Moderatori Kristian Postat 6 ore în urmă Moderatori Share Postat 6 ore în urmă 1 oră în urmă, Drăgan Andrei a spus: De ce mi-o rămas acum pe. 0 și nu a-mai merge bordul semnale în bord îmi. Merg La piaggio free 49cc 2 timpi Tradu,te rog,in limba romana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat 6 ore în urmă Share Postat 6 ore în urmă 1 oră în urmă, Drăgan Andrei a spus: De ce mi-o rămas acum pe. 0 și nu a-mai merge bordul semnale în bord îmi. Merg La piaggio free 49cc 2 timpi Pai atunci e totul in regula. Pentru noi. N-o sa ne mai lovim de tine pe strazi. Asfalt uscat. Ca sa poti sa stai in curr pe bordura fara sa te uzi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat 6 ore în urmă Moderatori Share Postat 6 ore în urmă Oare mai sunteti multi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoS Garage Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă 4 hours ago, Drăgan Andrei said: De ce mi-o rămas acum pe. 0 și nu a-mai merge bordul semnale în bord îmi. Merg La piaggio free 49cc 2 timpi ai votat georgescu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mobiletron Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă 1 hour ago, MotoS Garage said: ai votat georgescu... Sau PSD. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate