Melcozaurus Postat August 22, 2015 Share Postat August 22, 2015 Plm..nu pot sa dorm...hai care iesi undeva pe DN1...un Slanic ceva. Mai sus cred ca e frig tare....Sau mergem unde vreti voi...iesiti dracului din casa! De 3 zile toate lumea doarme sau impodobeste bradul! Hai la Petromul ala de la Miorita.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LKss Postat August 22, 2015 Share Postat August 22, 2015 ))))))) Nici eu nu pot sa dorm, da' ploua. A plouat toata noaptea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Melcozaurus Postat August 22, 2015 Autor Share Postat August 22, 2015 ))))))) Nici eu nu pot sa dorm, da' ploua. A plouat toata noaptea Ce daca ploua...pe DN1 cica nu ploua pan la Comarnic asa...hai ca fac eu cinste cu cafeaua! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theogs Postat August 22, 2015 Share Postat August 22, 2015 distractie placuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Melcozaurus Postat August 22, 2015 Autor Share Postat August 22, 2015 distractie placuta Pfeeewww! Va vad ca cititi topicul...nuputeti sa ma pacaliti ca dormiti....haide..echiparea...incolonarea...baga-ti. Macar unu acolo.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fiziflash Postat August 22, 2015 Share Postat August 22, 2015 Daca spuneai si de unde esti. Si eu aseara am iesit singur dar cam regret. Neavand pinlock am mers cu viziera putin ridicata si ma doare capul in draci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theogs Postat August 22, 2015 Share Postat August 22, 2015 tot incerc sa pun un fimulet de acum 2 zille ...evident pe ploaie dar nu ma lasa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinR6 Postat August 22, 2015 Share Postat August 22, 2015 (editat) M-a plouat acum 3 dimineti de mi-a ajuns. Cu apa in cizme si tot tacamul. Daca iesi, trimite-ne poze )) Editat August 22, 2015 de CostinR6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat August 22, 2015 Share Postat August 22, 2015 Nu e socoteala pe praful asta de vreme )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mumy Postat August 22, 2015 Share Postat August 22, 2015 Maine merge cineva pana la Adancata, este etapa din Campionatul National de Viteza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat August 22, 2015 Share Postat August 22, 2015 (editat) Dacă nu plouă as merge eu ca nu am fost niciodată. La ce oră? Editat August 22, 2015 de Tornada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hypnotech24 Postat August 22, 2015 Share Postat August 22, 2015 (editat) la ce ora incepe cursa maine? edit:hopa,nu am vazut ca a mai intrebat cineva ) Editat August 22, 2015 de hypnotech24 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mumy Postat August 22, 2015 Share Postat August 22, 2015 De la ora 12 începe 125 + moto3,urmează debutanții 600 si 1000, iar după aceea pe la ora 16 intra cei profesionisti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hypnotech24 Postat August 22, 2015 Share Postat August 22, 2015 mersi frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mumy Postat August 22, 2015 Share Postat August 22, 2015 Deci , merge cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuckeru Postat August 22, 2015 Share Postat August 22, 2015 Eu as merge! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat August 22, 2015 Share Postat August 22, 2015 Poate vin și eu, numai să spuneți ora și locul de întâlnire. Nu am mai fost și îmi e mai ușor să mă țin după cineva. Nu cred ca stau pana la finalul curselor, dar la întoarcere ma descurc singur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mumy Postat August 22, 2015 Share Postat August 22, 2015 Nici eu nu am mai fost, stabilim împreuna ora si locul de întâlnire. De revenit stabilim si asta, pt ca nici eu nu stau la toate cursele. Astept deciziile voastre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuckeru Postat August 22, 2015 Share Postat August 22, 2015 Pai hai pe la13 la benzinaria de la ceas colentina mol sau ce e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mumy Postat August 22, 2015 Share Postat August 22, 2015 Pentru mine este ok , stabilim si pe seara sau dimineata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuckeru Postat August 22, 2015 Share Postat August 22, 2015 ne vedem acolo,doar daca nu vii sa spui dimineata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mumy Postat August 23, 2015 Share Postat August 23, 2015 Buna dimineata, se mai anunța cineva pt plimbarea de azi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat August 23, 2015 Share Postat August 23, 2015 Eu vin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat August 23, 2015 Share Postat August 23, 2015 Se baga cineva asa scurt la o Cheia via Slanic Ph ? (legata probabil si o Poiana Bv > Paraul Rece si retur pe unde o fi in functie de ora si timp) Nu se anunta ploaie si vor fi vreo 18-20 grade la munte. Viteza de mers decenta (adica nu 200, dar nici legal nu merg) Pe la 12 voi fi in Petrom Miorita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat August 23, 2015 Share Postat August 23, 2015 Se baga cineva asa scurt la o Cheia via Slanic Ph ? (legata probabil si o Poiana Bv > Paraul Rece si retur pe unde o fi in functie de ora si timp) Nu se anunta ploaie si vor fi vreo 18-20 grade la munte. Viteza de mers decenta (adica nu 200, dar nici legal nu merg) Pe la 12 voi fi in Petrom Miorita. Pffff.... De când pândesc o Cheia! Numai postări last minute găsesc!............ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate