DanCapitan Postat Iunie 24, 2015 Share Postat Iunie 24, 2015 Ok, inainte de toate, va spun ca am 1.70m si 60kg (22 de ani). Recent mi s'a pus pata sa imi cumpar un pit bike pentru drumurile forestiere de la mine de la tara, acolo ajung foarte rar, 1 data la 2 saptamani dar nu iarna. Cautand pe net am vrut sa cumpar un SSR 125cc 17"/14", dar nu se gasesc la noi in tara, acesta fiind printre putinele care se incadrau in bugetul meu - ~600e. Cu toate ca probabil voi fi facut cu ou si cu otet, va rog nu imi dati alte variante in afara de cele pe care le mentionez, pentru ca nu am 1000e+ sa imi cumpar cine stie ce KTM. Ca idee, nu vreau sa il inmatriculez. Am in plan sa achizitionez un KXD, motor Loncin sau cealalta varianta pe care o voi mentiona. Va rog ajutati'ma in alegerea unuia dintre cele 3 de mai jos: 1. http://www.vand-atv.com/index.php/motocicleta-enduro 2. http://www.vand-atv.com/index.php/motocicleta-150cc 3. http://www.vand-atv.com/index.php/sky-dirtbike-125cc Am avut o discutie cu un baiat care are un DB608 din 2011 si mi'a explicat ca singurele probleme pe care le'a avut care merita sa fie mentionate au fost cu intinzatorul de la lant si ceva la aprindere care s'a rezolvat repede. Intrebarea este urmatoarea: Credeti ca nr.3 este mai bun decat DB608? Eu asa as fi zis vazand ca are motorul mai protejat de bara respectiva, ca furca este intoarsa etc. Probabil ma insel pentru ca nu ma pricep. Apelez la voi daca doriti sa ma ajutati in alegerea unuia dintre cele 3. Multumesc si o seara buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Iunie 24, 2015 Share Postat Iunie 24, 2015 Intrebarea este urmatoarea: Credeti ca nr.3 este mai bun decat DB608? Eu asa as fi zis vazand ca are motorul mai protejat de bara respectiva, ca furca este intoarsa etc. Probabil ma insel pentru ca nu ma pricep. Ce bara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanCapitan Postat Iunie 24, 2015 Autor Share Postat Iunie 24, 2015 Cea rosie. Banuiesc ca este pentru protectie si nu am vazut ca DB608 sa aiba una. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Iunie 24, 2015 Share Postat Iunie 24, 2015 Aaaaa. Ala-i insasi cadrul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanCapitan Postat Iunie 24, 2015 Autor Share Postat Iunie 24, 2015 Ah, ok, my bad. Incepator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TwinS Postat Iunie 24, 2015 Share Postat Iunie 24, 2015 Cat de subred arata toate 3 fata de una de 49 cmc folosita de pustii in campionatu national. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanCapitan Postat Iunie 24, 2015 Autor Share Postat Iunie 24, 2015 Cred că cele folosite in campionatul național nu sunt 500e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Iunie 24, 2015 Share Postat Iunie 24, 2015 http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzari-motociclete-second-hand--suzuki-dr%20600-din-1997-606656.html Macar asta nu e de unica folosinta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Val.Hayabusa Postat Iunie 25, 2015 Share Postat Iunie 25, 2015 parerea mea e ca sunt foarte scumpe acum tu decizi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat Iunie 25, 2015 Share Postat Iunie 25, 2015 Nr. 3 pare mai in firea ei. O sa-si faca treaba cu brio, de doua ori pe luna, vara. Sa-i schimbi uleiul la 2 luni. O sa rugineasca repede pe ici pe colo, se vor fwte rulmentii de la roti si articulatiile destul de repede. Dar hei..... 650 de euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanCapitan Postat Iunie 25, 2015 Autor Share Postat Iunie 25, 2015 Nr. 3 pare mai in firea ei. O sa-si faca treaba cu brio, de doua ori pe luna, vara. Sa-i schimbi uleiul la 2 luni. O sa rugineasca repede pe ici pe colo, se vor fwte rulmentii de la roti si articulatiile destul de repede. Dar hei..... 650 de euro. Multam pentru explicații. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
turbo_dominator Postat Iunie 25, 2015 Share Postat Iunie 25, 2015 Decat sa-ti ia chinezii bani pe naspeturile alea,mai bine mai strange ceva pana la 1000e si ati iei ceva de care sa te folosesti!Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat Iunie 26, 2015 Share Postat Iunie 26, 2015 Phua.....iti dai seama? Motoreta la 650 euro, noua. Si daca o gasesti SH, de 1-2 ani vechime, e si mai ieftina. Sau......poate nu exista SH? Poate nu tine nici un an ca sa fie revanduta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Iunie 27, 2015 Share Postat Iunie 27, 2015 cea de 125. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanCapitan Postat Iunie 27, 2015 Autor Share Postat Iunie 27, 2015 Ok, ok... De Kawasaki KX85 ce ziceti? Anul de fabricatie in jur de 2000. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate