dumistef Postat Martie 5, 2015 Share Postat Martie 5, 2015 De curand am luat o noua - veche dar nu prea veche "jucarie" Ij Planeta 5 si m-am gandit sa o prezint aici. Sper sa va placa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pytycu_xpert Postat Martie 5, 2015 Share Postat Martie 5, 2015 arata bine. era tare un Jupiter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amendatu` Postat Martie 5, 2015 Share Postat Martie 5, 2015 Asta nu e mobra lu Don` Pedros? oricum e foarte frumoasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Martie 5, 2015 Share Postat Martie 5, 2015 da jos topcasul ca e pacat..! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fafane Postat Martie 5, 2015 Share Postat Martie 5, 2015 Afumatoarea e in spatele casei, ca nu o vad...? Ghicesti cine sunt? )))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexandru Cosmin Postat Martie 5, 2015 Share Postat Martie 5, 2015 Tatal meu a avut Planeta 4. Era albastru si avea atas (logic). Asta asa...ca fapt divers. Sa o stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Martie 6, 2015 Share Postat Martie 6, 2015 S-o calaresti sanatos ! Ar fi trebuit sa pui poze cu jivina inca de când ai luat-o. Te-ai ouat daca lipsesti de la Siriu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumistef Postat Martie 6, 2015 Autor Share Postat Martie 6, 2015 Amendatu' a fost a lui Pedros. Acum este a lui Dumistef. Fafane afumatoarea este in gradina. Lolo am promis ca nu lipsesc anul asta de la siriu. Vin cu Pedros. » Post actualizat in 06 Mar 2015 06:36S-o calaresti sanatos ! Ar fi trebuit sa pui poze cu jivina inca de când ai luat-o. Te-ai ouat daca lipsesti de la Siriu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Martie 6, 2015 Share Postat Martie 6, 2015 Prima data da tigania aia jos din spatele atasului si pune-i un parbriz... apoi sa o stapanesti sanatos, sa te bucuri de ea si sa faci multi km! Abea astept sa te scot la un drum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumistef Postat Martie 7, 2015 Autor Share Postat Martie 7, 2015 Cristi nu il dau jos pt ca este util. Ii mai pun unul si pe motocicleta. in pozele de mai jos o sa intelegi utilitatea lui. Acolo o sa stea fripturile si Citirica rece. » Post actualizat in 07 Mar 2015 06:19 Cristi, parbriz i-as pune dar nu gasesc si ca sa dau 600 de lei pe o foaie de plexiglas sa imi fac parbriz nu imi da mana. Asa ca pana o sa gasesc unul sta si fara parbriz. C'est la vie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dr_krl Postat Martie 8, 2015 Share Postat Martie 8, 2015 Şi eu am o cutie pe a mea care arată groaznic, dar utilitatea ei...de nepreţuit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Martie 11, 2015 Share Postat Martie 11, 2015 Frumoasa piesa. Vineri nu uita , sa iei bani la tine ptr acte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumistef Postat Martie 11, 2015 Autor Share Postat Martie 11, 2015 Nu uit tata Pedros. Azi i-am montat si parbrizul. Trebuie sa il bibilim un pic. trec maine pe la tine. sa bagi si tu citirica la rece. Sambata avem jarete in program. » Post actualizat in 08 Apr 2015 19:01Azi i-am facut asigurare si am scos-o la plimbare. La servici bineinteles, ca nu prea am de ales. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu.D Postat Mai 28, 2015 Share Postat Mai 28, 2015 Salut!Am vazut aceasta motocicleta acum cam doua saptamani pe traseul dintre podul Bragadiru si Bucuresti(pe traseul spre Bucuresti) eu stau in Rahova si mai ies cateodata pe acest drum.Mi-a placut, sa o stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Mai 28, 2015 Share Postat Mai 28, 2015 De curand am luat o noua - veche dar nu prea veche "jucarie" Ij Planeta 5 si m-am gandit sa o prezint aici. Sper sa va placa. O calaresti pana la Mizil , la intrunire , pe 5 iunie ? Vezi ca ti-am lasat mesaj pe Facebook. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumistef Postat Mai 28, 2015 Autor Share Postat Mai 28, 2015 Mersi Lupu.D Eu stau in Clinceni si merg in Bucuresti pe acolo ca e mai liber drumul. Pe Domnesti ma dispera coada de la bariera pana in oras. Poate ne vedem la Mizil daca vii si tu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu.D Postat Iunie 3, 2015 Share Postat Iunie 3, 2015 Multumesc pentru invitatie, as vrea sa particip si eu,dar inca nu am reusit sa fac motocicleta sa mearga bine, deci nu prea am baza sa plec cu ea la drumuri mai lungi.Asa ca va urez drum bun, asfalt uscat si bine inteles distractie placuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate