madcox Postat Decembrie 12, 2006 Share Postat Decembrie 12, 2006 am o intrebare.este normal ca un motor sa dea rateuri cand este decelerat? cateodata se vad in toba(scantei).precizez ca chopperul nu are site in tobe de nici o culoare. multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wanderer Postat Decembrie 13, 2006 Share Postat Decembrie 13, 2006 am o intrebare.este normal ca un motor sa dea rateuri cand este decelerat? cateodata se vad in toba(scantei).precizez ca chopperul nu are site in tobe de nici o culoare. multumesc. Da, e normal daca exploziile in esapament nu sunt exagerate, in care caz trebuie reglat nitzel carburatorul. Se intampla mai ales la esapamentele care nu opun rezistenta mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Decembrie 13, 2006 Share Postat Decembrie 13, 2006 si mie mi se intampla la motoreta,insa destul de rar.in plus la tine apar si scantei din cauza ca lipsesc sitele cu desavarsire... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Decembrie 13, 2006 Share Postat Decembrie 13, 2006 La mine la Simson asta se intampla cand avnsul imi era fix. Cand mi-am refacut avansul centrifugal, rateurile au disparut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Decembrie 13, 2006 Share Postat Decembrie 13, 2006 apropo de simson, stii cumva intre cati mm si cati mm merge avansul de simson? sau cate grade? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaveBoy Postat Decembrie 13, 2006 Share Postat Decembrie 13, 2006 ) eu am toba complet goala si da niste rateuri de te sperii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Decembrie 13, 2006 Share Postat Decembrie 13, 2006 apropo de simson, stii cumva intre cati mm si cati mm merge avansul de simson? sau cate grade? N-am idee. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jon22 Postat Decembrie 18, 2006 Share Postat Decembrie 18, 2006 cred ca intre 10 si 36 de grade, e o schita in cartea tehnica a Simsonului, iti scriu maine valoarea exacta. Vrei sa modifici aprinderea originala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Decembrie 18, 2006 Share Postat Decembrie 18, 2006 am gasit deja! da, vreau sa o schimb cu o aprindere electrinica tranzistorizata (tci, nu cdi) cu avans programabil! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jon22 Postat Decembrie 19, 2006 Share Postat Decembrie 19, 2006 tu ai facut aprinderea ?montezi senzorul pe volanta? ce tip de senzor folosesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duc Postat Decembrie 19, 2006 Share Postat Decembrie 19, 2006 am o intrebare.este normal ca un motor sa dea rateuri cand este decelerat? cateodata se vad in toba(scantei).precizez ca chopperul nu are site in tobe de nici o culoare. multumesc. la ce motoreta bre? la a ta? poi ala e choaper? ala e tractor... si e normal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Decembrie 19, 2006 Share Postat Decembrie 19, 2006 tu ai facut aprinderea ?montezi senzorul pe volanta? ce tip de senzor folosesti? nu, nu am facut-o eu! uite aici despre ce vorbesc : http://www.imfsoft.com/hardware/products/j...nt-ignition.asp p.s. vezi ca au mai multe tipuri de aprinderi pe acolo, da jos si filmuletele si programelele si pdf-urile, e faina aprinderea! si mai stiu una care e mai buna, e cdi, facuta in india dar trebuie sa il contactez pe indian sa vad daca vrea sa programeze curbele de avans si pt. troacele noastre, el le face pt. rd-uri, rz-uri si inca cateva motoare faimoase pe acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate