bezsnei_andor Postat Iulie 15, 2015 Share Postat Iulie 15, 2015 (editat) Salutare! Nu demult am ajuns acasa dintr-o tura din Montenegro si am decis sa fac un topic si eu Tura am facut-o intre 2-8 iulie, pronind din Reghin( jud Mures). Timpul era cam limitat...7 zile...si am vrut sa petrecem si cateva zile pe malul marii...ca urmare erau zile in care faceam peste 500 km, pe un XX superblackbird nu e prea confortabil... Deci am pronit joi dimineata cu 5 motociclete si 8 persoane faini am facut traseul: Reghin-Alba Iulia-Caransebes-Orsova-Golubac(serbia)-Vinci unde am stat peste noapte la Vila Dunavski Raj (fac reclama pt cu au fost foarte amabili si de treaba) Si cateva poze desre traseul parcurs in prima zi Si un clip despre prima zi...HD Editat Iulie 15, 2015 de bezsnei_andor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Iulie 15, 2015 Share Postat Iulie 15, 2015 Ati fost la mare ?! Eu vad doar Dunarea in poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bezsnei_andor Postat Iulie 15, 2015 Autor Share Postat Iulie 15, 2015 este doar prima zi din calatorie... incerc sa clasific pozele si sa fac clipuri cu fiecare zi aparte in seara asta am sa postez pozele si clipul pt ziua a doua;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragan Postat Iulie 15, 2015 Share Postat Iulie 15, 2015 Daca nu sunt prea indiscret,se poate sa imi zici ce buget ai alocat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jaman Postat Iulie 15, 2015 Share Postat Iulie 15, 2015 foarte fain si la mai multe,ma abonez... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iulian_Aftene Postat Iulie 15, 2015 Share Postat Iulie 15, 2015 Arata foarte bine . Mai multe poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bezsnei_andor Postat Iulie 15, 2015 Autor Share Postat Iulie 15, 2015 Daca nu sunt prea indiscret,se poate sa imi zici ce buget ai alocat? in jur de 500 de euro am cheltuit in total...in care intra benzina, mancarea, cazarea in locuri foarte frumoase si intretinute, si am incercat si o gramada de lucruri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Iulie 15, 2015 Share Postat Iulie 15, 2015 Frumos! Ce mi plac BMW urile alea. Sa tot calatoresti.... Cati km au fost in total si cat ai cheltuit doar pe benzina? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Iulie 15, 2015 Share Postat Iulie 15, 2015 Felicitari, arata destul de interesant la cazare acolo, ia sa notez si eu locatia Asteptam continuarea sa mai aflam chestii noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_spd Postat Iulie 15, 2015 Share Postat Iulie 15, 2015 ) pe acolo am trecut si noi saptamana trecuta pe 8-9.07. si eu eram cu un xx. daca ne intalneam... ce chef faceam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bezsnei_andor Postat Iulie 15, 2015 Autor Share Postat Iulie 15, 2015 ) pe acolo am trecut si noi saptamana trecuta pe 8-9.07. si eu eram cu un xx. daca ne intalneam... ce chef faceam Fain traseu dar nu cu un xx...cred ca pt tura urmatoare schimb mobra cu un tourer... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Iulie 15, 2015 Share Postat Iulie 15, 2015 Pai ce e asa greu sa faci atatia km pe un xx? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bezsnei_andor Postat Iulie 15, 2015 Autor Share Postat Iulie 15, 2015 in total am mers peste 2500 km si nu e prea comfortabila pozitia...mai ales ca am 193 cm ) » Post actualizat in 15 Jul 2015 19:29day 2...Traseul: din Golubac(Serbia) la Budva, Rafailovici(Muntenegru) Peisaj extraordinar mai ales in Muntenegru...parca ai merge in cheile bicazului vreo 100 de km cateva poze si clipul In ultima poza se vede o sageata rosie care indica locul unde am fost cazati » Post actualizat in 18 Jul 2015 18:02uite si marea:p...poze nu prea am facut dar in schimb fimari destul de multe asa ca va pun clipul:) si cateva poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Iulie 21, 2015 Share Postat Iulie 21, 2015 Pe ce traseu a-ti mers la Budva? multe din imagini imi sint cunoscute, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bezsnei_andor Postat Iulie 29, 2015 Autor Share Postat Iulie 29, 2015 buna! imi cer scuze pt intirziere...nu prea am avut timp sa editez clipul pt a 4a zi... deci in ziua a patra am facut o tura in Lovcen park la Mausoleul Njegos iar dupa masa o tura cu barca enjoy in HD si cateva poze » Post actualizat in 29 Jul 2015 07:48Pe ce traseu a-ti mers la Budva? multe din imagini imi sint cunoscute, kragujevac-novi pazar- podgorita-budava Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Septembrie 1, 2015 Share Postat Septembrie 1, 2015 topic subscribed o intrebare tehnica: cu cate fps ai setat goproul sa filmeze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bezsnei_andor Postat Septembrie 21, 2015 Autor Share Postat Septembrie 21, 2015 (editat) topic subscribed o intrebare tehnica: cu cate fps ai setat goproul sa filmeze? 120 fps 1080p protune » Post actualizat in 21 Sep 2015 13:34 clipurile le gasit pe acest youtube chanel https://www.youtube.com/channel/UCuII_4gbg8EkIzZvWGs-5xw/playlists Editat Septembrie 21, 2015 de bezsnei_andor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate