Papa_Bear Postat August 4, 2015 Share Postat August 4, 2015 Buna seara, Mai stie cineva pe unde se mai poate face o galvanizare de calitate in Bucuresti? M-ar interesa intr-o prima etapa zincare, dar in viitor si cromare... Aveti vreo idee? Numai bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat August 4, 2015 Share Postat August 4, 2015 Si pe mine cuprare. Urmaresc cu interes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Olaru Postat August 4, 2015 Share Postat August 4, 2015 ADRIAN SABAREANU SAL COMPANY IN CURTE LA FOSTUL IOR 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edyneagu Postat August 5, 2015 Share Postat August 5, 2015 Și eu tot pe dl Sabareanu îl recomand. Prețuri peste medie dar și calitate f. f. bună. Eu unul sunt super mulțumit de ce am cromat acolo și calitatea lucrării a fost apreciată restauratorul motocicletei mele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Diego Postat August 5, 2015 Share Postat August 5, 2015 Un nr. de telefon daca-l stie cineva, ar fi perfect. Multam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varg-voshod Postat August 5, 2015 Share Postat August 5, 2015 (editat) http://sablez.ro/oferta/ cromare Editat August 5, 2015 de varg-voshod Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat August 6, 2015 Share Postat August 6, 2015 Nu știu cum cromeaza pustiul asta cu sablez.ro dar la sablare mai are de învățat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varg-voshod Postat August 6, 2015 Share Postat August 6, 2015 (editat) Nu știu cum cromeaza pustiul asta cu sablez.ro dar la sablare mai are de învățat. mie mi-a facut treaba buna Editat August 6, 2015 de varg-voshod Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat August 6, 2015 Share Postat August 6, 2015 e sablata si seria la motor ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varg-voshod Postat August 6, 2015 Share Postat August 6, 2015 am sablat si seria de la motor si seria de la cadru evident seria nu dispare la sablare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edyneagu Postat August 6, 2015 Share Postat August 6, 2015 Un nr. de telefon daca-l stie cineva, ar fi perfect. Multam. Dl. Sabareanu 0722274263 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat August 6, 2015 Share Postat August 6, 2015 am sablat si seria de la motor si seria de la cadru evident seria nu dispare la sablare Mai ai suprafata de contact, in butucii rotilor, pentru sabotii de frana ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varg-voshod Postat August 6, 2015 Share Postat August 6, 2015 Mai ai suprafata de contact, in butucii rotilor, pentru sabotii de frana ? da, a zburat doar rugina care era foarte multa din pacate, rotile au stat 15 ani in ploaie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate