Contabil Postat Martie 13, 2015 Share Postat Martie 13, 2015 ok » Post actualizat in 13 Mar 2015 12:33Am plecat. » Post actualizat in 13 Mar 2015 12:33 Spor la treaba baieti. Bagati si niste poze cu micu+mustar la vedere. Se face ....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Martie 13, 2015 Autor Share Postat Martie 13, 2015 Iaca micii !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Martie 13, 2015 Share Postat Martie 13, 2015 Iaca micii !! Blonda unde e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Martie 13, 2015 Autor Share Postat Martie 13, 2015 ...nu ne imbia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Martie 13, 2015 Share Postat Martie 13, 2015 Like... la mici... pentru noi astia osanditi de la 9 la 5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Martie 13, 2015 Share Postat Martie 13, 2015 @ middle of nowhere ..... o idee buna pentru vreme frumoasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Martie 13, 2015 Autor Share Postat Martie 13, 2015 (editat) Yap. Trebuie repetata iesirea, dar nu asa pe fuga. Scuze inca o data ca am m-am oprit acolo si nu am continuat pana in Bucuresti. N-o sa se mai intample. Editat Martie 13, 2015 de middle_of_nowhere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Martie 13, 2015 Share Postat Martie 13, 2015 O alta varianta ar fi Tancabesti, unde, in loc de mititei se mananca peste. Se cheama "Two brothers" dar nu esapamentele !!! Locatia este foarte faina, mai ales vara. Nu fac reclama, dar m-am simtit foarte bine acolo si am fost de cateva ori ! Pentru amanunte, va stau la dispozitie. Si Comana este o destinatie, mai ales daca o cotesti la stanga, dupa ce ai intrat in parc, urci colina si ai o priveliste minunata asupra mlastinii. Asta imi aduce aminte ca, nu de mult, am pomenit de un loc unde m-am simtit bine si unde am dat exemplu de ospitalitate, in prisma ofertei de mancare. S-a inteles de catre unii ca astfel inteleg eu sa admir natura, asa ca ma rezum la... a admira natura. Oricum, pestele este mai sanatos, nu-i asa ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Martie 14, 2015 Share Postat Martie 14, 2015 Suna foarte bine .... o vreme un pic mai buna ne mai trebuie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate