RedRat Postat Iunie 17, 2015 Share Postat Iunie 17, 2015 Consider ca si in Polonia suntem cativa rideri romani. Vad ca aproape fiecare tara are topic separat, asa ca incep si eu unul pentru Polonia. Eu sunt stabilit aici din 2011 si sunt rider din 2013 pe un DragStar 1100 Custom. Locuiesc in zona Varsovia, and I like to ride ! Altcineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iunie 17, 2015 Share Postat Iunie 17, 2015 Cunosc un baiat in Wroclaw... care e motorist roman, cred ca are cont pe forum. Oricum, e cam departe de tine.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedRat Postat Iunie 21, 2015 Autor Share Postat Iunie 21, 2015 Nu ma deranjeaza daca e departe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedRat Postat Mai 20, 2016 Autor Share Postat Mai 20, 2016 I feel sooooo alone!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedRat Postat Septembrie 13, 2016 Autor Share Postat Septembrie 13, 2016 Zice lumea ca o iau razna... Vorbesc singur... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Septembrie 13, 2016 Share Postat Septembrie 13, 2016 Fa-ne si noua intrare la o sursa de motoare bune si ieftine, si te vizitam periodic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedRat Postat Iulie 7, 2017 Autor Share Postat Iulie 7, 2017 Hai cu un post din 2017! Cunost deja 2 romani aici Sometimes more is more... WE NEED MORE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Iulie 7, 2017 Share Postat Iulie 7, 2017 Poti sa-mi trimiti si mie niste Soplica cu aroma de alune, rogu-te? Am fost acum vreo 3 saptamani in Polonia, Bydgoszcz si Gdansk, frumos drum intre orasele astea doua. Am vazut la bikeri, parca nici aici nu vad asa multi pe strada intr-o zi normala. Cred ca in ditamai tara trebuie sa fie o gramada de drumuri misto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate