matti_dragomir Postat Mai 30, 2015 Share Postat Mai 30, 2015 (editat) Vă salut, apelez la cuniștiințele voastre în speranța unui sfat! De ceva timp caut un jupiter 3 într- stare cât mai bună. Am găsit acum una care arată destul de bine (prețul e pe măsură) dar se pare că nu are nici un fel de act. Tipul spune că poate face contract de vânzare cumpărare cu mine, dar moto nu a fost înmatriculată niciodată și ar avea un act scris în rusă de prin anii „70 E vreo șansă să poată fi înmatriculată? Editat Mai 30, 2015 de matti_dragomir Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dr_krl Postat Mai 30, 2015 Share Postat Mai 30, 2015 Daca e cu acte doar in limba rusa nu rezolvi nimic. Taxele vamale ar depasi cu mult valoarea motocicletei. Parerea mea ca un Jupiter 3 fara acte oricum nu prea merita bani decat daca e pentru piese. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Mai 30, 2015 Share Postat Mai 30, 2015 Nu . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
matti_dragomir Postat Mai 30, 2015 Autor Share Postat Mai 30, 2015 Daca e cu acte doar in limba rusa nu rezolvi nimic. Taxele vamale ar depasi cu mult valoarea motocicletei. Parerea mea ca un Jupiter 3 fara acte oricum nu prea merita bani decat daca e pentru piese. Se plătește impozit 6% plus TVA? Ăstea sunt taxele vamale? Valoarea achiziției trebuie cumva adusă la zi sau se calculează valoarea de pe factură? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hornet H Postat Mai 30, 2015 Share Postat Mai 30, 2015 parerea mea este ca daca nu vrei batai de cap sa cauti alta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Mai 30, 2015 Share Postat Mai 30, 2015 Cumperi un cadru cu acte si faci transplant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
matti_dragomir Postat Iunie 1, 2015 Autor Share Postat Iunie 1, 2015 Ok, mulțumesc de sfaturi! E mult prea complicat pentru a se justificat prețul cerut de vânzător! Cred că voi deschide un topic aici pentru a găsi un jupiter 3! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cotaru Postat Iunie 1, 2015 Share Postat Iunie 1, 2015 De ce neaparat jupiter. Regina stricaciunii dupa java. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
matti_dragomir Postat Iunie 1, 2015 Autor Share Postat Iunie 1, 2015 Cotaru, e o chestie sentimentală, nu o vreau decât pentru pentru că o vreau . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Iunie 2, 2015 Share Postat Iunie 2, 2015 daca e in stare asa buna dece nu intrebi pe la retromobil - poate merge inscrisa ca vehicol istoric Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Iunie 3, 2015 Share Postat Iunie 3, 2015 Înmatricularea o face politia rutiera, nu retromobil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Iunie 4, 2015 Share Postat Iunie 4, 2015 pentru vehicole istorice exista conditii speciale. Motoreta mentionata nu are acte de romania dar are acte de fabrica probabil (nu a fost inscrisa ca a mers la tara sau ceva de genul asta) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate