stefz Postat Martie 18, 2015 Share Postat Martie 18, 2015 Salut, sunt nou pe aici, urmeaza sa-mi cumpar enduro de 125 si bineinteles, doresc si o casca. Nu vreau sa fie exagerat de scumpa. Ce firme sunt cunoscute de echipamente pt enduro? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
siadimet Postat Martie 18, 2015 Share Postat Martie 18, 2015 Castile sunt exact ca orice produs. Cat costa, atat face. Marci: Airoh, Arai, Fox, Thor, Axo, Ufo, si multe altele. Daca te intereseaza o casca second, vezi ca am eu una pusa la Bazar, si pot sa ti-o trimit si la Focsani, am pe cineva care vine zilnic acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
siadimet Postat Martie 18, 2015 Share Postat Martie 18, 2015 Are 1,5 Kg casca asta. Nu cred ca exista nici o casca de cross mai grea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefz Postat Martie 18, 2015 Autor Share Postat Martie 18, 2015 Cred ca o sa-mi cumpar fox shoei sau ixs, doar de astea am auzit ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nosfyrus Postat Martie 18, 2015 Share Postat Martie 18, 2015 Castile de la 6D au 1.525 kg ) dar sunt cam cele mai safe iar pretul este pe masura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
siadimet Postat Martie 18, 2015 Share Postat Martie 18, 2015 La enduro sau motocross chiar conteaza si greutatea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefz Postat Martie 18, 2015 Autor Share Postat Martie 18, 2015 am gasit Thor si Scott la bani buni pe moto24. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nosfyrus Postat Martie 18, 2015 Share Postat Martie 18, 2015 (editat) Da, conteaza mult dar chiar si la 1525 e cotata fiind cam cea mai buna. Urmeaza sa scoata cei de la leatt o casca GPX 6.5 care este mai mica fata de restul castilor, are 1190 grame si foloseste o tehnologie asemanatoare celor de la 6D. Editat Martie 18, 2015 de nosfyrus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ki77y Postat Martie 18, 2015 Share Postat Martie 18, 2015 Eu am invatat ca la o casca enduro conteaza mult greutatea si aerisirile. Daca nu arati ca un topitop cu ea in cap e un plus ) Eu avand S a trebuit sa-mi iau casca de la copii. Castile de adulti la preturi decente erau mult prea mari pentru capul meu, pentru ca sunt probabil 3 marimi pe aceeasi carcasa. Conteaza mult ce vrei tu de la casca.. sa arate bine sau sa fie aerisita si usoara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_b Postat Martie 18, 2015 Share Postat Martie 18, 2015 Eu am luat una de la acerbis,are 1350g aerisire buna ,parca e cu o idee cam mare la aspect dar e foarte confortabila. A costat 80e de la vreo 120. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Martie 18, 2015 Share Postat Martie 18, 2015 De protejat toate protejeaza, cel putin astea comercializate in UE, mai ales la coclau, unde fortele de impact sunt mai mici decat in trafic, pe asfalt. Diferenta o fac greutatea si confortul. Prima cat mai mica, al doilea cat mai mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefz Postat Martie 18, 2015 Autor Share Postat Martie 18, 2015 (editat) Vreau una sa arate foarte bine si bine aerisita. Am gasit casca asta( SCOTT IMPLODE, SCOTT 250 RACE), dar din pacate nu stiu cate grame are. https://www.moto24.ro/produse/cross-enduro/casti-cross-enduro/scott--casca-implode.html https://www.moto24.ro/produse/cross-enduro/casti-cross-enduro/scott--casca-250-race.html As cumpara ceva mai scump de la FOX, dar nu-mi permite bugetul, trebuie sa platesc si permisul(categ. A1), motorul + manusile si ochelarii Editat Martie 18, 2015 de stefz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sher Postat Martie 18, 2015 Share Postat Martie 18, 2015 (editat) O sa faci furori pe camp cu casca aia frumoasa. De ce mai intrebi pe aici daca tot o sa iti iei ce ti se nazare tie. Inca ceva, toate produsele Fox pe care le-am avut au fost de calitate mediocra Altceva, cu o casca grea in cap ai sanse sa-ti rupi clavicula la prima cazatura. Succes! Editat Martie 18, 2015 de Sher Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefz Postat Martie 19, 2015 Autor Share Postat Martie 19, 2015 O sa faci furori pe camp cu casca aia frumoasa. De ce mai intrebi pe aici daca tot o sa iti iei ce ti se nazare tie. Inca ceva, toate produsele Fox pe care le-am avut au fost de calitate mediocra Altceva, cu o casca grea in cap ai sanse sa-ti rupi clavicula la prima cazatura. Succes! Nu voi merge doar pe camp, voi merge si in oras destul de mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sher Postat Martie 19, 2015 Share Postat Martie 19, 2015 Deci vei merge in oras cu un motor de enduro echipat cu cauciucuri de enduro? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefz Postat Martie 19, 2015 Autor Share Postat Martie 19, 2015 Deci vei merge in oras cu un motor de enduro echipat cu cauciucuri de enduro? Momentan, am pe motor cauciucuri de strada. In vara, imi pun cauciucuri de enduro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shrek1974 Postat Martie 19, 2015 Share Postat Martie 19, 2015 Salut! Model ieftin şi foarte frumos. http://motorai.ro/casti-moto/madhead-x4b-helmet--product--215871?pageNr=2 Aceeasi casca la un pret ceva mai mic, dar simpla, fara cranii. Poti merge sa o probezi la Kronaumoto(intre unirii si budapesta). E posibil sa difere pretul » Post actualizat in 19 Mar 2015 17:01 https://www.louis.de/artikel/madhead-x4b-helm/215870?list=48808542 ...sau si mai ieftina si mai usoara... https://www.louis.de/artikel/madhead-x2b-helm/215563?list=42113467 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex padurean Postat Aprilie 3, 2015 Share Postat Aprilie 3, 2015 La greutatea aia iti rupi gatul..cumpara ceva la 1000 de grame si aerisita,nu o sa regreti!Eu am avut un ixs de 1400 de grame..dupa catte o zi de enduro ma durea gatul,acum am luat un airoh de 950 de gr.de neimaginat comfortul si fellingul care ti-l ofera casca asta!Depinde ce buget ai.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate