AdrianP Postat August 20, 2015 Share Postat August 20, 2015 (editat) Nimeni, nici o poza, nimic? Eu recunosc ca m-am simtit "foarte bine", adica mi-am dat seama abia acasa ca nu am pozat deloc...O fi alcoolul de vina? Nu creeed...mai degraba soarele... Editat August 20, 2015 de AdrianP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat August 21, 2015 Share Postat August 21, 2015 Link Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m72story Postat August 21, 2015 Share Postat August 21, 2015 Am inceput anul asta cu doua mari deziderate, sa particip la cele doua intalniri devenite clasice deja, ceea ce am si facut, La prima intalnire peisaj mirific, sursa de apa aproape, motoare multe pe tema intalnirii, singurul moment oarecum neplacut a fost in cea de-a doua seara cand la miezul noptii ni s-a cerut cate 10 lei taxa de participare la intalnire sau poate mai bine zis taxa pentru parastasul oii. La Siriu am plecat optimist si am ajuns obosit Vineri la 11, erau undeva la patru corturi si trei motociclete dintre care doua Nipru.. La panta de la intrare a trebuit sa trag de nari M-ul pentru a-l convinge sa urce cu atasul incarcat si grupul de solo panta asazata acolo parca pentru a testa atat motoarele cat si abilitatile pilotilor, din ce-mi aduc aminte un BMW si-a dat borsiul pe baie cand un bolovan s-a infipt in ea. Muzica excesiv de tare si pusa pana tarziu in noapte mi-a adus aminte de o tendinta pe care nu o indragesc si care din pacate nu prea m-a lasat sa dorm. A doua zi mi-am luat adio de la cele trei Nipru, o Mobra, o Jawa, un MZ modelul ES (imi cer scuze daca am omis vreuna) care se incumetasera sa fie prezente si m-am indreptat spre casa cu inima cat un purice ca bataia pe care si-o capatase motorul la urcarea pantei nu se va dovedi fatala. Felicitari celor care au avut aceste doua initiative si voi face pe cat posibil sa revin si anul viitor cand sper eu in cazul primei intalniri nu va mai fi nevoie de taxe spontane sau in cazul celei de-a doua va fi mai blanda urcarea si o sursa de apa mai aproape de locul faptei. Si partea cu boxele in mijlocul poienii.... Sa auzim de bine. » Post actualizat in 25 Aug 2015 07:04si poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roskatu Postat August 26, 2015 Share Postat August 26, 2015 Mihai, imi pare tare rau ca nu am apucat sa ne intalnim sa te cinstesc cum am vorbit Daca jawa de care vorbeai este a mea sper ca ai observat farul primit de la tine "cado" , mai arata a jawa si mobra mea, multumesc inca o data (nu te uit cu cinstea aia) Intradevar multa lume, multe motociclete, putine comuniste, dar frumos. Am facut si eu ca tot romanul poze la foc si...... la mobra in lungul drum spre casa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Septembrie 2, 2015 Autor Share Postat Septembrie 2, 2015 (editat) Cateva poze : » Post actualizat in 02 Sep 2015 19:57. Editat Septembrie 2, 2015 de Lolo_ID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate