Asa Ca Mine Postat August 16, 2015 Share Postat August 16, 2015 Salut tot staff-ul . imi cer scuze daca nu postez unde trebuie. rog moderatorii sa mute topicul unde trebuie Am o problema pe care nu o pot rezolva Sunt incepator. detin un kawasaki zx9r .. ieri am vrut sa plec la arges,cu un tovaras de-al meu . cand am plecat de pe loc, simteam moto cum vroia sa plece cu ambreajul tras . incercam sa il opresc in treapta 1, si nu reuseam . la un momentdat am auzit ca un fasait undeva jos pe langa schimbator si aveam punctulete de ulei pe picior . din acel moment, nu am mai putut face nici-o miscare cu el . in bag in viteza, si zvacneste de pe loc ,urmand ca motorul sa se opreasca . nu am deloc idee de la ce ar putea fi . apelez la stiitori care ma pot ajuta in privinta asta . imi doresc sa il pot repara . maneta de ambreaj este foarte slaba . va rog, daca aveti idee sa imi raspundeti . multumesc mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat August 16, 2015 Share Postat August 16, 2015 Refa jocul manetei de ambreiaj .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Asa Ca Mine Postat August 16, 2015 Autor Share Postat August 16, 2015 am incercat sa il refac .dar degeaba . tot slaba este maneta . ca si cum nu ar mai avea compresie . . sa dau un exemplu .. pun contactul , si vreau sa il introduc in viteza . daca tin apasat pe pedala de viteza, sta in viteza . daca iau piciorul de pe ea, trece inapoi pe neutral » Post actualizat in 16 Aug 2015 12:01ce mai pot spune, este ca intra in viteza, chiar fara ambreaj .. impropriu spus intra . daca iau piciorul de pe schimbator,trece pe neutral Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat August 16, 2015 Share Postat August 16, 2015 Eu spun sa o duci la un nene mecanic! Unul, asa ca tine, nu o va repara nici cu toate detaliile de la baietii de pe forum! E doar o parere, deci ia-o ca atare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat August 16, 2015 Share Postat August 16, 2015 Refa jocul manetei de ambreiaj .. e hidraulic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat August 16, 2015 Share Postat August 16, 2015 probabil s-a dus furtunul sau pistonaasul de la actionarea hidraulica a ambreiajului. inspecteaza cu atentie pe acolo, uleiul ala e defapt lichid din ambreiaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Asa Ca Mine Postat August 16, 2015 Autor Share Postat August 16, 2015 Multumesc pentru sfat . voi inspecta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat August 16, 2015 Share Postat August 16, 2015 Zx9r cu ambreiaj hidraulic?ce an este? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat August 16, 2015 Share Postat August 16, 2015 Zx9r cu ambreiaj hidraulic?ce an este? toate b-urile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat August 16, 2015 Share Postat August 16, 2015 (editat) Verifica pistonul de la ambreiaj si conducta,sa nu se fi fisurat. Editat August 16, 2015 de TNG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate