replici Postat Aprilie 21, 2015 Share Postat Aprilie 21, 2015 Salutare! Ca tot mi-am intrat in mana cu primul proiect, il incep pe al doilea: Honda Hornet 600cmc 2001: Ziua achizitiei: Tot mai aveam eu ceva piese ramase de la cealalta asa ca m-am apucat sa schimb codita si stopul, codita era crapata in 2 locuri iar stopul LED cu semnale incorporate era prin garaj, nou, sigilat Am comandat: kit semeringuri ulei + praf si 1L ulei de furca Repsol, Ulei Repsol Racing 4T full synthetic + filtru ulei Hiflo (cadou spray de lant), rulmenti conici jug, placute frana Brembo Sintered atat pentru fata cat si pentru spate, scarite pilot JMT. Totul de pe motodiscount.ro Doua.roti m-a servit din nou cu tot ce aveam nevoie: aripa fata, disc spate, cablu soc, grila radiator, capac pinion pentru modelul PC36 (nu o sa mai am nevoie de melc si cablu kilometraj, voi monta acelasi model de bord digital ca la prima) Planuri de viitor: Revopsire, folosesc culoarea de la Megane: Ghidonul Barracuda 28mm pe care vroiam initial sa-l vand il voi monta pe ea folosind niste adaptoare Vicma. O sa folosesc evacuarea de la Vick, tot am ramas cu ea in garaj: Cotul de evacuare o sa fie fabricat tot la CSL Customs. Bordul la fel ca la prima, farul diferit. Am ales un far cu 2 lupe si becuri H3 de 55w, e pe drum: Bascula, jambele, jugurile, suportii de scarite, suportii de motor, jante etc: o parte vopsite, o parte vibrofinisate Manete shorty negre cu adjuster albastru Cauciucuri DOT 2013, luate de la un amic de pe un Z750, el si-a cumparat unele noi Scaritele spate la fel ca la primul proiect, evident cu albastru in loc de rosu Rimstripe-uri si stickerele OEM comandate la baiatul nostru din Dubai, prezent si pe forum Apoi detalii: oglinzi, mansoane, stickere, tank pad etc De partea de service se va ocupa tot Trancanici: carburatie sincronizata, revizie, schimbat placute, rulmenti, semeringuri etc Deocamdata proiectul e in stadiu incipient, voi posta noutati curand. Buh Bye Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCATale Postat Aprilie 21, 2015 Share Postat Aprilie 21, 2015 Nice work Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Aprilie 22, 2015 Share Postat Aprilie 22, 2015 Le vinzi apoi sau le strângi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
replici Postat Aprilie 22, 2015 Autor Share Postat Aprilie 22, 2015 (editat) Nice work Thanks Le vinzi apoi sau le strângi? O sa ramana "in familie" si asta, nu pleaca prea departe Astazi iau saua de la retapitat, o sa pun ceva poze mai pe seara » Post actualizat in 22 Apr 2015 20:19 U P D A T E Pozele cu saua: Galeria a fost si ea demontata azi pentru curatare Am in plan si o aripa spate + bugspoiler de la doua.roti, sa vedem daca permite bugetul: Editat Aprilie 22, 2015 de replici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian2311 Postat Mai 19, 2015 Share Postat Mai 19, 2015 Spectacol proiectele tale!! Asteptam poze cu update-uri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
replici Postat Mai 19, 2015 Autor Share Postat Mai 19, 2015 Spectacol proiectele tale!! Asteptam poze cu update-uri Multumesc! Ca si update-uri pot spune ca pana la urma bugetul a permis si achizitionarea de bug spoiler si aripa spate iar zilele trecute am luat piesele vopsite la cuptor, inca astept piesele vopsite electrostatic. In ceea ce priveste evacuarea s-ar putea sa o montez pe aceasta: Alte vesti in curand Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiu22 Postat Mai 22, 2015 Share Postat Mai 22, 2015 Multumesc! Ca si update-uri pot spune ca pana la urma bugetul a permis si achizitionarea de bug spoiler si aripa spate iar zilele trecute am luat piesele vopsite la cuptor, inca astept piesele vopsite electrostatic. Picture 010.jpgPicture 009.jpgPicture 008.jpgPicture 007.jpgPicture 006.jpgPicture 005.jpgPicture 004.jpgPicture 003.jpgPicture 002.jpgPicture 001.jpg In ceea ce priveste evacuarea s-ar putea sa o montez pe aceasta: Picture.jpg Alte vesti in curand Asfalt uscat! cam cat te costa o vopsire la hornet? doar ce ii plastic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
replici Postat Iunie 4, 2015 Autor Share Postat Iunie 4, 2015 Un mic update, mai trebuie muncit la ea, de montat far, bord, rimstripe-uri, etc. Voi pune poze si cu ea terminata la sfarsitul saptamanii. Pana la urma am pus toba de la Vick, cea pe care am avut-o pe Hornet-ul alb: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiu22 Postat Iunie 4, 2015 Share Postat Iunie 4, 2015 Arata bine deocamdata,dar sincer,viespea alba e bijuterie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
replici Postat Iunie 4, 2015 Autor Share Postat Iunie 4, 2015 Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Iunie 4, 2015 Share Postat Iunie 4, 2015 hornetu arata altfel cu aripa spate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
replici Postat Iunie 9, 2015 Autor Share Postat Iunie 9, 2015 hornetu arata altfel cu aripa spate. True Cateva poze noi, trebuie sa ajunga si suportii de far, deocamdata farul e cam jos si cam lipit de telescoape iar bordul nu e incadrat deloc de far, deci arata ciudat momentan: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lessy Postat Iunie 9, 2015 Share Postat Iunie 9, 2015 fain e meganu cu garda de sol coborata » Post actualizat in 09 Jun 2015 22:45bine amu ,si hornetu e fain,dar personal nu mi-a placut niciodata genul asta de far,ala de pe 2005 ar fi super pe el (parere personala de gust) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Psycho87 Postat Iulie 21, 2015 Share Postat Iulie 21, 2015 faina si asta. subscribe si spor la munca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate