si ma bazam si pe cei 20 de ani de experienta pe 2 roti. Cum mi-a venit motoru acasa si am pus numaru pe el am apucat sa fac 10 km cu el de proba si a 2 zi dimineata am plecat incarcat cu bagaje in austria, pai ce pot sa zic ca dupa 50 km facut pe el parca ma nascusem pe motoru asta iar pe ungaria am prins o ploaie si ploaie a fost vreo 500 km de aia buna cu toate astea am mers fara nici o problema foarte sigur pe mine si pe motor , in Budapesta santier la greu tot cu picioarele pe jos cat ajungeam dar efectiv motoru asta iti da incredere in tine si pe tot drumu , ca sa ajung cu talpile jos o sa modific saua un pic avand 1.72 si cam asta e tot in rest super motor mai ales la ce bani il poti lua . Absolut nici o problema la orice manevra cu el dar sa nu uitam ca are totusi peste 200 Kg . Editat Noiembrie 20, 2014 de matrixx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate