mihaiand Postat Ianuarie 11, 2008 Share Postat Ianuarie 11, 2008 (editat) dupa cum spune roly eu imi fac numai gauri in masina si pun pariu ca depasesc un lamborghini. punsi niste poze sa vad daca ma ajutati cu suruburile astea de umplere si golire ulei din transmisie. sincer sa va zic cant merge scooterasul ....nu stiu....ca eu is incepator si nu ma duc tare mai ales ca la min e totul original si nedelimitat.....dar am mers cu 60 cu doi amnei cam 170 de kg sarcina pe drum drept.io sincer niciodat nu am mers cu acceleratia la maxim. n-ai fost tu curios cat prinde ? miramas EDIT : Rolly : SR-u ala de ziceai ca ia 120 ... a avut un singur proprietar ? adica era luat de nou ? Editat Ianuarie 11, 2008 de mihaiand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Ianuarie 11, 2008 Share Postat Ianuarie 11, 2008 asta nu stiu...dar tuning sigur n-avea nu poti sa-ti imaginezi cum arata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Ianuarie 11, 2008 Share Postat Ianuarie 11, 2008 asta nu stiu...dar tuning sigur n-avea nu poti sa-ti imaginezi cum arata... nu poti sa stii daca avea sau nu ... eu sunt sigur ca nu era stock uite ... scuterul meu nu este luat nou ( sincer mi se pare ca are un pret exagerat ... ) prinde 80 [ majoritatea cu care am vb si au avut SpeedFight2 nu ajungea la 80 :| ... nu stiu daca e stock sau nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tttrix Postat Ianuarie 11, 2008 Share Postat Ianuarie 11, 2008 (editat) eu incerc sa nu ma arunc cu parasuta daca nu stiu sa zbor. asa e si cu scooterul nu ma duc mai tare decat cred eu ca pot sa merg....ca eu is incepator.si mie imi ajunge 50 prin orasmai ales ca mai este unul cu cate o use parca ar vrea sa iti sparga farurile o sa ii dau can o sa fiu pe sosea drapta si singur pe ea.... pe noua autostrada o sa tin cont data viitoare ROLLY.Sorry dau o bere ca oi nu mai am ca lea dat la becali:)) Editat Ianuarie 11, 2008 de tttrix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crettz Postat Ianuarie 11, 2008 Share Postat Ianuarie 11, 2008 MANUAL DE REPARATII APRILIA RS 50 din anul 1995 are cineva ? in orice limba .. nu conteaza m-ar interesa cum se regleaza carburatorl ! multumesc. Poftim... English___1995.pdf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vince Black Postat Ianuarie 12, 2008 Share Postat Ianuarie 12, 2008 multumesc frumos pentru manualul de reparatii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
korectu Postat Martie 5, 2008 Share Postat Martie 5, 2008 hai ca ma mandresc si eu unpic cu jucaria mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
loza Postat Martie 6, 2008 Share Postat Martie 6, 2008 Salutari....are cineva modelul acesta de aprilia?? Este vorba de aprilia clasic 50... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
korectu Postat Martie 9, 2008 Share Postat Martie 9, 2008 cineva tot trebuie sa aiba..insa nu cred ca se da pe aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mario_b Postat Martie 25, 2008 Share Postat Martie 25, 2008 Am si eu un SR50 din 1997, racire pe apa. Motorul merge impecabil, i-am dat maxim 80 km/h, si asta la bordul unei masini care mergea in spatele meu. La capitolul estetica, arata cam jalnic, proprietarii anteriori l-au chinuit cam mult. Iubesc modelul asta de scuter, vreau sa-l fac sa arate impecabil, dar am nevoie de niste piese, anume carena fata, contact, semnalizarea lateral stanga. Daca ma puteti ajuta in orice fel, cu un sfat, orice, va rog sa postati aici. Ciao! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 am fost cu scuterul la reparat , si cand lam desfacut am vazut ca mi-a crepat cilindrul , a inghetzat apa in el :| , aveam motor top performance .. Sunt asa un ghinionist :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 am fost cu scuterul la reparat , si cand lam desfacut am vazut ca mi-a crepat cilindrul , a inghetzat apa in el :| , aveam motor top performance .. Sunt asa un ghinionist :| nasol Si acu tre' sa-l schimbi tot ? Cilindru + piston ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crettz Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 am fost cu scuterul la reparat , si cand lam desfacut am vazut ca mi-a crepat cilindrul , a inghetzat apa in el :| , aveam motor top performance .. Sunt asa un ghinionist :| Era set normal sau marit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdanut Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 Las ca si mie mio crapat setu de 70 cmc tot top performance si era nou daca stiam ca crapa daca ingheata ~X( ahh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iurox Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 (editat) Deci, sa va salut si eu, sa intru in lumea scuterelor. Sunt fericitul posesor al unui aprilia sr 150 din 2001. Am mers putin cu el azi, am dat o tura doar, prima impresie......trage de rupe . Desi nu sunt nou in lumea sportului pe 2 roti, sunt nou in domeniul scuterelor. As vrea sa stiu daca manualul de reparatii este la fel ca la sr 50, daca imi poate spune cineva. Deocamdata este in holul apartamentului pana cand ii montez alarma si trebuie sa ii cumpar o husa, poate imi spuneti unde gasesc in Bucuresti. Toate cele bune si va salut cu farul. Editat Martie 31, 2008 de iurox Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crettz Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 Salut, si felicitari pt. achizitia facuta! Sa te tina mult si bine. Manualul este acesta si cuprinde modelele de 50, 125 si 150 din 1999-2000(stai fara grija ca e perfect valabil si pt. tine). Imi pare rau ca nu se vad pozele atasate de tine, chiar mi'as fi dorit sa'l vad . Aprilia_SR_50_125_150.pdf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iurox Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 Salut, o sa incerc sa pun poze din nou, nu stiu de ce nu s-au incarcat. e o problema cu manualul, nu ii pot da download. il mai poti pune odata te rog ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crettz Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 http://www.megafileupload.com/en/file/5685...25-150-pdf.html Daca pozele nu merg, evident ca nici un alt fel de upload nu functioneaza cum trebuie...Foloseste linku'ul de mai sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kendo0 Postat Aprilie 2, 2008 Share Postat Aprilie 2, 2008 de cine e produs motorul are aprilia rs 125? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crettz Postat Aprilie 2, 2008 Share Postat Aprilie 2, 2008 De Rotax, Austria.(sper ca nu ai vrut sa zici SR, eu de RS vorbesc aici) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_miclean Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 stie cineva la un rs50 din 2007 unde este limitarea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bidiutza Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 aveti careva un manual de reparatii pt aprilia rs 50cc model nou si model vechi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 aveti careva un manual de reparatii pt aprilia rs 50cc model nou si model vechi pune si tu o poza cu motorisca ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bidiutza Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 (editat) pune si tu o poza cu motorisca ta pun poza de la vechiul propietar ca eu nu mai am camera le am cumparat pe amandoua de pe net...pe un forum italian de moto..proprietaru era obsedat de moto si le a tinut in casa nu a gasit manualul de reparatii .. Editat Aprilie 29, 2008 de bidiutza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tomek Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 nu sunt amandoua de 125?:-??sau mi se pare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate