ianachim Postat Mai 29, 2015 Share Postat Mai 29, 2015 (editat) deci care puteti PLECATI BAIIIIIIIIIIIII ca acum e faina transalpina de la ranca pana la sugag jina sibiu transfagarasan pe zona de sibiu pana la tunel 7.30 plecarea fu 23.15 retur bucuresti pitesti rm valcea polovragi baia de fier novaci ranca translpina sugag jina sibiu cartisoara balea lac si retur albota pastravarie fagaras codlea rasnov poiana bv predeal bucuresti 825 km eu golanii de la craiova au ramas la bucineala in poiana......... baieti data viitoare fara bere si vin ...ca juma de ora daca ieseam mai repede de la masa faceam si o CHEIA Editat Mai 29, 2015 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Mai 29, 2015 Share Postat Mai 29, 2015 Frumos, am facut ce am facut ...... si n-am facut mai nimic azi cu gindul la moto, mai bine veneam si eu. Data viitoare - Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 29, 2015 Autor Share Postat Mai 29, 2015 pacat..... ai pierdut o zi super Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zune Postat Mai 30, 2015 Share Postat Mai 30, 2015 Aia cu zapada e MAXImă ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian 08 Postat Mai 30, 2015 Share Postat Mai 30, 2015 Data viitoare, anuntati din timp. Ma bag si eu la o tura de genul asta!!! Superba tura. Ce-am pierdut! :-( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAN!AC Postat Mai 30, 2015 Share Postat Mai 30, 2015 Foarte frumoase pozele...power trip! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 30, 2015 Autor Share Postat Mai 30, 2015 Foarte frumoase pozele...power trip! chiar ca POWER....... ca bagaram' ceva drum iar cerul a fost demential ALBASTRU CU NORI ALBI PUFOSI...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LucianU Postat Mai 30, 2015 Share Postat Mai 30, 2015 Super frumoase. Multumim ca impartasiti satisfacita cu noi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Mai 30, 2015 Share Postat Mai 30, 2015 (editat) Frumos, elegant, cat de cat... Daca ziceai veneam si eu bre Editat Mai 30, 2015 de balazsfi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalin10 Postat Mai 30, 2015 Share Postat Mai 30, 2015 Big like Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 30, 2015 Autor Share Postat Mai 30, 2015 Big like ai fi avut si tu companie de 600" ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macs Postat Iunie 2, 2015 Share Postat Iunie 2, 2015 Cateva poze greu uploadabile de pe device mobil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 2, 2015 Autor Share Postat Iunie 2, 2015 multam macs de poze la mine asa fu' traseul zilei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Iunie 2, 2015 Share Postat Iunie 2, 2015 foarte misto pozele . am o poza aproape identica , facuta 2 zile mai tarziu. calitatea lasa de dorit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 2, 2015 Autor Share Postat Iunie 2, 2015 foarte misto pozele . am o poza aproape identica , facuta 2 zile mai tarziu. calitatea lasa de dorit ce repede se duce zapada incredibileu folosesc un sony nex7 cu obiectiv 24/1.8 ZEIZZ si filtru polarizant circular hoya tu cu ce ai tras? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Iunie 2, 2015 Share Postat Iunie 2, 2015 sper sa nu te buseasca rasul iphone 3gs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FBogdan Postat Iunie 6, 2015 Share Postat Iunie 6, 2015 Super poze. La mai multe. chiar ca POWER....... ca bagaram' ceva drumiar cerul a fost dementialALBASTRU CU NORI ALBI PUFOSI...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 8, 2015 Autor Share Postat Iunie 8, 2015 (editat) funnyyyyy Editat Iunie 8, 2015 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Iunie 8, 2015 Share Postat Iunie 8, 2015 ocazie cu care macs a testat si noul echipament... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdglasfk Postat Iunie 11, 2015 Share Postat Iunie 11, 2015 Ce pofta mi-ati facut... Pentru cine nu stie inca, tunelul este deschis, asfaltul curat bec iar pe partea din Arges e reparat acceptabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 11, 2015 Autor Share Postat Iunie 11, 2015 de cand ai info? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdglasfk Postat Iunie 12, 2015 Share Postat Iunie 12, 2015 De ieri. » Post actualizat in 12 Jun 2015 08:33 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 12, 2015 Autor Share Postat Iunie 12, 2015 de AZI!!!!! buc balea lac 3 ore pe curtea de arges daca ai vitezana .... ocoleste zona!!!!! in rest super!!! daca nu bagati si un pastrav in fulgi la ALBOTA chiar ca nu stiti ce pierdeti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draven Postat Iulie 23, 2015 Share Postat Iulie 23, 2015 Ianachim cum este drumul spre balea? Se poate face cu un SS? multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piggy Postat Iulie 23, 2015 Share Postat Iulie 23, 2015 Am traversat saptamina trecuta dinspre Curtea de Arges. Drumul e semi-ok, cu portiuni nasoale in unele curbe: gropi, santulete longitudinale, denivelari si praf. Deci sint si surprize, dar in general mi s-a parut peste asteptari. Eu l-as face pe SS fara probleme, dar mers precaut, mai mult pentru peisaj decit pentru curbe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate