Emilare Postat Iulie 4, 2015 Share Postat Iulie 4, 2015 Azi mi-am indeplinit o dorinta, aceea de a face o plimbare ( singur ) pana la Lacul Rosu cu Honda. Au fost 3 ore dus si 3 intors...dar cat de frumoase. smile emoticonPeisaj superb, drumul bun ( mai putin ultima parte Bicaz - Cheile bicazului ). Acolo am papat ciorba de burta si am admirat lacul si multimea de copii veniti sa se dea cu barca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovideu Postat Iulie 4, 2015 Share Postat Iulie 4, 2015 frumos, ai prins vreme buna... poza cu lacu e facuta din fata ciorbei...? pe langa lac nu ai facut poze.? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Iulie 4, 2015 Share Postat Iulie 4, 2015 Bravo. Am si eu in plan de ceva vreme, dar nu ma grabesc. Ce viteza medie ai avut ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Iulie 4, 2015 Share Postat Iulie 4, 2015 (editat) Nu te supara, omu a zis 3 ore, e greu sa iti dai seama ca a mers racheta cu sv-ul?....din iasi. Editat Iulie 4, 2015 de warlock Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Iulie 4, 2015 Share Postat Iulie 4, 2015 Chiar conteaza viteza sau alte masuratori? cind pleci la plimbare nu conteaza cifrele(consum, timp, km) doar rezultatul=placere, asa ca nu mai fiti meschini. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pogor Postat Iulie 4, 2015 Share Postat Iulie 4, 2015 eu am trecut de atatea ori pe acolo dar niciodata nu m-am abatut la lacul bicaz si la baraj. oare cum o fi drumul ? iti vad pozele si ma prinde un dor de drum ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan03 Postat Iulie 4, 2015 Share Postat Iulie 4, 2015 google maps zice 186 km si estimeaza 2 ore si 54 min,adica viteza medie de 64 km Si are Deauville , nu SV Cine a facut drumul asta stie ca o parte e destul de prost + multe masini si curbe, o singura banda pe sens, nu poti depasi...cand vrei.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miky493 Postat Iulie 4, 2015 Share Postat Iulie 4, 2015 eu am trecut de atatea ori pe acolo dar niciodata nu m-am abatut la lacul bicaz si la baraj. oare cum o fi drumul ? iti vad pozele si ma prinde un dor de drum ... salut.am fost eu acum 2 zile si vreau sa iti spun ca drumul este foarte bun in comparatie cu anul trecut.asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emilare Postat Iulie 5, 2015 Autor Share Postat Iulie 5, 2015 poza cu lacu e facuta din fata ciorbei...? Dap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Iulie 5, 2015 Share Postat Iulie 5, 2015 Frumos! bravo. Mi-ai adus aminte de chefuri lungi si monstruoase facute acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate