baby_blues Postat Mai 9, 2015 Share Postat Mai 9, 2015 (editat) Magna nu prea se gasesc dar cand ies la vanzare se invart in jurul sumei de 3000. Eu zic ca Shadow 750 sau Vulcan de 800 iti sunt bune. Acum depinde de gusturile tale pe care dintre cele doua modele le vei alege. Ambele au mai multe variante: custom sau clasic. Mergisi vezi cateva si de care te vei "indragosti", aceea sa fie a ta! Editat Mai 9, 2015 de baby_blues Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucsaadi Postat Mai 9, 2015 Autor Share Postat Mai 9, 2015 Salut! Revin...am luat decizia si am si achizitionat mobra...e un VN800 Clasic, din 96, negru, usor customizat la 42.000 km...astazi am venit calare pe el de la craiova. Multzam de sfaturi si informatii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Mai 10, 2015 Share Postat Mai 10, 2015 (editat) Sa te bucuri de el, asteptam primele impresii! L.E. Ne poti spune si cat a costat vacuta? Editat Mai 10, 2015 de ZAPPY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bazil88 Postat Mai 10, 2015 Share Postat Mai 10, 2015 Felicitari, s-o stapanesti sanatos si sa faci cat mai multi kilometrii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucsaadi Postat Mai 11, 2015 Autor Share Postat Mai 11, 2015 (editat) Multzam fain! Doamne ajuta cat mai multe drumuri fara probleme. Mobra a costat 2800E. Am venit calare pe ea de la craiova, deci vreo 300 km, si am ramas placut impresionat de putere, comfort, pozitie, sunet...tot. Bine, am si trecut de la o clasa mai mica....virago 535 cu care nu se compara in nici o privinta posibila. Acum caut sa imi cumpar niste coburi...daca stiti ceva, dati-mi de stire. ; Editat Mai 11, 2015 de bucsaadi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat Mai 11, 2015 Share Postat Mai 11, 2015 sa nu iei porcarii dealea ieftine de la Louis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bazil88 Postat Mai 11, 2015 Share Postat Mai 11, 2015 (editat) Si totusi, o poza, doua nu pui si tu? Pt coburi : /index.php?/topic/693743-piese-accesorii-diverse-pt-chopper/page-371 Are userul BARTBz si sunt chiar de pe un VN800. Editat Mai 11, 2015 de Bazil88 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucsaadi Postat Mai 13, 2015 Autor Share Postat Mai 13, 2015 Nu, ma uit de ceva piele, doar ca ce gasesc sunt cam mari si as fi fortat sa relochez semnalizarile, idee care nu ma prea incanta deloc. Le-a vandut...am vazut postul 1 zi mai tarziu...si acum imi pare rau de ele. Photos (3).zip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CEMAAPUCAT Postat Iulie 23, 2015 Share Postat Iulie 23, 2015 Dupa cum se vede am un VN de 800 din 1995 si am si un prieten cuun VN de 800 din 2008. Al lui e drifter model cu roata groasa pe fata al meu model A (subtire). Mult mai manevrabil al meu dar al lui are coarnele inaltate si mai late. Mult mai avantajos la drum lung dar mai greu in oras. Acum pe partea tehnica nu sunt mult difere ntiate. Carburator de reglat? Da, daca umbla un sculer matriter in ea chinez care habar nu are. Am patit-o si consumul era de 10%. Consumul in cazul ambelor motoare este simiar. Cam 6-7 %. Motorul este puternic de 54 CP. Dar parca i-ar trebui a sasea la 90. Asa o simt. Alte intrebari daca ai da-mi PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucsaadi Postat Iulie 23, 2015 Autor Share Postat Iulie 23, 2015 Pana acum am facut cu ea ~ 6000 km. Ce i-am schimbat pana acum au fost gumele, i-am pus unele cu talon alb, ulei motor + filtru (Repsol 10W40 sintetic) si termocupla de pe radiator ( nu cupla ventilatorul)....aaa, si i-am pus coburi + reglaj amortizor spate ca era prea moale si imi atingea guma de aripa la hopuri....un filtru de benzina pe furtunul de alimentare ( imi blocase cuiul ponto si mi-a innecat-o de numa numa). Consumul pana acum la mers pana in 120 cu pasager nu a sarit niciodata de 5%, mai exact 4.5-4.7%. Maxim i-am dat pe A2 incarcat cu pasager umpic peste 160 km/h, ajungea cred la 170, dar n-am fortat ca ma lamurisem. Per total...foarte multumit, cred ca am facut o alegere buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bazil88 Postat Iulie 24, 2015 Share Postat Iulie 24, 2015 Acestei "MOBRE" daca ii puneau cardan in loc de lant era de nota 10+ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_dark Postat Iulie 24, 2015 Share Postat Iulie 24, 2015 vulcan de 750 se mai incadreaza in bugetul tau e mai coioasa secat toate specificate de tine...ce-i drept mai uratica dar uiti cand tragi de gaz.....si se duce.... si la 5000 se tot duce si mai vrea m-am dat si cu vn-ul de 800 cu hipercharger...si tot la urata mea trag ...cel putin pentru mine!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucsaadi Postat Iulie 27, 2015 Autor Share Postat Iulie 27, 2015 Cu cardanul pierdeau ceva putere. Intr-adevar, mult mai comod ca n-ai intretinere, si eu il preferam. VN750...o merge bine, dar arata mult mult mai urat decat vn800, mai ales decat varianta clasic. Da a Virago750 care pare inghesuita tare fara nici un rost....parerea mea. Cum spuneam, am luat VN800 clasic si sunt multumit de el, nu regret alagerea nici un moment. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CEMAAPUCAT Postat Iulie 27, 2015 Share Postat Iulie 27, 2015 (editat) Sa il stapanesti sanatos si daca ai nevoie de ajutor ... PM. VN 800 la VN 800 trage Daca imi permiti .. tobele alea sunt gaurite cu bormasina???? Cu cardanul pierdeau ceva putere. Intr-adevar, mult mai comod ca n-ai intretinere, si eu il preferam. VN750...o merge bine, dar arata mult mult mai urat decat vn800, mai ales decat varianta clasic. Da a Virago750 care pare inghesuita tare fara nici un rost....parerea mea. Cum spuneam, am luat VN800 clasic si sunt multumit de el, nu regret alagerea nici un moment. Editat Iulie 27, 2015 de CEMAAPUCAT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucsaadi Postat Iulie 30, 2015 Autor Share Postat Iulie 30, 2015 Da, sunt gaurite cu bormasina si se aud foarte frumos. zgomot umpic spart cand e foarte cald motorul / tobele, dar in accelerari e demential. La o intrunire chiar cineva a ramas uimit de cum se aud in conditiile in care omul investise cativa E in niste tobe custom care se auzeau asemanator. Merci de suport, sigur voi apela daca va fi nevoie. In principiu i-am invatat naravurile si ii cunosc punctele bune / rele, iar ca reparatii...ca oricare alta mobra din lumea asta. nimic special. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate