enduro_rider Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 salut Kristi, mersi mult de tot de informatii.pana la urma ori gasesc ceva inmatriculabil dar sa vezi dracie am vb la rar si trebuie s afac oricum omologare cica individuala pentru ca ei habar nu au d emodelele astea...sau trebuie sa fie omologata in Ungaria, ca sa le fortez mana...sau fac chestia aia cu motor de 50 de cm, ar cica e imposibil...ca trebuie sa am ceva naiba stie...aptopo e unu eduard care vinde un motor dein 1992 pe acolo prin partea ta de tara, da nu are acte nu are nimic ai idee ce e cu el.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enduro_rider Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 kristiane, cred ca pana la urma, inmatriculez ca un moped, dar la noi in bucuresti nu cred ca se poate, cred ca as incerca pe la voi, am vb cu eduard si el zicea ca la el se poate....daca mai azui de un motor de trial prin tara sa imi spui te rog frumos... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enduro_rider Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 salve, daca te pto ajuta cu ceva promovare, planuri de comunicare si altele sa mi zici....na acum ajut si io cu ce stiu... orice ce inseamna comunicare, publicitae, mass media....zi mi si incerc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
someone_else Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 Un clip excelent pentru iubitorii de trial: http://www.draillebike.com/videos/video-trial.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 Vesti interesante:Am registrat pe forumul de trial din Italia, si am postat acolo cateva raspunsuri/intrebari etc. Eu nu vorbesc limba, dar am folosit un program de translatare automata. Am fost contactat prin mesaj privat de cineva de pe forum ca el cunoaste cineva de la FMI (Federazione Motociclistica Italiana) si ca acest FMI vrea sa organizeze in Romania un concurs de trial de nivel inalt. Din pacate nici el nu stia prea multe amanunte. Am dat numarul meu de telefon, si azi am fost contactat de cineva de la FMI de la sectia de trial sau ceva de genul. Era pregatit ca nu vorbesc limba italiana, si avea o femeie acolo care vorbea perfect limba romana, deci convorbirea mergea fara probleme. Omul zicea numele lui, care am vrut sa-l notez, sa ma uit pe internet pe (http://www.federmoto.it/) ca despre cine-i vorba, dar era un nume italiana, si suna asa de ciudat ca nici nu stiam ca cum sa-l scriu jos, si dupa aceea l-am uitat. El are in Romania ceva rude, si o sa vina in august la ei, si Satu Mare sta in drum cat de cat, si vrea sa vorbeasca cu mine, fiindca momentan eu sunt singurul motociclist de trial din Romania pe care-l cunoaste, si daca as putea sa-l ajut cu informatii in legatura ca cum sta acest sport la noi, etc. Deci, vestea importanta este ca, e posibil (bineinteles nu-i sigur) ca FMI va organiza ceva aici, si poate ca asta va ajuta la raspandirea acestui sport in Romania. Cam atat. Vom vedea in august ca exact despre ce-i vorba. O sa revin cand o sa aflu vesti noi. la ce te gandesti??la ceva indoor sau outdoor...??? a fost o etapa de campionat mondial facuta la bucuresti cu ani de zile in urma la sala sporturilor...daca vrei te pot ajuta cu asa ceva...daca merge pe outdoor am terenul perfect ptr asa ceva la marginea orasului si o multime de prieteni prin media nationala care ar pune umarul(tvr 2,antena1,pro tv)..mai ales ca valcea e in mijlocul tarii garantat o sa vina bikeri din toata tara.. PS..primarul ne va ajuta garantat cu tot ce e cazul..tribune,jandarmi,etc etc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 (editat) Un posibil business si evident intreprinzatorii. Editat August 5, 2008 de ketemeu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 Un posibil business si evident intreprinzatorii. bine mah baga-te tu sa vedem daca esti in stare..daca nu macar abtine-te..iar daca ai avea habar cu ce se mananca o organizare si ce cheltuieli sunt nu ai mai comenta..dar asa e romanul...trebuie sa comenteze ca altfel face ulcer.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 (editat) Chiar vorbem cu cineva ieri despre faptul ca vrei sa te bagi in organizare. Si te laudam sa sti. Concluzia discutiei fiind :"fara astfel de oameni nu ar misca nimic.. HAI PA ca nu meriti mai mult la felul in care scrii bai atotstiutorule. Spun asta ca prea sari la gat repede. On topic: sunt mare fan Trial. Urmaresc tot ce gasesc pe tema asta. Editat August 6, 2008 de ketemeu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 Chiar vorbem cu cineva ieri despre faptul ca vrei sa te bagi in organizare. Si te laudam sa sti. Concluzia discutiei fiind :"fara astfel de oameni nu ar misca nimic.. HAI PA ca nu meriti mai mult la felul in care scrii bai atotstiutorule. Spun asta ca prea sari la gat repede. On topic: sunt mare fan Trial. Urmaresc tot ce gasesc pe tema asta. las-o bah in fasole ca prea imi sariti VOI mie la gat inainte..de fiecare data cand vreau sa fac ceva,sau zic ceva dupa treaba de la valcea cei din grupul tau trebuie sa ma contreze sau sa ma impunga..asta e situatia..tu ai fost primul care a scris de treaba cu intreprinzatorul ... macar daca m-as umple draq de bani din organizare de competitii.. Si daca"fara astfel de oameni nu s-ar misca nimic" de ce draq nu ma lasati in pace sa imi fac treaba??.. sorry ptr off topic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rebelul Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 Rebelu tot nu a venit motoreta? bobica, ti-am promis ceva. cauta-ma! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
someone_else Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 Un joc foarte haios pentru iubitorii de trial: http://www.redlynxtrials.com/Videos.action Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borosescu Postat Noiembrie 15, 2008 Share Postat Noiembrie 15, 2008 vrea cineva un gas gas tx 321 din 2003 ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rebelul Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 pai zi si tu mai multe despre mobra, poate chiar tentezi pe careva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
husqki Postat Decembrie 11, 2008 Share Postat Decembrie 11, 2008 http://www.dailymotion.com/en/featured/cha...der-2008-2_auto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Covaci Postat Decembrie 11, 2008 Share Postat Decembrie 11, 2008 http://www.flashgames247.com/play/675.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 Daca aveti cunostiinte posesoare de Gasgas jtr 370, va rog PM me. Incercam sa mai scoatem un trial la primavara pe colturile patriei dintr-un morman de fiare luate intr-un portbagaj de Logan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 (editat) http://www.flashgames247.com/play/675.html GATA in 18:22mim. Ce mai... sunt motociclist... Editat Decembrie 12, 2008 de ketemeu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Covaci Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 7:47 sunt mai motorist ca tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 7:47 sunt mai motorist ca tine Duuu-teee mah. Ai stat o zi intreaga sa faci timpul asta si acum te dai mare. Eu am facut traseul imediat ce ai pus link-ul aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rebelul Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 (editat) io stiu un morist mai tare decat voi! Editat Decembrie 12, 2008 de Rebelul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChopperVonGal Postat Ianuarie 2, 2009 Share Postat Ianuarie 2, 2009 LA MULTI ANI. Krisztian , din primele miscari de baza ce ti-a dat mai mult de furca ? Cupleaza si perioada de pe bicicleta. Pare foarte tehnic. Ascult Led Zeppelin si cu greu reusesc sa construiesc propozitiile. Va doeresc tuturor un an in care sa amestecati foarte mult in rezervor. Cu respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChopperVonGal Postat Ianuarie 12, 2009 Share Postat Ianuarie 12, 2009 Multumesc. Am inteles ca echilibrul este important dupa care tehnicile de ridicat motorul. Personal mi se pare destul de tehnic. Diversitatea la care se folosesc motoarele de trial e mare.Am vazut in cluburile din Franta unele tipuri se folosesc gen enduro. E incitant. Cu respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Dexter Postat Ianuarie 14, 2009 Share Postat Ianuarie 14, 2009 M-am indragostit de Trial! ( si de ideea ca aici sigur nu poate sa dea vreo masina peste tine ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Ianuarie 24, 2009 Share Postat Ianuarie 24, 2009 gasgas 300, 20053000 euro Cred ca si-o fi gasit omu' motor in doi ani de zile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChopperVonGal Postat Ianuarie 25, 2009 Share Postat Ianuarie 25, 2009 Am vazut ieri sera o parte din concursul din Marsilia. Miercurea trecuta a fost un concurs in UK unde a castigat Bou cu o evolutie perfecta. Urmatorul concurs este pe teritoriul spaniei in 8 sau 9 februarie. Chiar sunt inbatabili acesti baieti din Spania ? Vom vedea. Cu respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate