Axel_Sniper Postat Mai 14, 2015 Autor Share Postat Mai 14, 2015 E interesant si de apreciat ce faci tu Dar, daca saua merge si asa, frana aia fata clar nu. Trebuie sa ai cate 2 puncte de prindere pe jamba si pe etrier, asa cum l-ai pus acum o sa se miste. Nu te juca cu franele. DA AM SPUS DEJA CA PE AXUL ROTII FRONTALE VA FI O BUCSA PE CARE V-OI SUDA UN ATTACHEMENT PENTRU A FIXA AN AL DOILEA PUNCT BRAKE SUPPORT-UL! » Post actualizat in 01 Jun 2015 21:04 Salut! antre examene, ma mai ocupam cu motocicleta! Aici ancercasem sa atarn o bucata din viitorul duplex: Si am conectat maneta ambreajului: Astupati-va nasurile! rahatu' asta miroase a iad! Chimicat pentru anlaturarea vopselei : Afara +25, procesul chimic dea rezultate momentan: Dar ami iesise-m din minti scarpinand cadrul de vopseaua veche cu dalta, si am decis sa o rod cu polizorul unghiular iar locurile unde nu a ajuns polizorul sa le ung cu chimicat: Ideie.. Alta ideie.. Apropo! am decis ca iluminatia frontala va fi de tip projector, dar nu cu lampa halogenica, ci cu LED plastina, e al draculu' de puternica: Si cam asa ea va sta pe furca: Si asta e o versiune mai noua a proiectului: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axel_Sniper Postat Iunie 28, 2015 Autor Share Postat Iunie 28, 2015 Baieti! party hard!.. Era o zi deosebita.. calda.. dar nu prea tare.. vantul batea placut racoros.. iar pasarelele ciripeau ca cele din padurile de foioase.. totul rula ca antr-un Anime de dragoste.. nimic nu putea sa-mi strice dispozitia.. ma simteam asa de liber.. mintea ami era limpede ca suprafata unui lac montan.. si nu ma simteam deloc obosit.. si decisem sa desfac motorul de Honda.. pentru orice eventus.. DA'N CH*ZDA MATII! EU AZ SH MAINE! CILINDRUL PLIN DE ZGARAETURI MICROSCOPIZDICE:DOUA VESTI BUNE:1)PISTONUL VINE DIN CHINA 2)CILINDRUL E LA SLEFUIRE. . . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Iunie 29, 2015 Share Postat Iunie 29, 2015 Da, nasol moment cu pistonul ala. Bine ca nu ti-a taiat din elan. Spor mai departe, si sa tot pui poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristache Postat Iunie 30, 2015 Share Postat Iunie 30, 2015 (editat) Maneta de frana de la semicursiera Sputnik e de belea...(adica cool)... Tine-o tot asa,,, ``` Editat Iunie 30, 2015 de cristache Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axel_Sniper Postat Iunie 30, 2015 Autor Share Postat Iunie 30, 2015 Spor mai departe, si sa tot pui poze! Multumesc pentru sustinere ! » Post actualizat in 30 Jun 2015 14:25 Maneta de frana de la semicursiera Sputnik e de belea...(adica cool)... Tine-o tot asa,,, ``` Maneta franei e de la Yamaha TZR 125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Iunie 30, 2015 Share Postat Iunie 30, 2015 mi-am adus aminte de o vorbacare sper sa se potriveasca la tine: nu conteaza cum incepi, conteaza cum termini. bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axel_Sniper Postat August 21, 2015 Autor Share Postat August 21, 2015 Baieti, un pic de miscaream facut acest bushing la strung, va servi ca baza pentru al doilea punct de conexiune a brake supportului: Si doua tevi pentru viidorul duplex ce vor fi sudate pe carcasul principal Acum, m-am gandit.. dar nu mi sa primit, apoi am decis sa google-sc niste imagini.. still no fucking ideas.. apoi m-am culcat.. si AM VISAT ASTA! Repejor am gasit o bucata groasa de aluminiu, am vopsit prin trafaret conturul, apoi am zgaraiat liniile concrete, unde va fi taiat. Am facut gaurile pentru speedometrul de Riga 22, antrerupator, si lacata cu cheie (P.S. antrerupartoueiqoqtqutyqo[0tut2qgtwron FUCK! ati anteles, va aprinde iluminatia secreta, nu va pot spune prea multe detalii despre asta, dar va asigur ca va arata awesome!) Acum taiem dupa contur:TREA-LEA-LEA!cum va pare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat August 22, 2015 Share Postat August 22, 2015 Arata bine! Pozitia semighidoanelor e cea definitiva? Spor mai departe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axel_Sniper Postat August 22, 2015 Autor Share Postat August 22, 2015 Arata bine! Pozitia semighidoanelor e cea definitiva? Spor mai departe! ppppppoate ceva se va schimba, dar nu prea radical Ati multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat August 22, 2015 Share Postat August 22, 2015 (editat) Ai avansat, nu mult, probabil din lipsa de timp, apropo era sa jur si eu ca maneta-i de semicursiera, ai dreaqu "japoneji" au furat-o si pe asta. Spor la lucru. Editat August 22, 2015 de vlad58 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axel_Sniper Postat August 22, 2015 Autor Share Postat August 22, 2015 Ai avansat, nu mult, probabil din lipsa de timp, apropo era sa jur si eu ca maneta-i de semicursiera, ai dreaqu "japoneji" au furat-o si pe asta. Spor la lucru. Nu din lipsa de timp, ci mai mult din lipsa pistonului nu ma pot misca.. apropo! ma poate cineva ajuta sa gasesc piston de Honda Lead 90 de 49.25 sau 49.50mm ?? din cauza lipsei a acestei piese nu ma pot misca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axel_Sniper Postat Noiembrie 10, 2015 Autor Share Postat Noiembrie 10, 2015 A fost odata ca'n povesti......A fost ca nici-o data.......Din neamuri mari amparatestiO prea frumoasa .... . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . KAWAIIIIII CENA CHAAAAANNN!!!!. Bine bine bine! n-am vrut sa va ranesc sufletelul..doar am vrut sa va spun ca AN SFARSIT AM GASIT PISTON PENTRU CILINDRU!Care se numeste.....CARE SE NUMENSTEEEEEEEEEE!!!!! . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . bine bine bineiaca si imaginile: An sfarsit! ma ajutat un prieten bun sa mi-l aduca din Koreea! am asteptat o gramada de timp, dar an fine, uite ca e aici!Plus! atunci cand a venit, m-am dus la strungar sa-mi mareasca capacitatea cilindrica ca sa ancapa pistonul, (e de 49.50mm)Mester faur-maini de aur! a facut totul foarte calitativ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Noiembrie 10, 2015 Share Postat Noiembrie 10, 2015 Bine ca a venit pistonul! Stiu ca pe frig nu prea iti vine sa mai pui mana pe fiare, dar vine ea si primavara, si poate e gata proiectul tau pana atunci. Spor la treaba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Ny Postat Noiembrie 11, 2015 Share Postat Noiembrie 11, 2015 Eu nu am reusit sa deschid majoritatea pozelor ,oricum.......am sa urmaresc topicul cu interes. Bravo, pentru munca si pasiunea depusa de tine in acest proiect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axel_Sniper Postat Noiembrie 11, 2015 Autor Share Postat Noiembrie 11, 2015 (editat) Eu nu am reusit sa deschid majoritatea pozelor ,oricum.......am sa urmaresc topicul cu interes. Bravo, pentru munca si pasiunea depusa de tine in acest proiect. daca vrei sa vezi mai multe poze intra pe pagina mea facebook https://web.facebook.com/christian.arapu » Post actualizat in 16 Nov 2015 22:22 PRIETENI! PESTE 10 ZILE VIN LA IASI! ASI VREA SA NE ANTALNIM DACA SUNTETI PRIN REGIUNEA APROPIATA! LIVE HARD DRIVE SAFE! Editat Noiembrie 11, 2015 de Axel_Sniper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axel_Sniper Postat Aprilie 3, 2016 Autor Share Postat Aprilie 3, 2016 (editat) TRIMITETI-MI CERERE DE PRIETENIE PE FACEBOOK!https://www.facebook.com/christian.arapuPOSIBIL CA CELE MAI NOI STIRI SA LE POSTEZ ACOLO, APOI ELE V-OR AJUNGE AICI MAI TARZIU! » Post actualizat in 14 Apr 2016 22:22PRIETENI! UN PIC DESPRE ACTIVITATEA MEA EXTRA UNIVERSITARA!ROG SA-MI APRECIATI CANALUL PE YOUTUBE! AND SPREAD THE GOSPEL! Editat Aprilie 3, 2016 de Axel_Sniper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axel_Sniper Postat Ianuarie 17, 2017 Autor Share Postat Ianuarie 17, 2017 continui proiectul doar cum fac rost de un set de rulmenti si simeringi pentru motorul de Honda NS 50. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axel_Sniper Postat Iulie 2, 2020 Autor Share Postat Iulie 2, 2020 (editat) OMG!!! Eu abia acum mi-am reactivat contul!!! Sun aici si prezent, si mi-a fost dor de voi!!!!!!!! Au trecut multi ani decand am inceput acest proiect. Si la moment e cam lasat. stea la mine in atelier si plange intr-um colt. Acum restaurez strict ca sa vand. eram verde si prostut, si credeam ca banii vin din pod. Ca sa-mi continui proiectele, restaurez obiecte vintage, motociclete clasice, lustruiesc piese pentru absolut ori-ce moto tehnica. La momentul dat Proiectul Street Drag are nevoie de rulmenti si simeringi NTN, si nici cum nu gasesc timp sa le cumpar Dar oricum nu am stat degeaba! oricand aveam sansa sa fiu in fata unei movile de piese random, ma gandeam "oare ce ar mai trebuie proiectului Street Drag?.." si am primit in dar, sau am cumparat foarte ieftin un carburator, o valva... naibii nu tin minte cum se numeste in romana,,.. chestia aia ce merge direct dupa carburator! si inca multe mici chestii Doriti sa postez proiectele mele de restaurare aici pe site? Editat Iulie 2, 2020 de Axel_Sniper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate