baDani Postat Iulie 26, 2015 Share Postat Iulie 26, 2015 Am și eu o întrebare dacă mă poate ajuta cineva ... De când sa închis auto-rally , nu găsesc o școală de șoferi cu cât. A2 în Cluj , știți voi vre una care are motocicletă cat A2 pentru examen ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Iulie 27, 2015 Share Postat Iulie 27, 2015 S-a inchis auto rally? Nu stiam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tca86 Postat Iulie 27, 2015 Share Postat Iulie 27, 2015 Eventual suna aici pt informatii : http://olx.ro/oferta/scoala-de-soferi-lucuta-auto-moto-ssl-cluj-ID3PFy0.html Bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiu22 Postat Iulie 28, 2015 Share Postat Iulie 28, 2015 Sau poti suna sa intrebi si la Autostart,cat A au sigur,poate si A2. Dar au un instruictor beton Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ShadowAdy Postat Iulie 29, 2015 Share Postat Iulie 29, 2015 Da, Razvan Popa este instructor la Autostart. Nr tel: 0744.398.317 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate