DaRock Postat Februarie 1, 2015 Autor Share Postat Februarie 1, 2015 Turtle wax safe cut - asta am avut prin casa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fury Postat Februarie 1, 2015 Share Postat Februarie 1, 2015 Ca metoda rapida si low tech, iti recomand sa incerci un polish cu cu cu cu cu... pasta de dinti... dar nu daia* scumpa cu particule de meteorit intergalactic... pasta simpla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Februarie 1, 2015 Share Postat Februarie 1, 2015 nu are de ce sa ceara mai mult de 50-100 lei. Vinilinul costa cam 10-15 lei metrul liniar, iar tu ai nevoie de 0,6 ml , recomand sa mergi in magazin specializat pt materiale/nasturi si sa iti alegi unu pe care nu aluneci la franare si cam cum faci asta?? te duci imbracat in patalonii de moto, ceri cate o bucata de vinil cu care te freci pe coor?? :crack: scuze da nu am putut sa ma abtin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Februarie 3, 2015 Share Postat Februarie 3, 2015 Le-am innegrit si eu, n-au iesit ca din fabrica, si nu pot spune ca sunt pe deplin multumit, doar 85-90%, insa acum sunt negre si arata mult mai bine, mult! Am dat cu Motul Shine&Go dup'aia. Pete am si eu pe o laterala, care era aproape alba, si ma asteptam sa nu iasa perfect. De-acuma, husa pusa permanent, in repaos. Soarele, dupa ce ca ne arde femeile vara la mare, ne mai arde si motocicletele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate