johnnyk Postat Septembrie 5, 2015 Share Postat Septembrie 5, 2015 Astazi in jurul orei 21.30 un coleg pe 2 roti a patit.o rau. Nu am poze, ajungand la locul accidentului dupa plecarea ambulantei. M.a sunat un amic si m.am dus sa vad. Unu/una cu un peugeot a iesit de pe Bobalna, strada cu Stop si nu l.a vazut pe rider. Acesta a intrat in masina cu motorul (zona portiere dreapta), a cazut de pe motor pe un squar cu iarba si motorul (R1 cred ca 2009) a rupt 3 stalpisori pe trotuar si a intrat in peretele unei cladiri. Urmarea? Fiare vechi si un picior cu fractura deschisa si celalalt picior cu fractura inchisa, dar cu deplasarea osului. Motorul dus la politie, baiatul bagat in operatie cum a ajuns la urgente. Nu are probleme la coloana, maini, cap, organe interne. Cu el mai era un motociclist care nu a patit nimic (era mai in spate si a reusit sa franeze). Scuza conservarului? Nu l.am vazut, avea viteza. Aparent nici semnul de stop de pe strada de pe care iesea nu l.a vazut. Maine ma duc sa il vizitez cand iese din anestezic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Septembrie 6, 2015 Share Postat Septembrie 6, 2015 sanatate colegului... r1 negru ...era Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxxbiker Postat Septembrie 6, 2015 Share Postat Septembrie 6, 2015 (editat) Cam greu de inteles , masina - lovita in dreapta - probabil a virat stanga (are banda de incadrare) - motociclistul a venit dinspre gara de sud (are 2 benzi separate ) . http://www.instantstreetview.com/@44.934938,26.026438,166.2h,-17.86p,0z Sanatate motociclistului ! Editat Septembrie 6, 2015 de foxxbiker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Septembrie 6, 2015 Share Postat Septembrie 6, 2015 Probabil moto avea sub 50km/h, insa riderul se uita in alta parte si nu a avazut masina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Septembrie 6, 2015 Share Postat Septembrie 6, 2015 da, si r1 se impacheteaza usor pt ca e de hartie iar stalpisorii sunt din bete de chibrit , masina a "dat viteza" motoretei in loc sa ii absoarba din energie, nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Septembrie 6, 2015 Share Postat Septembrie 6, 2015 Ma refeream la distanta de frinare. La 50km/h frinezi in maxim 20m. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Septembrie 6, 2015 Share Postat Septembrie 6, 2015 Ce culoare are moto? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnnyk Postat Septembrie 6, 2015 Autor Share Postat Septembrie 6, 2015 @tdmandi era rosu grena @foxxbiker cred ca a taiat benzile sa se duca pe la KS pub. @zidu r1 se impacheteaza usor, si stalpisorii aia se stramba si de la un vehicul care pleaca de pe loc si ii forteaza. nu am zis ca avea 50, dar nici 100. @jagi depinde cand incepi sa franezi. daca avea un 70 sa zicem si incepe sa franeze cu 2 metri in fata, nu franezi. urme de frana nu erau, deci nu a blocat nicio roata. din spusele colegului cu care era s-a intamplat repede. @tng un rosu grena/visiniu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hornet H Postat Septembrie 6, 2015 Share Postat Septembrie 6, 2015 Sanatate colegului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Septembrie 6, 2015 Share Postat Septembrie 6, 2015 sa speram ca scapa lejer. Pare greseala colectiva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angel_wings Postat Septembrie 6, 2015 Share Postat Septembrie 6, 2015 sanatate multa si refacere completa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnnyk Postat Septembrie 6, 2015 Autor Share Postat Septembrie 6, 2015 A iesit de la terapie. Tija intr.un picior si ligamente rupte la celalalt. Sanse mari de recuperare peste 90%. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate