ali baba Postat Iulie 1, 2015 Share Postat Iulie 1, 2015 Eu ma bag in oricare dintre weekendurile 11-12, 18-19, sau 25-26. Alex? Cristache? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Iulie 2, 2015 Share Postat Iulie 2, 2015 Și eu sunt interesat. Nu mai știu când era programată întâlnirea asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Iulie 2, 2015 Autor Share Postat Iulie 2, 2015 Pentru luna asta 18-19 cade. Deci mai raman doua weekenduri, 11-12 si 25-26. Daca prindem vreme buna facem pe 11-12. Daca nu, mai incercam pe 25-26. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ali baba Postat Iulie 2, 2015 Share Postat Iulie 2, 2015 Bine asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Iulie 7, 2015 Share Postat Iulie 7, 2015 Până acum vremea arată bine: https://www.meteoblue.com/en/weather/forecast/week/cheia_romania_682219 Angi cam câti participanti astepti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Iulie 7, 2015 Autor Share Postat Iulie 7, 2015 Angi cam câti participanti astepti ? Mica ta ironie e pe deplin justificata In concluzie, fiind coplesit de amploarea organizarii generata de avalansa de inscrieri, o las fix balta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Iulie 7, 2015 Share Postat Iulie 7, 2015 Chiar nu eram ironic. De fapt chiar vroiam să fac o primă ieșire cu WR-ul, iar asta era ocazia ideală. Ba chiar am vb și cu alții. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ali baba Postat Iulie 7, 2015 Share Postat Iulie 7, 2015 Eu ma bag la o tura, cu sau fara denumire oficiala. Probabil ca si Alex. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Iulie 7, 2015 Autor Share Postat Iulie 7, 2015 Chiar nu eram ironic. De fapt chiar vroiam să fac o primă ieșire cu WR-ul, iar asta era ocazia ideală. Ba chiar am vb și cu alții. Vezi pm » Post actualizat in 12 Jul 2015 06:56 N-a mai fost o intalnire, a fost doar o plimbare intre prieteni, dar cu peisaje la inaltime. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate