emial Postat Iulie 19, 2015 Share Postat Iulie 19, 2015 Locatie superba, motociclete superbe. Felicitari motociclistilor care au reusit sa dea inca o viata vechilor motoare si sa le scoata la plimbare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumistef Postat Iulie 20, 2015 Share Postat Iulie 20, 2015 Cateva poze si de la mine. Foarte frumoasa locatia, drumul un pic cam greu, dar a meritat. Am reintalnit prieteni vechi si mi-am factut altii noi. Bravo Aleko. Astept cu nerabdare intrunirea de la SIRIU. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniel1954 Postat Iulie 20, 2015 Share Postat Iulie 20, 2015 Felicitari organizatorului! A fost o intalnire deosebita, o buna organizare si mult soare. Si oaia la protap chiar daca a stat bine de tot la foc si la ceaun, a fost deosebita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iulie 22, 2015 Share Postat Iulie 22, 2015 (editat) O intrunire f. faina, intr-un loc feeric (bine, cred ca unele motociclete nu au fost f. incantate de curbele Transbucegiului, dar frumusetea drumului a compensat suferinta uleioasa/ambreioasa ). Sunt multe de apreciat, am ramas cu amintiri placute, prieteni revazuti, oameni noi cunoscuti, motociclete vechi readuse la viata. Sa nu uitam piscina in care Iulian si Nae au facut baie noaptea, pe la 4..ca ei nu au priceput cand le-am spus ca baia se face la 4 ziua. Oricum, Obelix Iulian nu s-a lasat impresionat de cele 6 grade ale Ialomitei si a infruntat-o ori de cate ori a avut chef. Au fost si doua chestii care nu mi-au placut, ambele imputabile doar caracterului nostru: covorul de hartie igienica aflat in padurea din spatele corturilor si nesimtirea/nepasarea unora dintre participanti, care nu au inteles pana acum ca nu au slugi care sa le care gunoiul si ca ursii nu mananca peturile aruncate. Editat Iulie 22, 2015 de mihai_prd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
butaby Postat Iulie 24, 2015 Share Postat Iulie 24, 2015 Frumoasa locatia, aer curat ( cand nu era nici un foc pt gratar aprins ), paraul rece, revederea cu amicii motoretisti... Pt MZ meu drumul a fost ok, desi l.am incarcat cu mult bagaj + 2 persoane...s.a descurcat vitejeste. Atmosfera placuta, Joy era sa pape cativa intrusi ce ii calcau zona de intimitate .. Apropo, stie cineva cam cate comuniste au fost ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumistef Postat Iulie 24, 2015 Share Postat Iulie 24, 2015 Parca vre-o 35 a numarat Aleko. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
butaby Postat Iulie 24, 2015 Share Postat Iulie 24, 2015 (editat) Parca vre-o 35 a numarat Aleko. Dintre care 11 au fost MZ . Dar alte motoare necomuniste ? ( vitezane,touring, choppere, )... Editat Iulie 24, 2015 de butaby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Iulie 26, 2015 Share Postat Iulie 26, 2015 E prima oara care lipsesc de la asemenea 'adunaturi', imi pare rau ca nu am fost prezent dar asta e.Ma bucur ca e iesit ceva frumos si va-ti simtit bine.Am admirat toate pozele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iulie 26, 2015 Share Postat Iulie 26, 2015 Grasofix, Iulianx Obelix si Joyfix se odihneau dupa o minunata prelegere tinuta de Jackix Danilesfix, carat de domnul Gianifix. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Iulie 27, 2015 Autor Share Postat Iulie 27, 2015 La ceea ce a fost a 9-a editie a Intrunirii de Comuniste si Atase au participat pana in 35 motociclete de profil: comuniste, comuniste-clasice si atase.Cel mai bine s-au mobilizat MZ-istii.Cel mai de departe a venit Mihac din Serbia pe MZ, clujenii au adus 2 Nipre si un Ural750 si un Hoinar a venit de la mai bine de 160 km.Din atatea vechituri doar una s-a intors din drum si asta aproape de punctul de plecare si fiind primul ei drum mai lung. Astfel ca se poate aprecia starea tehnica buna a vechiturilor deci ultimele comuniste din Romania se bucura de proprietari pasionati.Desi intrunirea si-a indeplinit scopul, numarul motocicletelor de profil ar fi putut fi mai mare. Ne-au vizitat inca pe-atat motociclete moderne multi dintre proprietari avand acasa si fieratanii, la urmatoarea editie sper sa le urneasca pentru a putea participa 100% la intrunirea ce va ramane exclusivista.Multumesc Serviciului Salvamont Dambovita pentru ajutor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emial Postat Iulie 27, 2015 Share Postat Iulie 27, 2015 De la 160 km a venit o Mobra 50 S. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu.D Postat Ianuarie 21, 2016 Share Postat Ianuarie 21, 2016 Sa mai "incalzim" putin iarna. Cateva poze de la intrunirea comunistelor Padina 2015. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi PH Postat Ianuarie 21, 2016 Share Postat Ianuarie 21, 2016 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdrianP Postat Ianuarie 24, 2016 Share Postat Ianuarie 24, 2016 Frumoase poze, multumim. Speram sa ne vedem cu bine la urmatoarea intalnire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotorSpyrit Postat Februarie 18, 2016 Share Postat Februarie 18, 2016 Salut prieteni...unde si cand se preconizeaza intrunirea de comuniste si atase in acest an? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Februarie 26, 2016 Autor Share Postat Februarie 26, 2016 (editat) Motorspyrit, boier Pavel, in aer curat si natura la mijloc de vara, inca nu este batut in cuie. Intalnirea basarabeana se cere si ea stabilita Editat Februarie 26, 2016 de Aleko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Martie 23, 2016 Share Postat Martie 23, 2016 A trecut echinoctiul de primavara, daca fac abstractie de lapovita de afara, media temperaturilor e in crestere. Ne facem si noi niste planuri cu data? Propunem ceva? Desi acum vara ni se pare infinita, daca ne uitam bine la iulie si august sa fie cald, miez de vara pentru cort poate la munte, vorbim cam de 4 sfarsituri de saptamana: Iulie 16-17; 23-24; 30-31; August 6-7. Dupa Santamarie, alta palarie cu miros de toamna: August 20-21;27-28 Septembrie 3-4 Vara-i doar una Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Martie 28, 2016 Autor Share Postat Martie 28, 2016 Iulie 30-31 va fi! Unde, ne consultam prin PM, va astept cu mesaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Aprilie 17, 2016 Share Postat Aprilie 17, 2016 mai goleste, ca e plin » Post actualizat in 23 Apr 2016 18:53Aleko, daca ai PM-ul full cu propuneri, nu mai deranjez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Mai 24, 2016 Share Postat Mai 24, 2016 Hai baietii cu propunerea, ca mi-e dor de hoinareala ( de abia aștept să plec de acasă). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Mai 24, 2016 Autor Share Postat Mai 24, 2016 e gata M-ul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Mai 24, 2016 Share Postat Mai 24, 2016 De mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Mai 25, 2016 Share Postat Mai 25, 2016 Hai baietii cu propunerea, ca mi-e dor de hoinareala ( de abia aștept să plec de acasă).Hai maine la 9 in mol la gaesti, mergem sa mancam o pleskavica bună. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Mai 25, 2016 Share Postat Mai 25, 2016 )))))))). Dacă ai găsit o sursă bună de vândut/cumpărat timp, sunt cel mai bun cumpărător. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Iunie 1, 2016 Share Postat Iunie 1, 2016 Timpul nostru, si tot ce e mai bun, le-am primit deja gratis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate