Metal Heart Postat Februarie 20, 2016 Share Postat Februarie 20, 2016 Nimic nou? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 20, 2016 Share Postat Februarie 20, 2016 sunt noutati... Superbecul a decis in privinta uleiului pe care-l va folosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Februarie 24, 2016 Autor Share Postat Februarie 24, 2016 Nimic nou? pai m-am mutat de fix o luna, la atelier n-am facut nimic, la mobre nimic, se umple cu alte mobre..... am montat mobila de ikea de mi-a iesit pe nas, clar stiu cum o sa prind diverse chestii pe motocicleta uleiul e ales colegu , numotul se numeste sau ceipestock Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 24, 2016 Share Postat Februarie 24, 2016 No bine ca-i bine! Succes si spor in continuare! Daca totusi te razgandesti si deschizi bordel, astept invitatia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Februarie 24, 2016 Autor Share Postat Februarie 24, 2016 a, da , mi-am luat o bormasina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat Februarie 24, 2016 Share Postat Februarie 24, 2016 Tobele alea is la tine acasa ??? Fua deabia astept sa vin ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat Mai 28, 2018 Share Postat Mai 28, 2018 In ce stadiu mai e treaba? Ai abandonat ideea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Iunie 1, 2018 Autor Share Postat Iunie 1, 2018 N-am abandonat. Sapt trecuta am pus in functiune instalatia de sablat si mai am un pic sa fac cuptorul de powder coating. Am zis de la inceput ca o sa fac toate operatiunile inhouse oricat de mult ar dura. I am facut rezervor dar nu sunt chiar multumit de cum arata. Mai am ceva timp pana se termina hype-u cu cafeurile... Sper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Iunie 1, 2018 Share Postat Iunie 1, 2018 N-o sa se termine niciodata. Nici petrolul...sper. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate