northern_freyja Postat Septembrie 8, 2015 Share Postat Septembrie 8, 2015 Buna, As avea si eu nevoie de aceasta informatie pentru Bucuresti. Cine face asa ceva? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Septembrie 8, 2015 Share Postat Septembrie 8, 2015 In incinta Club Fabrica e un magazin moto unde au veste de piele. Modele diferite la preturi ok. Referitor la patch-uri, e mai dificil. Era un atelier pe langa Expirat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aship Postat Septembrie 8, 2015 Share Postat Septembrie 8, 2015 (editat) Buna, As avea si eu nevoie de aceasta informatie pentru Bucuresti. Cine face asa ceva? Multumesc. if you have to ask you're not ready to know yet Editat Septembrie 8, 2015 de aship Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Septembrie 8, 2015 Autor Share Postat Septembrie 8, 2015 if you have to ask you're not ready to know yet I am. Doar ca voi fi singura membra bucuresteanca a unui club din Timisoara. A weirdo, that is. » Post actualizat in 08 Sep 2015 08:54 In incinta Club Fabrica e un magazin moto unde au veste de piele. Modele diferite la preturi ok. Referitor la patch-uri, e mai dificil. Era un atelier pe langa Expirat. Thanks for info... ma duc pe acolo si intreb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victor L Postat Septembrie 8, 2015 Share Postat Septembrie 8, 2015 Patchurile nu le faci le meriti Ti se dau cand te inscrii intr-un club moto autorizat si sunt dupa cum urmeaza : > Support ( pentru prietenii grupului si potentialii prospecti ) > Prospect ( Tinerii recruti cu aspiratii de a devenii membrii full) > Full Patched Member ( Pentru membrii cu drepturi full in club ) Apoi vin patchurile organizatorice si ale membrilor staffului : > Secretar > Sergent > Trezorier Si cele ale membrilor din conducere : > VP > Presedinte Nu ai dreptul sa porti insemne care se semene cu full patchul unui MC. Poti purta patchuri individuale fara legatura cu apartenenta la un MC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Septembrie 8, 2015 Autor Share Postat Septembrie 8, 2015 Patchurile nu le faci le meriti Ti se dau cand te inscrii intr-un club moto autorizat si sunt dupa cum urmeaza : > Prospect ( Tinerii recruti cu aspiratii de a devenii membrii full) Pai le merit, mi-au fost date de membrii clubului si sunt Prospect. Dar trebuie sa le si cos cumva pe o vesta ceva nu? Nu pot sa merg cu ele in mana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Septembrie 8, 2015 Share Postat Septembrie 8, 2015 http://www.gecimoto.ro/index.php?route=common/home Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreeay Postat Septembrie 8, 2015 Share Postat Septembrie 8, 2015 amuzant Nu ai dreptul sa porti insemne care se semene cu full patchul unui MC. Poti purta patchuri individuale fara legatura cu apartenenta la un MC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victor L Postat Septembrie 8, 2015 Share Postat Septembrie 8, 2015 Asta schimba ecuatia problemei. Welcome to the club . Cauta pe net ca sunt cateva siteuri care vand veste moto la preturi decente , cum ari fi : http://www.gecimoto.ro/veste-moto-piele http://www.leatherandlaces.ro/ http://www.motoemotion.ro/geci-moto-de-piele/vesta-moto-de-piele-ixs-biker.html http://www.gotica.ro/173-HAINE-ROCK-BARBATI/213~VESTE-PIELE-moto/ http://motorai.ro/geci-moto/veste-piele Bafta Pai le merit, mi-au fost date de membrii clubului si sunt Prospect. Dar trebuie sa le si cos cumva pe o vesta ceva nu? Nu pot sa merg cu ele in mana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aship Postat Septembrie 8, 2015 Share Postat Septembrie 8, 2015 I am. Doar ca voi fi singura membra bucuresteanca a unui club din Timisoara. A weirdo, that is. Nice to meet you, weirdo. Totusi, ar fi cazul sa le zici si lor ca devii membra ... » Post actualizat in 08 Sep 2015 09:16 amuzant Razi tu, razi, Harap-Alb ... da' eu zic ca e mai bine sa te informezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackSeraph Postat Septembrie 8, 2015 Share Postat Septembrie 8, 2015 Vezi ca e posibil sa gasesti la Show in week-end. Eu mi-am facut patch-ul la AchiMoto si sunt foarte multumit. Daca retin bine, cred ca s-au oferit sa il coasa ei, daca le trimiti vesta, eu l-am cusut la nea Puiu, in spatele bisericii de la Sf Gheorghe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victor L Postat Septembrie 8, 2015 Share Postat Septembrie 8, 2015 Nu stiu ce ti se pare amuzant la una din regulile de baza ala MC-urilor. Insemele MC-urilor sunt doar pentru membrii de drept a MC-urilor si sunt ceea ce ii definesc ca grup ( in engleza se mai cheama si colors ). Iti recomand sa citesti despre compnenta MCurilor,reguli si alte chestiuni de genul si vei vedea ca nu ti se va mai parea funny. amuzant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styuk Postat Septembrie 8, 2015 Share Postat Septembrie 8, 2015 Poti incerca dar nu recomand...poate o sa le dai jos cu tot cu piele...si nu ma refer la cea de pe vesta. Sabina tu ai patchurile, deci cumpara-ti vesta si le poti pune la cei care repara haine de piele. amuzant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Septembrie 8, 2015 Share Postat Septembrie 8, 2015 Opaaaa... se scumpeste parcarea... On topic: este in zona Obor o marochinarie care iti coase ce vrei tu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aship Postat Septembrie 8, 2015 Share Postat Septembrie 8, 2015 (editat) Nu stiu ce ti se pare amuzant la una din regulile de baza ala MC-urilor. Ei na, mai stii, poate ii place BDSM ... Editat Septembrie 8, 2015 de aship Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victor L Postat Septembrie 8, 2015 Share Postat Septembrie 8, 2015 Daca e pe asa si e femeie ( nu lache ) ma ofer voluntar sa o ajut. Cred ca mai sunt si alti voluntari pe aici Ei na, mai stii, poate ii place BDSM ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aship Postat Septembrie 8, 2015 Share Postat Septembrie 8, 2015 Daca e pe asa si e femeie ( nu lache ) ma ofer voluntar sa o ajut. Cred ca mai sunt si alti voluntari pe aici Esti un adevarat gentleman, hehe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victor L Postat Septembrie 8, 2015 Share Postat Septembrie 8, 2015 Daca domnul doreste este loc si pentru dansul Daca nu este,facem . Esti un adevarat gentleman, hehe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edyneagu Postat Septembrie 8, 2015 Share Postat Septembrie 8, 2015 (editat) Și eu recomand pt vestă magazinul de pe str. 11 Iunie din curtea club Fabrică și în apropiere pe bd. Mărășești x str Olimpului este un atelier de croitorie unde se pot coase patch-urile. Editat Septembrie 8, 2015 de edyneagu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Septembrie 8, 2015 Autor Share Postat Septembrie 8, 2015 (editat) Nice to meet you, weirdo. Totusi, ar fi cazul sa le zici si lor ca devii membra ... Nu, nu... caut patchuri chinezesti cu nume asemanatoare (gen Panasoanic, Adibas, etc) si mi le cos pe vesta Opaaaa... se scumpeste parcarea... Plata in raţe. Alta intrebare... unde mai gasesc si alte patchuri.... sa-mi scriu si ceva mai individualizat gen "the wanderer" or something. Editat Septembrie 8, 2015 de northern_freyja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PepsiMan Postat Septembrie 8, 2015 Share Postat Septembrie 8, 2015 (editat) Vesta o gasesti in magazinul din Club Fabrica (George), ti-o cumperi pe marimea ta iar patchurile ti le face sotia mea. De cusut la orice croitorie Editat Septembrie 8, 2015 de PepsiMan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Septembrie 8, 2015 Autor Share Postat Septembrie 8, 2015 Multumesc mult pentru raspunsuri, voi cauta... vestuta sa fie si patchurile se cos... mai apoi ce imi fac eu personalizat nu e urgent dar sa fie intai cu Timisoara MF in Bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victor L Postat Septembrie 8, 2015 Share Postat Septembrie 8, 2015 Pot sa intreb in ce club ai fost primita? Cat timp ai fost hang around/support? Vesta gasesti usor totul e sa ai rabdare sa cauti putin pe net,iar patchurile le poti aplica fie tu ,fie mergi la cineva care se pricepe si rezolvi. Welcome to the real biker world Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PepsiMan Postat Septembrie 8, 2015 Share Postat Septembrie 8, 2015 Cu placere, noi facem patchuri cu dimensiunea maxima de 20x14 cm. Pentru patchul mare de spate te pot trimite la un atelier undeva pe langa piata victoriei (nu am adresa acum). Acolo le-am facut si noi pt RC-ul din care facem parte. Din pacate la ei te va costa in plus si macheta (digitizarea fotografiei/logoului) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stRADu Postat Septembrie 8, 2015 Share Postat Septembrie 8, 2015 Pot sa intreb in ce club ai fost primita? Cat timp ai fost hang around/support? Vesta gasesti usor totul e sa ai rabdare sa cauti putin pe net,iar patchurile le poti aplica fie tu ,fie mergi la cineva care se pricepe si rezolvi. Welcome to the real biker world Fiind femeie 1 ora maxim . Scuze, nu am putut sa ma abtin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate