m4mihai Postat Martie 29, 2015 Share Postat Martie 29, 2015 (editat) Salutare tuturor, am sa incerc sa fiu scurt pentru a nu plictisi pe nimeni. Caut proprietarul din acte a unei Honda 900rr Sc.28, an 1994, culoare galben, serie PAHN1Z1111I9306/1994. Ultimul proprietar dateaza din 27.03.2007, adresa ar fi Drumul Taberei, iar numele pe care exista inregistrata motoreta ar fi Dragan Petre Bogdan. Am si CNP, adresa completa, insa nu am timpul necesar sa vin la Bucuresti sa ma ocump de problema. Exista si un cont de motociclism.ro de unde s au postat poze si ceva detalii legate de motoreta (in 2007), acesta este: /index.php?/user/22256-ceoby/ As avea nevoie de proprietar pentru a putea trece motoreta pe numele meu, si nu numai. Merita o strangere de mana si felicitari pentru modul cum se prezinta tehnic motoreta. Datele mele de contact: 0723 655774- Mihai, PM, sau m4mihai@yahoo.com Poze cu motorul se gasesc atasate in acest link: /index.php?/topic/73546-detinatori-de-honda-900rr-fireblade/page-8 Postarea unui fost proprietar se afla in acest link: /index.php?/topic/73546-detinatori-de-honda-900rr-fireblade/page-16 Poze cu mobra, cum a ajuns la mine si cum arata in prezent. ***Motorul se afla in stare de restaurare, nu este forma finala! Editat Martie 29, 2015 de m4mihai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Martie 29, 2015 Share Postat Martie 29, 2015 uite-l https://www.facebook.com/dragan.petrebogdan?fref=ts nu il cunosc, dar in mod sigur el e cel pe care il cauti, sta in drumul taberei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4mihai Postat Martie 29, 2015 Autor Share Postat Martie 29, 2015 Da, intradevar am mai primit facebook ul lui de la cineva, insa el nu a mai fost activ pe facebook de o multime de timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GuLL1v3R Postat Martie 29, 2015 Share Postat Martie 29, 2015 incearca sa iei legatura cu https://www.facebook.com/l.fireblade929?fref=ufi&pnref=story, am vazut ca la una din poze ia comentat asa ca poate stie ceva despre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4mihai Postat Martie 29, 2015 Autor Share Postat Martie 29, 2015 incearca sa iei legatura cu https://www.facebook.com/l.fireblade929?fref=ufi&pnref=story, am vazut ca la una din poze ia comentat asa ca poate stie ceva despre. Acum merg pe aceasta pista, sa vedem rezultatul. Multumesc mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Martie 29, 2015 Share Postat Martie 29, 2015 e plecat de aproape 2 ani in Spania. slabe sanse sa-l gasesti. mi-a transmis aceasta informatie un prieten care-l cunoaste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4mihai Postat Martie 29, 2015 Autor Share Postat Martie 29, 2015 e plecat de aproape 2 ani in Spania. slabe sanse sa-l gasesti. mi-a transmis aceasta informatie un prieten care-l cunoaste. Este in Italia din cate cunosc, intradevar plecat de 2 ani. Am vorbit telefonic si eu cu un prieten bun de al lui, am inteles ca numai are tangente mari cu tara... dar nea, speranta moare ultima. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Martie 29, 2015 Share Postat Martie 29, 2015 Spania,Italia ..in fine. Ideea e ca nu este in tara. Nu te pot ajuta cu mai multe infos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4mihai Postat Martie 29, 2015 Autor Share Postat Martie 29, 2015 Am reusit sa vorbesc cu proprietarul din acte! Multumesc mult... acum ramane sa caut restu proprietarilor, fiindca el a dat fiscalul... si intre timp sa pierdut. Are cineva idee ce se poate face? Se mai poate scoate o copie a fiscalului de la proprietarul din acte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Martie 29, 2015 Share Postat Martie 29, 2015 Da. Orice act oficial se poate scoate in duplicat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4mihai Postat Martie 29, 2015 Autor Share Postat Martie 29, 2015 Da. Orice act oficial se poate scoate in duplicat. Problema prinde contur... A plecat de la proprietarul din carte, la un baiat fara permis, din zona SIR (Bucuresti). Sa vad daca reusesc sa il gasesc pe acel baiat... eu mai stiu de un proprietar care momentan cauta sa vanda o Hayabusa. Maine iau telefonu si ma pun pe sunat. » Post actualizat in 29 Mar 2015 14:12 Cel mai probabil fiscalul pluteste in aer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Martie 29, 2015 Share Postat Martie 29, 2015 Stii ca daca mergi la financiar si explici problema ai sanse mari sa rezolvi si pe alte cai decat sa stai ca vanezi fantome ... Daca nu o poti trece direct la tine macar poate afli pe numele cui e la financiar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eduard.Gsx-R Postat Martie 29, 2015 Share Postat Martie 29, 2015 Propietarul trebuie sa dea o declaratie pe proprie raspundere ca a pierdut fiscalul si ca cere un duplicat, se plateste timbru fiscal de 4 lei parca sau 2 . Si dureaza 10 minute pana se uita in arhiva. (Asta la sector 2) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0sminel Postat Martie 29, 2015 Share Postat Martie 29, 2015 eu personal am scos 3 fiscale la aceeasi motocicleta.succes trebuie mers la primarie si vorbit si explicat problema, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Martie 30, 2015 Share Postat Martie 30, 2015 am renuntat sa cumpar mai multe mobre bune tocmai din cauza asta....proprietarii nu erau si in acte, aveau doar fiscal si CVC. Nu intelege ce e asa greu sa-ti innmatriculezi mobra pe numele tau si de ce "se poarta" chestia asta cu 5 CVC-uri si 3 fiscale dupa tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Martie 30, 2015 Share Postat Martie 30, 2015 Pierzi timp... rar si politie. Si bani. Plus lenea... cred ca astea sunt motivele. Totusi normal e sa o inmatriculezi complet pe numele tau, nu doar la fisc. Si util pt un viitor cumparator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate