Effect20CM Postat Ianuarie 29, 2015 Share Postat Ianuarie 29, 2015 (editat) Salutare! postez in numele unui prieten , are un zx4r la care are o problema ciudata ...zangane placutele in etrierii de fata , si anume , cand pune frana nici o problema apoi cand lasa frana si o apasa doar putin putin se aude un "zanganit" ca si cum placutele s-ar misca in voie acolo nu in tensiune , cand apasa mai tare frana dispare sunetul.. am desfacut etrierii am scos pistonasele / curatat aerisit , schimbat lichid , ( ne-am gandit ca ramane vre un pistonas blocat si de aceea se crea un joc intre pistonas si placuta respectiv disc ) ....dar rezultat zeroo aceeasi sintoma , a intanlit cineva problema aceasta? ceva solutii sfaturi va rog! Respecte! Editat Ianuarie 29, 2015 de Effect20CM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Ianuarie 29, 2015 Share Postat Ianuarie 29, 2015 (editat) Vezi ca are o protectie de tabla. Uite-te sa fie montata corect.Eventual mai stramb-o nitel inspre exterior Am avut zzr de 400 care avea aceeasi etrieri si m-am lovit de problema asta Editat Ianuarie 29, 2015 de G B V Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Effect20CM Postat Ianuarie 29, 2015 Autor Share Postat Ianuarie 29, 2015 Vezi ca are o protectie de tabla. Uite-te sa fie montata corect.Eventual mai stramb-o nitel inspre exterior Am avut zzr de 400 care avea aceeasi etrieri si m-am lovit de problema asta ok am sa verific si asta! nu mi-a trecut prin cap , multumesc tare mult pentru raspuns ! Salutare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Ianuarie 29, 2015 Share Postat Ianuarie 29, 2015 Placuta se deplaseaza in etrier in directia de rotatie a discului cand franezi,dupa care atunci cand eliberezi frana cade in etrier cu zgomot. Rezolvare: Se verifica acea tabla elastica care trebuie sa tina placutele pe pozitie.Daca este nevoie se deformeaza putin sa se asigure fixarea placutelor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Ianuarie 29, 2015 Share Postat Ianuarie 29, 2015 daca mai exista... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Ianuarie 29, 2015 Share Postat Ianuarie 29, 2015 De regula, la curse si scot acele lamele, freaca mai putin placutele de discuri atunci cind frina e destinsa. Face zgomot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Effect20CM Postat Ianuarie 29, 2015 Autor Share Postat Ianuarie 29, 2015 Placuta se deplaseaza in etrier in directia de rotatie a discului cand franezi,dupa care atunci cand eliberezi frana cade in etrier cu zgomot. Rezolvare: Se verifica acea tabla elastica care trebuie sa tina placutele pe pozitie.Daca este nevoie se deformeaza putin sa se asigure fixarea placutelor. Multumesc TNG , zilele viitoare o sa verific , chiar nu m-am gandit la asta, deh mai am multe de invatat , Respecte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate