Roberte Postat Decembrie 18, 2006 Share Postat Decembrie 18, 2006 din pacate am ajuns sa scriu si aici.... sambata am iesit la o plimbare pe la ora 14(soare,12 grade),am zis ca e ok.la un moment dat iau o curba pe stanga in care mi-a fugit fata si m-a trantit de asfalt..m-am tarat pe sosea in paralel cu motoru si ne-am oprit la juma de metru de parapet.pe mine ma doare umaru si o coasta(cred) si motoru e sifonat pe partea stanga(carena sparta,oglinda rupta,semnalizatoare rupte,scaritza rupata,geam spart si toba un pic julita...) am zis sa fac ultima plimbare pe anu asta si uite ca a fost cu ghinion.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wallower Postat Decembrie 18, 2006 Share Postat Decembrie 18, 2006 xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
victor_petrescu Postat Decembrie 18, 2006 Share Postat Decembrie 18, 2006 grija mare :nu mai sunt 30 de grade,cauciucurile sunt reci ,asfaltu rece,,.....se comporta total diferit fata de vara.era s-o patzesc si io Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Decembrie 18, 2006 Share Postat Decembrie 18, 2006 damn, si tu ma? bine ca esti OK tu, si din cate inteleg la motor doar pagube estetice, ca sa zic asa. Mult succes sa o pui la punct si ai mare grija pe viitor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei-calin Postat Decembrie 18, 2006 Share Postat Decembrie 18, 2006 Insanatosire grabnica ! Calin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gaijin Postat Decembrie 18, 2006 Share Postat Decembrie 18, 2006 Bafta la reparat si insanatosire rapida. Sper ca ai trecut pe la un doctor. Cu temperatura e aiurea. Acasa vezi multe grade dar sunt zone unde se aduna frigul. De ex sambata erau 7 in Predeal 0..1 pe Rasnov si 8 in Poiana. Am gasit si gheata pe unele vai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Decembrie 18, 2006 Share Postat Decembrie 18, 2006 Insanatosire grabnica si spor la reparatii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecsxander Postat Decembrie 18, 2006 Share Postat Decembrie 18, 2006 (editat) sapt asta am cazut de 4 ori !! 1 : scuter 2: minsk 3: RS50 4: a doua oara cu RS50 pt ca prima data nu mam lovit rau nam cazut decat o data tot sezonu ,,, ( prima si PRIMA urcare pe mobra a fost cu ghinion ) cat am cazut acum in 7 zile ..... stiti vorba aia ,,, "in 7 zile de 8 ori " ... BAFTA si NU incercati sami bateti recordu pls !!! insanatosire GRABNICA !! ca stiu cum e cazut si nu e marfa Editat Decembrie 18, 2006 de alecsxander Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Decembrie 19, 2006 Share Postat Decembrie 19, 2006 Mda... a uitat baiatu sa mentioneze ca era un ac de par. Intr-adevar pe vremea asta aderenta e foarte scazuta, ajunge numa sa ciupesti frana un pic intr-o curba si esti pe jos. Bina ca n-ai patit tu nimic. Durerea aia trece dupa vreo 10 beri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Decembrie 19, 2006 Share Postat Decembrie 19, 2006 Cu cheltuielile de reparatii i-ti luai caucicuri noi (Power 2CT). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragon Warrior Postat Decembrie 19, 2006 Share Postat Decembrie 19, 2006 Cu banii pe care ii dai pe internet ITI luai o carte de gramatica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Decembrie 19, 2006 Autor Share Postat Decembrie 19, 2006 vad ca cineva a patit-o mai rau si anume alecsxander,ce sa zic,de 4 ori intr-o saptamana chiar e un record.... am bagat-o la iernat si io ma apuc de baut pana in martie .... sa aveti sarbatori fericite,fara evenimente neplacute si un an cat mai bun P.S. pacasac,vezi ca ma mut la tine din 23.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_dexter Postat Decembrie 19, 2006 Share Postat Decembrie 19, 2006 ptiu urata treaba, deja nu mai merge, e de lasat spre primavara si de trecut la skiuri, oricum bafta la reparatii si insanatosire grabnica, nu neaparat in ordinea asta:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bladexp Postat Decembrie 20, 2006 Share Postat Decembrie 20, 2006 Nu mai e vreme de mers cu motorul. Spor la reconditionat motorul si sa ai grija data viitoare. Vremea e inselatoare. Dragon Warrior : I agree Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator <-BlacK_Killer-> Postat Decembrie 21, 2006 Share Postat Decembrie 21, 2006 sapt asta am cazut de 4 ori !! 1 : scuter 2: minsk 3: RS50 4: a doua oara cu RS50 pt ca prima data nu mam lovit rau nam cazut decat o data tot sezonu ,,, ( prima si PRIMA urcare pe mobra a fost cu ghinion ) cat am cazut acum in 7 zile ..... stiti vorba aia ,,, "in 7 zile de 8 ori " ... BAFTA si NU incercati sami bateti recordu pls !!! insanatosire GRABNICA !! ca stiu cum e cazut si nu e marfa bine ca n-ai comis-o cu dr-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Decembrie 21, 2006 Share Postat Decembrie 21, 2006 He he.. el e Alex, e mai special P.S : La Bucuresti ninge de rupe la ora asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate