Sari la conținut

De Trial Nu E Nimeni Pasionat?

Postări Recomandate

salut Kristi, mersi mult de tot de informatii.pana la urma ori gasesc ceva inmatriculabil dar sa vezi dracie am vb la rar si trebuie s afac oricum omologare cica individuala pentru ca ei habar nu au d emodelele astea...sau trebuie sa fie omologata in Ungaria, ca sa le fortez mana...sau fac chestia aia cu motor de 50 de cm, ar cica e imposibil...ca trebuie sa am ceva naiba stie...aptopo e unu eduard care vinde un motor dein 1992 pe acolo prin partea ta de tara, da nu are acte nu are nimic ai idee ce e cu el....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 137
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Vesti interesante:

Am registrat pe forumul de trial din Italia, si am postat acolo cateva raspunsuri/intrebari etc. Eu nu vorbesc limba, dar am folosit un program de translatare automata.

Am fost contactat prin mesaj privat de cineva de pe forum ca el cunoaste cineva de la FMI (Federazione Motociclistica Italiana) si ca acest FMI vrea sa organizeze in Romania un concurs de trial de nivel inalt. Din pacate nici el nu stia prea multe amanunte. Am dat numarul meu de telefon, si azi am fost contactat de cineva de la FMI de la sectia de trial sau ceva de genul. Era pregatit ca nu vorbesc limba italiana, si avea o femeie acolo care vorbea perfect limba romana, deci convorbirea mergea fara probleme. Omul zicea numele lui, care am vrut sa-l notez, sa ma uit pe internet pe (http://www.federmoto.it/) ca despre cine-i vorba, dar era un nume italiana, si suna asa de ciudat ca nici nu stiam ca cum sa-l scriu jos, si dupa aceea l-am uitat. :lol:

El are in Romania ceva rude, si o sa vina in august la ei, si Satu Mare sta in drum cat de cat, si vrea sa vorbeasca cu mine, fiindca momentan eu sunt singurul motociclist de trial din Romania pe care-l cunoaste, si daca as putea sa-l ajut cu informatii in legatura ca cum sta acest sport la noi, etc.

Deci, vestea importanta este ca, e posibil (bineinteles nu-i sigur) ca FMI va organiza ceva aici, si poate ca asta va ajuta la raspandirea acestui sport in Romania. Cam atat. Vom vedea in august ca exact despre ce-i vorba. O sa revin cand o sa aflu vesti noi.

la ce te gandesti??la ceva indoor sau outdoor...???

a fost o etapa de campionat mondial facuta la bucuresti cu ani de zile in urma la sala sporturilor...daca vrei te pot ajuta cu asa ceva...daca merge pe outdoor am terenul perfect ptr asa ceva la marginea orasului si o multime de prieteni prin media nationala care ar pune umarul(tvr 2,antena1,pro tv)..mai ales ca valcea e in mijlocul tarii garantat o sa vina bikeri din toata tara..

PS..primarul ne va ajuta garantat cu tot ce e cazul..tribune,jandarmi,etc etc...

Link spre comentariu

Un posibil business si evident intreprinzatorii. :lol:

bine mah baga-te tu sa vedem daca esti in stare..daca nu macar abtine-te..iar daca ai avea habar cu ce se mananca o organizare si ce cheltuieli sunt nu ai mai comenta..dar asa e romanul...trebuie sa comenteze ca altfel face ulcer..

Link spre comentariu

Chiar vorbem cu cineva ieri despre faptul ca vrei sa te bagi in organizare. Si te laudam sa sti. Concluzia discutiei fiind :"fara astfel de oameni nu ar misca nimic..

HAI PA ca nu meriti mai mult la felul in care scrii bai atotstiutorule.

Spun asta ca prea sari la gat repede.

On topic: sunt mare fan Trial. Urmaresc tot ce gasesc pe tema asta.

Editat de ketemeu
Link spre comentariu

Chiar vorbem cu cineva ieri despre faptul ca vrei sa te bagi in organizare. Si te laudam sa sti. Concluzia discutiei fiind :"fara astfel de oameni nu ar misca nimic..

HAI PA ca nu meriti mai mult la felul in care scrii bai atotstiutorule.

Spun asta ca prea sari la gat repede.

On topic: sunt mare fan Trial. Urmaresc tot ce gasesc pe tema asta.

las-o bah in fasole ca prea imi sariti VOI mie la gat inainte..de fiecare data cand vreau sa fac ceva,sau zic ceva dupa treaba de la valcea cei din grupul tau trebuie sa ma contreze sau sa ma impunga..asta e situatia..tu ai fost primul care a scris de treaba cu intreprinzatorul ... macar daca m-as umple draq de bani din organizare de competitii..

Si daca"fara astfel de oameni nu s-ar misca nimic" de ce draq nu ma lasati in pace sa imi fac treaba??..

sorry ptr off topic...

Link spre comentariu

• 3 weeks later...
  • 2 months later...
  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...

LA MULTI ANI.

Krisztian , din primele miscari de baza ce ti-a dat mai mult de furca ? Cupleaza si perioada de pe bicicleta.

Pare foarte tehnic.

Ascult Led Zeppelin si cu greu reusesc sa construiesc propozitiile.

Va doeresc tuturor un an in care sa amestecati foarte mult in rezervor.

Cu respect

Link spre comentariu

• 2 weeks later...

Multumesc.

Am inteles ca echilibrul este important dupa care tehnicile de ridicat motorul.

Personal mi se pare destul de tehnic.

Diversitatea la care se folosesc motoarele de trial e mare.Am vazut in cluburile din Franta unele tipuri se folosesc gen enduro.

E incitant.

Cu respect

Link spre comentariu

• 2 weeks later...

Am vazut ieri sera o parte din concursul din Marsilia.

Miercurea trecuta a fost un concurs in UK unde a castigat Bou cu o evolutie perfecta.

Urmatorul concurs este pe teritoriul spaniei in 8 sau 9 februarie.

Chiar sunt inbatabili acesti baieti din Spania ?

Vom vedea.

Cu respect

Link spre comentariu