Noth Postat Aprilie 1, 2015 Share Postat Aprilie 1, 2015 Salutare. Stiti cumva daca s-a deschis magazinul Mymoto Iasi? Daca da, ajutati-ma cu o adresa. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabizxc Postat Aprilie 1, 2015 Share Postat Aprilie 1, 2015 Cred ca e mai simplu daca ii suni direct si ii intrebi. S-ar putea sa afli mai multe la telefon decat pe forum. http://www.mymoto.ro/bucuresti_cotroceni.html http://www.mymoto.ro/bucuresti_autovit.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Noth Postat Aprilie 1, 2015 Autor Share Postat Aprilie 1, 2015 Am sunat saptamana trecuta. Aflasem ca o sa fie undeva prin Pacurari. Oi mai incerca. Multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertd Postat Aprilie 1, 2015 Share Postat Aprilie 1, 2015 Am sunat la ei saptamana trecuta, o sa deschida in 2-3 saptamani din cate am inteles. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Noth Postat Aprilie 1, 2015 Autor Share Postat Aprilie 1, 2015 Deci se lasa cu o tura pana la Bacau. Clar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Noth Postat Aprilie 1, 2015 Autor Share Postat Aprilie 1, 2015 E in Pacurari, vis a vis de Lukoil (vis a vis de cladirea aia noua de birouri care se construieste). Multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rommel Postat Aprilie 1, 2015 Share Postat Aprilie 1, 2015 Intersecție moara 1mai spre piața Pacurari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Aprilie 2, 2015 Share Postat Aprilie 2, 2015 Deci se lasa cu o tura pana la Bacau. Clar! Tu suna'i. S'ar putea sa te poata ajuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Noth Postat Aprilie 2, 2015 Autor Share Postat Aprilie 2, 2015 Gasit sediul din Pacurari. Multumesc pt raspunsuri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Aprilie 3, 2015 Share Postat Aprilie 3, 2015 S-a deschis oficial sau e inca in pregatiri ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Noth Postat Aprilie 3, 2015 Autor Share Postat Aprilie 3, 2015 Nu e inca oficial, dar e deschis oarecum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Aprilie 9, 2015 Share Postat Aprilie 9, 2015 Gasit sediul din Pacurari. Multumesc pt raspunsuri! ai vazut ca omu' e ok? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Noth Postat Aprilie 14, 2015 Autor Share Postat Aprilie 14, 2015 Foarte ok. Nimic de obiectat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rommel Postat Aprilie 14, 2015 Share Postat Aprilie 14, 2015 S-a deschis!...am luat eu ceva de acolo azi!....faceti o vizita...nu o sa va para rau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate