Constantin Postat Februarie 28, 2015 Share Postat Februarie 28, 2015 Nenea, eu azi am avut zi de airsoft. De-asta m-am anuntat pt maine. Sa vedem cum o fi ziua. Azi, abia pe la 11 s-a mai dezmortit(cel putin unde eram noi). » Post actualizat in 28 Feb 2015 15:18 Si daca iesim maine, trebuie pt max 3-4 ore. O cheia mica cu un "carnatz" la Bikers(daca o fi deschis) si gata. Sau, cum au facut baietii we trecut, un bors de peste, ceva... Am fost astazi pe Cheia - Sacele, 320 km, in rodaj. E uscat si pustiu. Mergeti maine pentruca este pacat de asa conditii, iarna! Stare carosabil: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Februarie 28, 2015 Autor Share Postat Februarie 28, 2015 multumim Constantin pt imagini. Eu ma refeream la "Cheia mica", adica cea cu Fierbinti, etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Februarie 28, 2015 Share Postat Februarie 28, 2015 Nu mai bine un Ruse si un sushi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Februarie 28, 2015 Autor Share Postat Februarie 28, 2015 (editat) ) Sushi la Ruse? Pun pariu ca le curge o bala daca ii intrebi de asa ceva... Editat Februarie 28, 2015 de middle_of_nowhere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Martie 1, 2015 Share Postat Martie 1, 2015 eu pe la 13-13:30 vreau sa plec, dati-mi pm daca vreti sa veniti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Martie 1, 2015 Share Postat Martie 1, 2015 Bucuresti, Oltenita, Silistra, Ruse, Bucuresti. Acum. Amatori cu mana pe mouse si cizmele in picioare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Martie 1, 2015 Share Postat Martie 1, 2015 un numar de contact ceva ? » Post actualizat in 01 Mar 2015 10:17Buc - Oltnita - Giurgiu - Ruse - sushiiiii - giurgiu - Bucuresti. Plecam la ora 13 fara 15 din titan. 0769620005 daca mai vrea cineva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Martie 1, 2015 Autor Share Postat Martie 1, 2015 (editat) Bine mah ca sariti toti ACUM/ pe loc, etc. ) la mine a intervenit ceva si oricum, dureaza pt ca trebuiensa ajung sa iau mobra din depozit... Have fun! Editat Martie 1, 2015 de middle_of_nowhere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Martie 1, 2015 Share Postat Martie 1, 2015 (editat) Cum sa stai cu motoreta in depozit pe vremea asta!? O inveti prost... Editat Martie 1, 2015 de robert_bobariu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Martie 1, 2015 Autor Share Postat Martie 1, 2015 Adevarat! Promit sa nu mai fac! Acolo am tinut-o peste iarna, dar e pregatita de drum. Next time... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Martie 2, 2015 Share Postat Martie 2, 2015 Bucuresti - Braila - Bucuresti, cam 500 km weekendul asta. Am inghetat ca un... sambata pe A2, vant puternic => nicio placere. Duminica la intoarcere m-am bagat in spatele unui iepuras de Ilfov si am mers lejer pana la Slobozia, apoi pe A2 a fost soare si chiar cald pe la orele 17. Ma declar multumita, mi-am facut damblaua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Martie 4, 2015 Share Postat Martie 4, 2015 Ma gandesc ca poate pe la inceputul lui aprilie sa fie o temperatura de peste 15grade sa urnim rotile http://www.accuweather.com/ro/ro/timisoara/290867/april-weather/290867?monyr=4/1/2015 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Martie 4, 2015 Autor Share Postat Martie 4, 2015 Eu am iesit azi. Prin Bucuresti merge fara probleme daca e soare si peste 12 grade. Am mers ceva si nu am avut decat geaca moto(piele), in jos am avut jeansi normali, ca nu am stiut astazi, cand am plecat de acasa, ca ies cu mobra. Nu am simtit frigul deloc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate