ovibiker Postat Iunie 2, 2015 Share Postat Iunie 2, 2015 As ruga ceva informatii despre aceasta motoreta,vreau sa o cumpar dar tipul mi sa parut cam dubios la tel,se afla in mioveni ...stima si multzam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Iunie 2, 2015 Share Postat Iunie 2, 2015 cred ca ar ajuta daca pui anuntul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovibiker Postat Iunie 2, 2015 Autor Share Postat Iunie 2, 2015 Nu pot copia linkul de pe telefon dar am putut salva macar asa ca idee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecscosmi Postat Iunie 2, 2015 Share Postat Iunie 2, 2015 Daca nu ma insel, la pretul asta mai gasesti cateva R1 in Romania. Daca ti se pare "suspect" incearca la altcineva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Val.Hayabusa Postat Iunie 2, 2015 Share Postat Iunie 2, 2015 coloritul este pentru 2006 ... http://www.motorcyclespecs.co.za/model/yamaha/yamaha_r1%2006_50th_annivers.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Iunie 3, 2015 Share Postat Iunie 3, 2015 Da,bine,sper ca nu crede cineva ca aia e culoarea originala. Dupa cum a zis colegul mai sus,schema aia de culori e de pe modelul 2006 LE - Kenny Roberts,modelul de state limited edition din care s-au facut 500 bucati,din care nu o sa vedem neam asa ceva prin romeinia.Motoreta aia venea cu Ohlins,slipper clutch,neste chestii,etc. Asta e o moto "de Romania" vopsita si "accesorizata". Vorba colegului ,vezi ca la banii astia ai de unde alege. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Iunie 3, 2015 Share Postat Iunie 3, 2015 (editat) motocicleta are 3-4 proprietari , a fost prin bucuresti, dar niciodata inmatriculata cu nr de bucuresti a fost un pic data pe jos si vopsita cu gust , e plina de rizome , acum nu stiu daca mai este in mintile ei. are cateva semne particulare pe care daca te pun in legatura cu un fost proprietar , ti le poate comunica telefonic daca te intereseaza . si pe mine m-ar fi tentat motoreta , dar stiindu-i istoricul , m-am ferit si am ales altceva . Editat Iunie 3, 2015 de blue_nightwishX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SergentMajor Postat Iunie 3, 2015 Share Postat Iunie 3, 2015 (editat) Dar de ce ai pus anuntul la " altele " ? Editat Iunie 3, 2015 de Six_Feet_Under Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iunie 4, 2015 Share Postat Iunie 4, 2015 Nu vopseaua repara eventualele defectiuni la mecanica. E moto veche de 13-14 ani. Verificati furcile sa mai lucreze cit de cit corect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate