Cristi Cristea Postat Iunie 5, 2015 Share Postat Iunie 5, 2015 Honda Hornet 2004 . O am de un an si ceva , Vreo 13000 de kilometri am in seaua ei si sunt super incantat de ea ) Sper sa va placa . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mos bear Postat Iunie 6, 2015 Share Postat Iunie 6, 2015 Ai cu ce . Arata bine piesa . Sa te bucuri de ea si sa nu ai probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the Pig Postat Iunie 6, 2015 Share Postat Iunie 6, 2015 place Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Iunie 6, 2015 Share Postat Iunie 6, 2015 Cum se aude mivv aia? E x-cone nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAN!AC Postat Iunie 6, 2015 Share Postat Iunie 6, 2015 e frumoasă, dar schimbă-ți semnalizările... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LexDee Postat Iunie 6, 2015 Share Postat Iunie 6, 2015 Frumoasa foc. Iar mivv-ul... simfonie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
berbec Postat Iunie 6, 2015 Share Postat Iunie 6, 2015 I-am admirat curu' la o tura Într-adevăr, frumoasa foc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hornet H Postat Iunie 6, 2015 Share Postat Iunie 6, 2015 Foarte frumoasa,se vede ca este intretinuta,iar toba aia este piesa , mivv x-cone caut si eu pentru Hornetul meu PC34, dar se gasesc cam greu. Asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sbiker Postat Iunie 6, 2015 Share Postat Iunie 6, 2015 Arata super! Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3rsu Postat Iunie 6, 2015 Share Postat Iunie 6, 2015 Salut! Cat ceri pe ea?? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiu22 Postat Iunie 6, 2015 Share Postat Iunie 6, 2015 (editat) Discurile alea fata imi plac cum arata..oare se pot comanda de undeva? si Tank cap negru unde l-ai gasit? Editat Iunie 6, 2015 de ovidiu22 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexbit Postat Iunie 6, 2015 Share Postat Iunie 6, 2015 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Iunie 6, 2015 Share Postat Iunie 6, 2015 arata f bine cu aripa spate. bravo, o mobra ingrijita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banat rider Postat Iunie 6, 2015 Share Postat Iunie 6, 2015 cu ce si cum ai curatat galeriile de arata asa ??? big like Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
isai@ Postat Iunie 6, 2015 Share Postat Iunie 6, 2015 Parca ar fi pastrata in sufragerie Frumoasa si ingrijita mobra, sa nu uiti sa ne spui cum ai curatat galeriile. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAN!AC Postat Iunie 6, 2015 Share Postat Iunie 6, 2015 exista ceva de la sano...freci de-ți iese pe ochi...și sunt ca noi...ceva pentru argintărie...un fel de polish fin... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hornet H Postat Iunie 6, 2015 Share Postat Iunie 6, 2015 Sau Autosol Metal Polish,acelasi lucru face,doar ca trebuie sa freci pana iti vine acru in p.la. Partea nasoala este ca nu se pastreaza foarte mult si se vor arde la loc,daca vrei sa le tii curate trebuie sa le cureti periodic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi Cristea Postat Iunie 6, 2015 Autor Share Postat Iunie 6, 2015 Cum se aude mivv aia? E x-cone nu? Se aude super . Da x-cone . » Post actualizat in 06 Jun 2015 16:37 e frumoasă, dar schimbă-ți semnalizările... Multumesc ! E o chestiune de gusturi cu semnalizarile astea... Mie imi plac asa . » Post actualizat in 06 Jun 2015 16:40 Frumoasa foc. Iar mivv-ul... simfonie. Multumesc ! ) I-am admirat curu' la o tura Într-adevăr, frumoasa foc Multumesc ! Asfalt uscat ! » Post actualizat in 06 Jun 2015 16:43 Foarte frumoasa,se vede ca este intretinuta,iar toba aia este piesa , mivv x-cone caut si eu pentru Hornetul meu PC34, dar se gasesc cam greu. Asfalt uscat. Salut ! Nu se gaseste chiar greu .Dar.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAN!AC Postat Iunie 6, 2015 Share Postat Iunie 6, 2015 La semnalizări nu spun de cum arată(se încadrează în peisaj), ci de utilitatea lor...ca și motociclist, efectiv, îți spun că nu se văd...ai mare grijă... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi Cristea Postat Iunie 6, 2015 Autor Share Postat Iunie 6, 2015 La semnalizări nu spun de cum arată(se încadrează în peisaj), ci de utilitatea lor...ca și motociclist, efectiv, îți spun că nu se văd...ai mare grijă... Multumesc ! Sa stii ca am ramas uimit cat de tare lumineaza . iti spun sigur ca lumineaza 120% mai puternic decat un semnalizator de dimensiuni mari . (sunt Barracuda MiniViper) » Post actualizat in 06 Jun 2015 17:36 cu ce si cum ai curatat galeriile de arata asa ??? big like Salut ! Iti trebuie un flex cu variator cu o perie de bumbac + pasta de lustruit de la Direct Line Inox .+ chef de treaba Trebuie facuta treaba asta cu lustruitul cam la 10k km . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3rsu Postat Iunie 6, 2015 Share Postat Iunie 6, 2015 » Post actualizat in 06 Jun 2015 17:36 Salut ! Iti trebuie un flex cu variator cu o perie de bumbac + pasta de lustruit de la Direct Line Inox .+ chef de treaba Trebuie facuta treaba asta cu lustruitul cam la 10k km . Sau va puneti bine cu el, veniti la un gratar si o bere la atelierul lui si luati flexul in mana ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate