Contabil Postat Iunie 11, 2015 Share Postat Iunie 11, 2015 Daca vrei sa te tirasti cu 90 maxim 100 simbata pina la Mogosoaia sau Comana (ceva de genul asta) ..... vorbim. Iese si frate-miu cu CBR 125 asa ca aproape poti zice "o sa se mearga ". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LexDee Postat Iunie 12, 2015 Share Postat Iunie 12, 2015 Meh. Cred ca stau cuminte. Family fun weekend. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvannnn Postat Iunie 12, 2015 Share Postat Iunie 12, 2015 Duminica unde ne băgam ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LexDee Postat Iunie 12, 2015 Share Postat Iunie 12, 2015 Duminica unde ne băgam ? Uite, vrea si omu' sa stea cuminte, acasa... si nu e lasat. Am "furat" de la un coleg (a postat data trecuta) buc-tgv-campulung-bran si intoarcere pe la predeal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvannnn Postat Iunie 13, 2015 Share Postat Iunie 13, 2015 Sunt pro cum e drumul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Iunie 13, 2015 Share Postat Iunie 13, 2015 Mama lor de rulmenti de jug...nu mai ajung odata... Imine teama sa plec pe drumuri virajate si cu denivelari...ca mi se slabeste rau piulita de la axul jugului. Dar, rezolv eu problema si nu mai scapati de mine. ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LexDee Postat Iunie 13, 2015 Share Postat Iunie 13, 2015 Sunt pro cum e drumul ? L-am intrebat pe coleg, astept un raspuns Mama lor de rulmenti de jug...nu mai ajung odata... Imine teama sa plec pe drumuri virajate si cu denivelari...ca mi se slabeste rau piulita de la axul jugului. Dar, rezolv eu problema si nu mai scapati de mine. ) Hai cu rulmentii, hai cu plimbarile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 13, 2015 Share Postat Iunie 13, 2015 oriunde va bagati nu uitati de CANICULA!!!!! mai bine plecati dimineata DEVREME si la pranz bagati o cafea la terasa decat sa va prinda 13-15 cu casca in cap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LexDee Postat Iunie 13, 2015 Share Postat Iunie 13, 2015 oriunde va bagati nu uitati de CANICULA!!!!! mai bine plecati dimineata DEVREME si la pranz bagati o cafea la terasa decat sa va prinda 13-15 cu casca in cap Ma gandesc la un 8:00-8:30 sa iesim din bucale. Multumim pentru sfat. Nu te bagi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iunie 13, 2015 Share Postat Iunie 13, 2015 Sunt pro cum e drumul ? Buc-Targoviste bun spre foarte bun, Targoviste-Campulung praf, practicabil dar cu clantzanit de dinti, Fundata-Moeciu e binisor iar peisajul e fabulos, Bran-Rasnov e acelasi de 10 ani, cele mai multe clantzanituri de dinti pe bucata aia, odata intrat spre Paraul Rece e bine, iar acele de par le-au asfaltat, placut. Cine n-a fost recomand sa va opriti macar la o cafea in Busteni la Palatul Cantacuzino, in dreptul Primariei e o strada la stanga, apoi se vede deja castelul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LexDee Postat Iunie 13, 2015 Share Postat Iunie 13, 2015 Wow, palatul si imprejurimile arata superb. Poza 10. Multumim pentru info. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdrianAdy Postat Iunie 13, 2015 Share Postat Iunie 13, 2015 salutare...vreau sa ma bag si eu (daca o sa fiu in stare dupa ) plecarea de unde se face:D? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LexDee Postat Iunie 13, 2015 Share Postat Iunie 13, 2015 Ma gandesc sa ne strangem pe la 8:00-8:15 (la 8:30 sa plecam) la OMV-ul de langa Colosseum de pe soseaua chitilei. https://www.google.ro/maps/place/OMV/@44.4865795,26.0156192,16z/data=!4m2!3m1!1s0x0000000000000000:0xf26b90b53fd8a10a?hl=en E okay cu toata lumea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdrianAdy Postat Iunie 13, 2015 Share Postat Iunie 13, 2015 e ok pt mine.. @middle culmea ca de data asta merge si micutu si u nu poti sa mergi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Iunie 13, 2015 Share Postat Iunie 13, 2015 Nu creed... Imi iau sculele cu mine atunci....si PE CAI!!! Ca sa intelegeti ce e cu jugul... M-amancat pe mine in anus sa schimb niste rulmenti ok, fara sa verific inainte sa demontez(taiat camasa cu flexul) ca cei pe care ii aveam sunt 100% comptibili). Nu au fost... Asa ca eram in dilema..cei pitriviti veneau in 2 sapt... Asa ca am deciS sa pun un rulment aproape la fel( ) de gixxer), ca sa nu ramana mobra doua saptamani asa, desfacuta. Buun, ideea e ca, datorita rulmentului nu chiar in cote, mi se slabesc piulitele de la jug... So, daca merg, functie de calitatea drumului-mai ales denivelari- trebuie din cand in cand sa rezolv aceasta problema. Speram sa imi ajunga ieri rulmentii, dar nu s-a intamplat, asa ca, am aceeasi problema. Dar, nu prea imi vine sa stau acasa cand vad asa companie selecta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LexDee Postat Iunie 13, 2015 Share Postat Iunie 13, 2015 Cine-i "micutu" si de ce e compania "selecta"? Sunt un pic in ceata. Sau e ceva in aer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Iunie 13, 2015 Share Postat Iunie 13, 2015 Era un compliment, las-o asa. Razvann, Adrian, Florin, sunt baieti ok. Pe tine te stiu doar din post-urile de iesire ale "Contabil-ului", pe care il cunosc mai demult; dar si de tine am motive sa cred ca esti ok. ) Ce e la tine in aer, numai tu stii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LexDee Postat Iunie 13, 2015 Share Postat Iunie 13, 2015 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Iunie 13, 2015 Share Postat Iunie 13, 2015 Bun asa... Adevarul este ca e weekend... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdrianAdy Postat Iunie 13, 2015 Share Postat Iunie 13, 2015 O sa il sun diseara pe micutu ca trebuie sa primeasca bilet de voie de la mandra ))... a zis ca ii face orice numai sa plece ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Iunie 13, 2015 Share Postat Iunie 13, 2015 Ahahahha. Orice? Inclusiv legat de calorifer pana se intoarce, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdrianAdy Postat Iunie 13, 2015 Share Postat Iunie 13, 2015 Ramne la 8 la omv cine mai vrea este asteptat cu cea mai mare placere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
berbec Postat Iunie 13, 2015 Share Postat Iunie 13, 2015 Am facut ruta in sens invers. Fain drumul....@Ianachim are dreptate,evitati drumul intre 13.00/17.00......intre campulung si tgv. cateva sate suspecte cu colorati.....eu m-am dus pe rasnov-moeciu-bran s.a.m.d.... sa aveti drum bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Iunie 13, 2015 Share Postat Iunie 13, 2015 (editat) Meh. Cred ca stau cuminte. Family fun weekend. Nici eu n-am lasat familia acasa, mare atentie la caldura - noi ne-am copt azi la propriu. La arcuri n-am mai tras dupa 25 min. » Post actualizat in 13 Jun 2015 17:48 PS . N-am mai tras bine Editat Iunie 13, 2015 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LexDee Postat Iunie 13, 2015 Share Postat Iunie 13, 2015 (editat) Nici eu n-am lasat familia acasa, mare atentie la caldura - noi ne-am copt azi la propriu. La arcuri n-am mai tras dupa 25 min. » Post actualizat in 13 Jun 2015 17:48 PS . N-am mai tras bine Comana? Pai normal ca te-ai copt. Cu arcu se trage da'pa motor. ) Editat Iunie 13, 2015 de LexDee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate