Sari la conținut

dagosh88

Membru
  • Număr conținut

    136
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de dagosh88

  1. Nu puteai si zici si tu acum 2 ani de asta? Acum e prea departe.
  2. Ce da bikeri pa Anglia! Eu sunt mai echilibrat, sunt in centru, Barwell.
  3. Sa o stapanesti sanatos, pana acum din pacate stiu doua persoane care au facut accident cu 900 si crash bar de la heavyduties si ambii au fost foarte fericiti ca l-au avut pe motocicleta, a fost foarte de folos. @Alex: Daca te trage cand stai la semafor vezi ca s-ar putea sa nu ai cablul de la ambreiaj bine reglat, nu decuplezi de tot atunci cand tragi maneta, Sau ulei prea gros in motor (putin probabil) si asta s-ar simti doar cand e inca rece uleiul. Nu te stresa prea tare cu verificarile la 54k, eu am verificat jocul la supape la 80k si nu am facut decat sa schimb bujiile atunci pentru ca nu era nimic altceva de facut. Intinzatorul de lant a fost schimba dupa modelul 2004 si nu mai sunt probleme. Schimbat filtre si lichide, aia e normal sa faci la orice motor ai lua. @Hondarider care merge pe Yamaha: Eu am incercat de fiecare data alt ulei cand l-am schimbat, din curiozitate. Acum am 100k si inca nu imi fac griji, desi am schimbat uleiul la 10k km. Cel mai mult mi-au placut Yamalube si Motul (care de fapt e acelasi lucru). La modelele semisintetice am schimbat la 8000 ce e drept pentru ca nu imi mai parea ca se comporta la fel de bine cutia de viteze, dar cu uleiul sintetic (7100) nu am avut probleme pana la 10k. Motorul a fost gandit sa functioneze cu ulei semisintetic, eu nu imi fac griji cand pun sintetic sa il tin asa cum zice manualul 10k. Depinde si cum si pe unde mergi, dar ca idee sa stii ca in Romania uleiul trebuie schimbat de doua ori mai repede din cauza conditiilor, mult praf si diferente mari de temperatura ( f cald si f frig), mers greoi in orase. Eu mergeam destul de mult inafara oraselor, de aia nici nu m-am stresat.
  4. dagosh88

    accident in Italia

    Acelasi lucru era sa patesc si eu in Italia, o duduie care vorbea la telefon s-a gandit brusc sa faca stanga in timp ce depaseam. Nu mergea mai incet decat trafiul, a semnalizat fix cand a tras de volan, tot ce trebuie. Norocul meu a fost ca nu eram chiar langa ea si am apucat sa incing franele la maxim si am reusit sa opresc pana sa ajung la ea. Viteza era unde pe la 50-60 km/h. Am fost foarte aproape, ma vazusem deja la spital. Acum ca stiu ce ai patit tu sunt si mai fericit ca am reusit sa evit acel accident, imi pare rau sa aflu de la tine cum statea situatia legala daca faceam accident. Recuperare rapida si un fier nou iti doresc!
  5. ADI moto pe primul loc AMI pe locul doi Adi moto pentru ca sunt mai implicati fata de cursanti si au mai mult spatiu in poligon.
  6. Salut, din păcate pentru tine i-am dat săptămâna trecută. Drumuri bune și fără incidente sa ai.
  7. Donez pantaloni de vara SpeedX cu mesh. Folositi 2 sezoane, dar pentru ca am luat cateva Kg am reusit sa ii crap in ona soldului cand am aruncat piciorul peste sa. Se pot coase la croitor. Am 1.78 si 82 Kg acum. Mergeau bine cand aveam 75-78 Kg. Marimea ar fi 32/32. Au protectii medii la genunchi si soft la sold. Daca cineva considera ca ii poate folosi se pot vedea in Bucuresti (blvd Chisinau) Inca nu i-am spalat, dar daca cineva ii doreste ii spal, altfel ii arunc. Telefon: 0741 047 opt opt patru
  8. Din cate stiu eu Trancanu s-a mutat la academia Titi aur: http://www.titiaur.ro/persoane-fizice/curs-siguranta-si-perfectionare/ Eu am facut cursuri la RideX si la Rider Academy si amandoi sunt buni. Pe oricare il prinzi la Timisoara iti recomand sa te inscrii.
  9. De vanzare suport topcase Givi Monorack (prindere Monokey) pentru TDM 900 . Predare personala in Bucuresti. Telefon: 0741 047 opt opt 4 Pret: 150 Lei
  10. Am avut si eu ocazia anul trecut sa merg in India cu munca 2 saptamani. Atat ca noi ca romani nu avem dreptul sa conducem acolo, ai nevoie de permis special cica, nu ne-au lasat sa conducem, nu pot sa zic ca imi pare foarte rau ca nu am condus masina. Felicitari pentru curaj si initiativa, asa as fi vrut sa ma plimb si eu cu motocicleta pe acolo. Inca am cosmaruri de la toate claxoanele alea... Per total am lovit doi caini si a intrat in noi un motociclist in perioada in care am stat, procentaj bun. Mancarea, absolut delicioasa daca treci peste conditiile in care o mananci. (Cine e curios sa stie cum e mancare poate sa incerce la Haveli langa ambasada Indiei in Bucuresti, e la fel de buna dar facuta in curatenie)
  11. Nu sunt foarte multi km de facut pe zi atata timp cat si prietena ta e ok cu asta si cu ideea ca o sa vedeti cele mai multe chestii din mers de pe motocicleta. Avand in vedere ca stati doar 7 zile e ok si cu multi km pe zi. Si in Belgrad e ok sa stati o noapte. Sa mergeti pe cetate sa ascultati muzica pe ziduri si sa beti o bere, am vazut ca erau multi care faceau asta, noi am ajuns intamplator si ne-a placut. Am mancat la un restaurant traditional de al lor (TO JE TO) care era aproape, a fost ieftin si bun. Puteti sa includeti si Bosnia, e o tara cu multa incarcatura emotionala, a fost interesant de vazut. Am stat o noapte si la Sarajevo, unde inca sunt multe cladiri gaurite. Atat ca in Bosnia se merge mai greu decat in Serbia. Oricum in ambele tari sa ai grija ca sunt soferii destul de agresivi. E bine ca stati o zi intreaga la Kotor, e superb locul ala. Iar Muntenegru, e un vis. Drumuri incredibil de frumoase din primul moment in care treci in tara aia. Ne-a placut extraordinar de mult. Pt cazari noi am folosit atat booking cat si Airbnb, gasesti usor si ieftin cu ambele.
  12. Salut, Ambele par ok. Stiu doua persoane care au cumparat de acolo si motociclete erau in stare foarte buna, si astea doua arata iarasi destul de bine. Cea gri are si seaua modificicata din ce observ si este si 2003 care are cateva imbunatatiri (aprindere automata far, si alte componente) Din 2004 s-a pus si CIP pe cheie si s-au schimbat arcurile la amortizorul fata, plus ca s-au rezolvat si restul de mici probleme pe care le mai aveau modele 2002 si 2003. De cei din Ploiesti nu stiu nimic, dar motorul nu arata rau. Spor la cumparat!
  13. Te urci si tu pe 1-2 motociclete care iti plac, te urci si pe alea de la scoala si vezi cum stai. Dupa care calibrezi modelul asta: http://cycle-ergo.com/. Cand vezi una care iti place verifici aici. Sa stii ca ti se vor schimba mult gusturile cu timpul, pana nu faci scoala nu vei stii exact ce iti va placea cel mai mult. Chiar daca esti inalt poti sa mergi pe orice motocicleta, vitezane, choppere, adventure. Stiu oameni care la peste 1.95 si conduc motociclete de toate genurile. Alege motorul cu inima nu doar cu mintea si nu vei regreta.
  14. Si noi planuim sa mergem in Croatia cu plecare de pe 13 intoarcere pe 28 august. Traseul asta: - 2 nopti la Orsova, vizitat cheile Nerei - 2 nopti regiunea Kotor in Muntenegru, inca nu stim exact unde stam - 5 nopti in Split, Croatia, stat la plaja si vizitat zone invecinate, insule, etc. - 2 nopti Zadar, Croatia, vizitat parcul Plitvice - 1 noapte Zagreb, Serbia - 2 nopti libere, fie intors direct acasa fie cu pauza la Timisoara. Am vazut ca sunt destui care au fost prin zona si deja am primit niste idei binevenite, le asteptam si pe restul
  15. Asa este, pare sa aiba experienta. Vad ca s-a pus si o poza cu el pe Adancata intre timp. Un moment de neatentie, un moment in care era atent la altceva, sau altcineva care era sa dea peste el, o groapa, e greu sa fii atent la toate. Cred ca multi au avut cel putin un moment in care nu mai puteau face nimic si au scapat prin urechile acului. Eu stiu ca am avut si sper ca voi mai scapa si pe viitor. In acele momente am devenit brusc credincios. Apropo de DRL. Eu mi-am pus proiectoare cu Angel Eyes (destul de puternice) pe care le tin pornite tot timpul. Am realizat ca ele chiar conteaza, e mare diferenta fata de cum reactioneau soferii inainte sa le am. Am si tobe sport, alea sunt doar pentru placerea mea, ca in trafic nu conteaza. Te aud doar cei din spate, sau te aude cand esti deja langa el daca mergi mai tare de 20 km/h + fata de ceilalti. Inainte sa le am credeam si eu ca ajuta, dar de fapt nu ajuta mai deloc.
  16. Chiar poti: Asta fiind in 2014, nu cred ca s-au inmultit de 5 ori motocicletele din 2014 pana acum... http://jurnalul.ro/auto/parcul-moto-din-romania-s-a-dublat-in-ultimii-6-ani-670813.html Revenind la subiect, e pacat ca isi pierd atat de multi viata si atat de multi sunt raniti grav in trafic pentru intoarceri pe linie continua si neacordari de prioritate. Eu si azi dimineata m-am trezit cu unul care a intors in fata mea si nici macar nu s-a uitat. Am franat si l-am lasat, cum fac de fiecare data. Din pacate se intampla mult prea des, de aia merg tot mai incet in oras, sa nu apara acel moment in care nu apuc sa mai franez... Problema este ca multi motociclisti nici nu stiu sa mearga corespunzator, nu stiu sa franeze, nu stiu sa evite, nu stiu sa analizeze traficul, merg prea tare, etc. Atata timp cat conducem in Romania trebuie sa ne supunem traficului general. Iar in Romania se conduce foarte agresiv, si foarte periculos pentru ca nu se respecta multe reguli si nu exista respect intre participantii din trafic. Exista mai degraba smecherie si " ce, eu sunt mai prost?" NU ne covine, dar asta e situatia. R.I.P.
  17. Merge si cu lichid de frana si cu diluant, si cu orice de genul asta. Inmoi vf unei carpe in lichid/diluant. Stergi cu atentie local doar unde a cazut vopsea. Imediat ce s-a luat stergi bine cu partea uscata si speli cu apa in abundenta, daca vrei sa fii sigur poti sa dai si cu degresant (spray de frane) ca sa te asiguri ca nu ramane nimic care sa manance lacul original. Spor la treaba!
  18. Pai ce faci domne? Am sunat sa comand pizza și mi-au zis ca ai plecat. Eu ce fac acum ca mi-e foame și îmi plăcea pizza de la tine?
  19. A fost fain, mi-a plăcut. Am mâncat prea mult, exact ce voiam! Dacă și depășeam 100 km/h era perfect )
  20. Vin și eu cu pasagera. Ne vedem mâine dimineață la 8
  21. M-as alatura si eu, daca nu plec cu bicicleta la munte o sa ma aveti alaturi.
  22. Eu as vrea sa vad un derivat adventure si cu motorul de pe MT-09. Sa se bata cu F800GS si cu noua Africa Twin.
  23. Uite asta e traseul pe care il facusem pentru 2015, atinge multe din zonele cele mai de dorit de facut pe motor din Europa. Bineinteles ca nu am respectat programul, dar chiar au fost locatii foarte misto. Si ca idee: http://www.motorbikeeurope.com/en/routes-category/top100 Vad ca nu pastreaza exact formatul excel, ai si poza atasata ca sa intelegi ceva Innoptari Distanta parcursa [km] Data Harta 0 Sfantu Gheorghe 31.07.2015 1 Budapesta (Ungaria) 705 01.08.2015 https://www.google.ro/maps/dir/Strada+Nicolae+Iorga,+Sf%C3%A2ntu+Gheorghe,+Romania/Budapesta,+Ungaria/Weyer+Markt,+Austria+de+Sus,+Austria/Hengstpa%C3%9F,+Austria/Gsch%C3%BCtt+Pass,+Gemeinde+Ru%C3%9Fbach+am+Pa%C3%9F+Gsch%C3%BCtt,+Austria/Dienten+Saddle/Zell+am+See,+Austria/@46.9371086,16.9314386,7z/data=!3m1!4b1!4m44!4m43!1m5!1m1!1s0x40b4a490ad772079:0x62f05c7ecc4c416f!2m2!1d25.7936159!2d45.8584427!1m5!1m1!1s0x4741c334d1d4cfc9:0x400c4290c1e1160!2m2!1d19.040235!2d47.497912!1m5!1m1!1s0x47722eabf6fc889f:0xb7016950a763feb7!2m2!1d14.66363!2d47.85719!1m5!1m1!1s0x477178c31960096f:0xb68ce0f30b56ed52!2m2!1d14.43091!2d47.70894!1m5!1m1!1s0x4776ca9a417c83f9:0x1d00975823070f50!2m2!1d13.5!2d47.5833333!1m5!1m1!1s0x4776de30e1d74a51:0xccc9a4ac2ce79b62!2m2!1d13.033333!2d47.383333!1m5!1m1!1s0x47771d6d8c2d0ccb:0x453135a3af71ddc2!2m2!1d12.79685!2d47.32352!3e0?hl=ro 2 Lackenhof (Austria) 423 02.08.2015 https://www.google.ro/maps/dir/Budapesta,+Ungaria/Kagraner+Platz+20,+1220+Wien,+Austria/K%C3%A4ferbichlstra%C3%9Fe+7,+3295,+Austria/@47.7877411,15.5173396,8.25z/data=!4m20!4m19!1m5!1m1!1s0x4741c334d1d4cfc9:0x400c4290c1e1160!2m2!1d19.040235!2d47.497912!1m5!1m1!1s0x476d06b1b548bfb3:0x8229024923f7c19e!2m2!1d16.4494609!2d48.2486098!1m5!1m1!1s0x47721a79c6ee1867:0xbdd089d3aa4fa659!2m2!1d15.152519!2d47.8699099!3e0?hl=ro 3 Cortina D'Ampezzo (Italia) 250 03.08.2015 https://www.google.ro/maps/dir/Zell+am+See,+Austria/Gerlos+Stra%C3%9Fe,+5730+Mittersill,+Austria/Gro%C3%9Fglockner,+Austria/Passo+Giau,+Colle+Santa+Lucia,+Provincia+Belluno,+Italia/Cortina+d%27Ampezzo,+Provincia+Belluno,+Italia/@46.9019609,11.8327772,9z/data=!3m1!4b1!4m32!4m31!1m5!1m1!1s0x47771d6d8c2d0ccb:0x453135a3af71ddc2!2m2!1d12.79685!2d47.32352!1m5!1m1!1s0x4777b9bb732ba14d:0x2621be3a8c20f426!2m2!1d12.4653943!2d47.2779006!1m5!1m1!1s0x477712c196ca78c5:0x77a72d8b64cbc137!2m2!1d12.6946761!2d47.0741851!1m5!1m1!1s0x477849f044a49915:0x767e8b1e71625af3!2m2!1d12.0499639!2d46.4855379!1m5!1m1!1s0x47783435d247033f:0xdd3c30437b92e42b!2m2!1d12.1356524!2d46.5404711!3e0?hl=ro 4 Como (Italia) 528 04.08.2015 https://www.google.ro/maps/dir/Cortina+d%27Ampezzo,+Provincia+Belluno,+Italia/Passo+Gardena,+Province+of+Bolzano+-+South+Tyrol,+Italia/Mendel+Pass/Stelvio+Pass,+Santa+Maria+Val+M%C3%BCstair,+Elve%C5%A3ia/Fl%C3%BCela+Pass/Davos,+Elve%C5%A3ia/Hinterrhein,+Elve%C5%A3ia/Mesocco,+Elve%C5%A3ia/Como,+Provincia+Como,+Italia/@46.2309488,9.751968,9z/data=!4m56!4m55!1m5!1m1!1s0x47783435d247033f:0xdd3c30437b92e42b!2m2!1d12.1356524!2d46.5404711!1m5!1m1!1s0x47781565daac359f:0x38f0b9666ab53a75!2m2!1d11.8087124!2d46.5496717!1m5!1m1!1s0x47828524b2a8f695:0xad5ec90fb12e1b49!2m2!1d11.2!2d46.4166667!1m5!1m1!1s0x47831ae455181c1d:0x1d0709882e83eb60!2m2!1d10.45!2d46.5333333!1m5!1m1!1s0x47835f036d0b209d:0x21ddde366a1644a4!2m2!1d9.94744!2d46.7503!1m5!1m1!1s0x4784a110df64a59d:0xd0330689df2d96d8!2m2!1d9.8308896!2d46.8001204!1m5!1m1!1s0x4784f97fafc28e5d:0x3cfcb2e3a05e9aac!2m2!1d9.1985811!2d46.5303794!1m5!1m1!1s0x478457c7c986b629:0x317d5f7822193bd1!2m2!1d9.2327757!2d46.3918845!1m5!1m1!1s0x47869c352046285b:0xdc1d8d223078b604!2m2!1d9.092748!2d45.7992814!3e0?hl=ro 5 Como (Italia) 0 05.08.2015 6 Chamonix (Franta) 407 06.08.2015 https://www.google.ro/maps/dir/Como,+Provincia+Como,+Italia/Susten+Pass,+Gadmen,+Elve%C5%A3ia/Grimselpass,+Obergoms,+Elve%C5%A3ia/Pasul+Furka,+Obergoms,+Elve%C5%A3ia/Chamonix-Mont-Blanc,+Fran%C5%A3a/@46.2720813,7.3894677,9z/data=!3m1!4b1!4m32!4m31!1m5!1m1!1s0x47869c352046285b:0xdc1d8d223078b604!2m2!1d9.092748!2d45.7992814!1m5!1m1!1s0x4785640a8a289a61:0x615a64aaa6360e6b!2m2!1d8.4470234!2d46.7293696!1m5!1m1!1s0x47857e52a2a7280b:0x8b6b1604d48f0821!2m2!1d8.33758!2d46.5614!1m5!1m1!1s0x47857938f20195e9:0x4ec4487edce90c12!2m2!1d8.4148637!2d46.5724095!1m5!1m1!1s0x47894c062dfe2ee7:0x408ab2ae4baa380!2m2!1d6.869433!2d45.923697!3e0?hl=ro 7 Grenoble (Franta) 381 07.08.2015 https://www.google.ro/maps/dir/Chamonix-Mont-Blanc,+Fran%C5%A3a/Ugine,+Fran%C5%A3a/Cormet+de+Roselend,+Beaufort,+Fran%C5%A3a/Col+de+l%27Iseran,+Bonneval-sur-Arc,+Fran%C5%A3a/Lanslebourg-Mont-Cenis,+Fran%C5%A3a/Col+du+Rousset,+Revel,+Fran%C5%A3a/Grenoble,+France/@45.5687229,6.0956522,9.75z/data=!4m44!4m43!1m5!1m1!1s0x47894c062dfe2ee7:0x408ab2ae4baa380!2m2!1d6.869433!2d45.923697!1m5!1m1!1s0x478be86afa47ba65:0xb39bca34a94c072f!2m2!1d6.419968!2d45.752939!1m5!1m1!1s0x478960b6ba30fe37:0x27bd834ee8631234!2m2!1d6.68936!2d45.693378!1m5!1m1!1s0x47890853519a421d:0x58dd660a95d9352f!2m2!1d7.030626!2d45.417126!1m5!1m1!1s0x4789a27b17a7913f:0xacb69f50f33805f5!2m2!1d6.875663!2d45.285561!1m5!1m1!1s0x478a5c279ca28c69:0xb533c4704124fe5a!2m2!1d5.885687!2d45.197014!1m5!1m1!1s0x478af48bd689be6f:0x618c10cd6e995398!2m2!1d5.724524!2d45.188529!3e0?hl=ro 8 Grenoble (Franta) 235 08.08.2015 https://www.google.ro/maps/dir/Grenoble,+France/Gorges+de+la+Bourne,+Rencurel,+Fran%C5%A3a/Pont-en-Royans,+Fran%C5%A3a/Mens,+Fran%C5%A3a/La+Mure,+Fran%C5%A3a/Grenoble,+Fran%C5%A3a/@45.0607908,5.2583339,10z/data=!3m1!4b1!4m38!4m37!1m5!1m1!1s0x478af48bd689be6f:0x618c10cd6e995398!2m2!1d5.724524!2d45.188529!1m5!1m1!1s0x478a969141dc9339:0xa3e1c4839bf65b8e!2m2!1d5.490394!2d45.0795389!1m5!1m1!1s0x478abb82046dcbe1:0xce9c6af3c67f8452!2m2!1d5.344158!2d45.060917!1m5!1m1!1s0x12cb2a5dad9ca183:0x408ab2ae4be75c0!2m2!1d5.751559!2d44.817587!1m5!1m1!1s0x478a7e8ad78e07eb:0x408ab2ae4be7350!2m2!1d5.784528!2d44.906521!1m5!1m1!1s0x478af48bd689be6f:0x618c10cd6e995398!2m2!1d5.724524!2d45.188529!3e0?hl=ro 9 Saint Tropez (Franta) 686 09.08.2015 https://www.google.ro/maps/dir/Grenoble,+Fran%C5%A3a/Col+du+Galibier,+Le+Mon%C3%AAtier-les-Bains,+Fran%C5%A3a/Col+de+la+Bonette,+Saint-Dalmas-le-Selvage,+Fran%C5%A3a/Saint-Dalmas-le-Selvage,+Fran%C5%A3a/Saint-Martin-V%C3%A9subie,+Fran%C5%A3a/Gorges+de+la+V%C3%A9subie,+Utelle,+Fran%C5%A3a/Roquesteron,+Fran%C5%A3a/Gorges+Sup%C3%A9rieures+du+Cians,+Beuil,+Fran%C5%A3a/Saint-Tropez,+Fran%C5%A3a/@44.2145661,5.5960151,8.38z/data=!4m56!4m55!1m5!1m1!1s0x478af48bd689be6f:0x618c10cd6e995398!2m2!1d5.724524!2d45.188529!1m5!1m1!1s0x478a1ef3287eb529:0x438670179e298782!2m2!1d6.4077308!2d45.0640987!1m5!1m1!1s0x12ccf2423c02285d:0xb14b6ebb8e26d40c!2m2!1d6.8074733!2d44.3266994!1m5!1m1!1s0x12ccf122d65ecec1:0x42f08d27c5d22caf!2m2!1d6.865922!2d44.284231!1m5!1m1!1s0x12cda67e732c20cb:0x40819a5fd979800!2m2!1d7.256428!2d44.07014!1m5!1m1!1s0x12cdb790e31062eb:0x3e55c7933d73998b!2m2!1d7.25101!2d43.892469!1m5!1m1!1s0x12cc35ede7515067:0x40819a5fd979950!2m2!1d7.004867!2d43.874199!1m5!1m1!1s0x12cc51da94dfdafb:0x80cb8f2e30f94f4b!2m2!1d6.975865!2d44.043275!1m5!1m1!1s0x12cec7148316e747:0x912a1b632d84b9df!2m2!1d6.6407109!2d43.2676808!3e0?hl=ro 10 Saint Tropez (Franta) 0 10.08.2015 11 Saint Tropez (Franta) 0 11.08.2015 12 Milano (Italia) 429 12.08.2015 https://www.google.ro/maps/dir/Grenoble,+Fran%C5%A3a/Col+du+Galibier,+Le+Mon%C3%AAtier-les-Bains,+Fran%C5%A3a/Col+de+la+Bonette,+Saint-Dalmas-le-Selvage,+Fran%C5%A3a/Saint-Dalmas-le-Selvage,+Fran%C5%A3a/Saint-Martin-V%C3%A9subie,+Fran%C5%A3a/Gorges+de+la+V%C3%A9subie,+Utelle,+Fran%C5%A3a/Roquesteron,+Fran%C5%A3a/Gorges+Sup%C3%A9rieures+du+Cians,+Beuil,+Fran%C5%A3a/Saint-Tropez,+Fran%C5%A3a/@44.2145661,5.5960151,8.38z/data=!4m56!4m55!1m5!1m1!1s0x478af48bd689be6f:0x618c10cd6e995398!2m2!1d5.724524!2d45.188529!1m5!1m1!1s0x478a1ef3287eb529:0x438670179e298782!2m2!1d6.4077308!2d45.0640987!1m5!1m1!1s0x12ccf2423c02285d:0xb14b6ebb8e26d40c!2m2!1d6.8074733!2d44.3266994!1m5!1m1!1s0x12ccf122d65ecec1:0x42f08d27c5d22caf!2m2!1d6.865922!2d44.284231!1m5!1m1!1s0x12cda67e732c20cb:0x40819a5fd979800!2m2!1d7.256428!2d44.07014!1m5!1m1!1s0x12cdb790e31062eb:0x3e55c7933d73998b!2m2!1d7.25101!2d43.892469!1m5!1m1!1s0x12cc35ede7515067:0x40819a5fd979950!2m2!1d7.004867!2d43.874199!1m5!1m1!1s0x12cc51da94dfdafb:0x80cb8f2e30f94f4b!2m2!1d6.975865!2d44.043275!1m5!1m1!1s0x12cec7148316e747:0x912a1b632d84b9df!2m2!1d6.6407109!2d43.2676808!3e0?hl=ro 13 Venetia (Italia) 278 13.08.2015 https://www.google.ro/maps/dir/Milano,+Provincia+Milano,+Italia/Vene%C5%A3ia,+Provincia+Vene%C8%9Bia,+Italia/@45.1196648,10.0380225,9z/data=!4m14!4m13!1m5!1m1!1s0x4786c1493f1275e7:0x3cffcd13c6740e8d!2m2!1d9.1859243!2d45.4654219!1m5!1m1!1s0x477eb1daf1d63d89:0x7ba3c6f0bd92102f!2m2!1d12.3155151!2d45.4408474!3e0?hl=ro 14 Maribor (Slovenia) 371 14.08.2015 https://www.google.ro/maps/dir/Vene%C5%A3ia,+Provincia+Vene%C8%9Bia,+Italia/Maribor,+Slovenia/@45.5877136,14.0973068,7.79z/data=!4m14!4m13!1m5!1m1!1s0x477eb1daf1d63d89:0x7ba3c6f0bd92102f!2m2!1d12.3155151!2d45.4408474!1m5!1m1!1s0x476f77a6ea402051:0x1053af90bc0daa22!2m2!1d15.6458812!2d46.5546503!3e0?hl=ro 15 Cluj Napoca (Romania) 746 15.08.2015 https://www.google.ro/maps/dir/Vene%C5%A3ia,+Provincia+Vene%C8%9Bia,+Italia/Maribor,+Slovenia/@45.5877136,14.0973068,7.79z/data=!4m14!4m13!1m5!1m1!1s0x477eb1daf1d63d89:0x7ba3c6f0bd92102f!2m2!1d12.3155151!2d45.4408474!1m5!1m1!1s0x476f77a6ea402051:0x1053af90bc0daa22!2m2!1d15.6458812!2d46.5546503!3e0?hl=ro 16 Sfantu Gheorghe 278 16.08.2015 https://www.google.ro/maps/dir/Cluj-Napoca,+Jude%C8%9Bul+Cluj/Sf%C3%A2ntu+Gheorghe/@46.2318812,24.0724535,9z/data=!3m1!4b1!4m14!4m13!1m5!1m1!1s0x47490c1f916c0b8b:0xbbc601c331f148b!2m2!1d23.583333!2d46.766667!1m5!1m1!1s0x40b4a4be8c5e8aeb:0xaf63eed88e8253ee!2m2!1d25.7875!2d45.863611!3e0?hl=ro Total 5717
  24. Uite aici moto adventure la 2000 Euro: /index.php?/topic/736524-vand-ktm-640-adventue/ Lista aia de pe advpulse pare un punct bun de plecare ca sa stii ce sa cauti in marja ta de pret.
×
×
  • Creează nouă...