PoliBuc Postat Iulie 31, 2015 Share Postat Iulie 31, 2015 Maine dimineata o "tai" pe traseul: Valeni - Cislau - Magura Buzaului - Man. Ciolanu - Urlati - Ploiesti, impreuna cu colega de camera. Cine doreste, adunarea la Lukoil Baneasa la 10.30, plecare 10.45, hai 11.00. Aviz "Vik55", "Midle of...nicaieri" si altii, traseu pe care n-am reusit sa-l facem toamna trecuta din cauza de ... intuneric. Noapte buna, pe maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iulie 31, 2015 Admin Share Postat Iulie 31, 2015 Hai ca am tresarit cand am vazut titlul..ma gandeam c-o iei inspre Rahova :-)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Iulie 31, 2015 Autor Share Postat Iulie 31, 2015 N-am nimic impotriva dar, ma gandesc, o fi mai racoare pe la Magura, prin padure, in vremea asta pentru ca, spre Rahova ... nu este indicat ... deloc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat August 1, 2015 Share Postat August 1, 2015 trebuie sa fac ITP azi.... frumos traseul. Recomand si sectiunea pana in mizil (se despica in 2 drumul mentionat de tine) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat August 1, 2015 Share Postat August 1, 2015 Da si tu un tel omule , eu acum m-am intors la depou , la 8 ieseam din Buc am tocit gumele spre Sibiu . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate