Papa_Bear Postat Noiembrie 23, 2014 Share Postat Noiembrie 23, 2014 Buna seara, M-ar interesa daca este cineva care sa poata face liniere manuala pentru piesele din tabla ale unei moto. Pentru exemplificare pun un link catre un film: Va multumesc, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Noiembrie 24, 2014 Share Postat Noiembrie 24, 2014 Ia uite AICI! Recomand! Este user vechi, îl știu personal și am văzut lucrări de-ale lui. Iar anunțul lui este extrem de nou, postat doar cu o zi mai devreme față de cererea ta... Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Noiembrie 25, 2014 Share Postat Noiembrie 25, 2014 sustin, face niste lucrari foarte misto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Noiembrie 26, 2014 Share Postat Noiembrie 26, 2014 sustin, face niste lucrari foarte misto Ai idee de un pret generic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Papa_Bear Postat Noiembrie 26, 2014 Autor Share Postat Noiembrie 26, 2014 Buna seara, Va multumesc pentru raspunsurile voastre. Numai bine, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Decembrie 9, 2014 Share Postat Decembrie 9, 2014 Iaca, să nu se spună că l-am recomandat degeaba pe Unguru', să fie pe văzute, nu pe nevăzute: click aici! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Decembrie 9, 2014 Share Postat Decembrie 9, 2014 Tot pe unguru' voiam sa il recomand si eu. Are ceva lucrari reusite! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Decembrie 9, 2014 Share Postat Decembrie 9, 2014 Buna seara, M-ar interesa daca este cineva care sa poata face liniere manuala pentru piesele din tabla ale unei moto. Pentru exemplificare pun un link catre un film: Va multumesc, Am vorbit cu domnul papa_bear. Multumesc pentru recomandari. Cat despre clip, nenea mai are de invatat, ii cam tremura pensula si daca te uiti la final e destul de departe fata de cum ar trebui sa arate, se vede ca distanta dintre dunga groasa si cea subtire oscileaza destul de mult; mai mult decat trebuie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Decembrie 9, 2014 Share Postat Decembrie 9, 2014 ceva poze cu pensula pe piesa,ai?am io oaresce dubii .ce vopsea folosesti?adica daca gresesti liniatura,se poate sterge/reface fara sa afecteze vopseaua de baza? p,s.arata bine liniatura pe awo t dar liniile sunt prea apropiate.poate putina documentare inainte nu ar strica.succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Decembrie 9, 2014 Share Postat Decembrie 9, 2014 Ai vreo pagina , link cu documentare, care crezi ca ar fi mai aproape de original? Eu pana acum am lucrat mai mult dupa ideea clientului cand vine vorba de dungi asemanatoare cu cele din fabrica. In principiu se poate sterge liniatura ( asta in cazul in care este trasata peste lac intarit sau o vopsea mai veche). Daca vopseaua este mai recenta exista mereu posibilitatea de a strica vopseaua de sub in caz ca vrei sa stergi, de multe ori chiar diluantul din vopseaua de liniatura dizolva vopseaua de sub, dar deaia incerc sa nu gresesc, pana acum nu am gresit, ca altfel e problema. » Post actualizat in 09 Dec 2014 14:47uite un clip cand incep o dunga Dupa cum vezi revin de mai multe ori peste ea ca sa fac sa dispara zona de legatura, inceput cu sfarsit sau unde e ceva gresit. Cu timpul vreau sa minimizez nr de reveniri. Ideea e sa nu se vada locurile de legatura si dunga sa para a fi dintr-o bucata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLACK SPIDER Postat Decembrie 17, 2014 Share Postat Decembrie 17, 2014 il recomand pe tipul asta, le face pe loc si fara greseala........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Decembrie 18, 2014 Share Postat Decembrie 18, 2014 Tipu e specializat pe stilul asta de linii. E un vopsitor industrial, deaia le face asa de repede si bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLACK SPIDER Postat Decembrie 18, 2014 Share Postat Decembrie 18, 2014 Are omul talent si bineinteles exercitiu; nici nu schimba pensula pentru grosimi; are insemnat pe rezervor pe unde sa treaca cu pensula, cred ca pe orice suprafata ar merge la fel de rapid cu pensula. Ai vrut sa zici robot industrial.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dracones Postat Decembrie 18, 2014 Share Postat Decembrie 18, 2014 Marea stiinta consta prin simpla aplicare a unui sablon ajutorul unui creion cerat si putina indemanare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Decembrie 20, 2014 Share Postat Decembrie 20, 2014 .. era destul de lung documentarul. Probabil ca er fi trebuit taiat din el cu un soft, ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Decembrie 20, 2014 Share Postat Decembrie 20, 2014 Ai vreo pagina , link cu documentare, care crezi ca ar fi mai aproape de original? Eu pana acum am lucrat mai mult dupa ideea clientului cand vine vorba de dungi asemanatoare cu cele din fabrica. Am mai pus poze cu piese originale de Awo T si pe topicul de Simson.Depinde cat interes ai ca sa le cauti.. Uite-le si mai jos: http://www.99poze.ro/awo_t/ Si cateva de Awo Sport,din pacate fara rezervor: http://www.99poze.ro/awo_s/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLACK SPIDER Postat Decembrie 20, 2014 Share Postat Decembrie 20, 2014 in perioada urmatoare cineva o sa-mi vopseasca piesele la mz si am incercat sa gasesc undeva liniatura pentru mz es. Din cate fotografii cu moto restaurate vazute pana acum nu am observat 2 la fel. Am gasit astea 3 care par a semana, cea neagra si verde nerestaurate si pe coperta din revista vremii....daca stiti ceva de latimea dungilor as vrea sa le aflu si eu....eventual distanta de la marginea aripii pana la linie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Decembrie 21, 2014 Share Postat Decembrie 21, 2014 Are cineva acest aparat de liniere , cum este , e bun pentru incepatori etc. , de mult timp ma bate gandul sa comand unul . http://www.beugler.com/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi74 Postat Decembrie 21, 2014 Share Postat Decembrie 21, 2014 Are cineva acest aparat de liniere , cum este , e bun pentru incepatori etc. , de mult timp ma bate gandul sa comand unul . http://www.beugler.com/ Eu am vazut in afara la vopsitorii auto, moto ceva asemanator, cred ca functioneaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLACK SPIDER Postat Februarie 19, 2015 Share Postat Februarie 19, 2015 am vizitat magazinul de jucarii Dinoland si am vazut ca au cutiute cu vopsea (14 ml), pentru machete, foarte multe nuante. vanzatorul mi-a spus ca este foarte rezistenta si prinde pe plastic. poate o incearca cineva..... http://www.dinoland.ro/searchadv.aspx?IsSubmit=true&ShowPics=1&SearchTerm=vopsea&x=0&y=0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Mai 7, 2015 Share Postat Mai 7, 2015 (editat) Salutare! Cu ocazia evenimentului Custom Wheels 2 am reusit sa ii liniez domnului Papa_bear (username) MZ-ul Rt 125, live in timpul event-ului. Cu pensula, de mana. Aici sunt poze cu alte lucrari finalizate: album facebook Editat Mai 7, 2015 de Unguru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Mai 7, 2015 Share Postat Mai 7, 2015 Salutare! Cu ocazia evenimentului Custom Wheels 2 am reusit sa ii liniez domnului Papa_bear (username) MZ-ul Rt 125, live in timpul event-ului. Cu pensula, de mana. Aici sunt poze cu alte lucrari finalizate: album facebook _MG_3637_1280x719.JPG Superbe lucrarile! Clasice, manuale, imperfecte insa perfecte! Cand va veni momentul voi apela cu placere. Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Mai 7, 2015 Share Postat Mai 7, 2015 Multumiri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Iulie 22, 2015 Share Postat Iulie 22, 2015 Simson AWO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaai Postat Iulie 22, 2015 Share Postat Iulie 22, 2015 Respect pentru ceea ce faci , felicitari arata super ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate