Catalin Mihai Postat Septembrie 17, 2015 Share Postat Septembrie 17, 2015 Salut si bine v-am gasit Ma numesc Catalin am 32 de ani si sunt din Bucuresti. De curand sunt posesorul agregatului din titlu Motoreta a fost cumparata de la un prieten care de a lungul anilor a intretinuto exemplar, prin urmare este din 1997 cu 55000 km , trage foarte bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Septembrie 18, 2015 Share Postat Septembrie 18, 2015 Sa o stapanesti sanatos!Zici ca trage foarte bine, dar si opreste foarte bine ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jakk Postat Septembrie 18, 2015 Share Postat Septembrie 18, 2015 Pune niste poze cu ea . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mome Postat Septembrie 18, 2015 Share Postat Septembrie 18, 2015 Sa o stapanesti sanatos! Zici ca trage foarte bine, dar si opreste foarte bine ?! asta nu mai conteaza...e deja can can )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin Mihai Postat Septembrie 18, 2015 Autor Share Postat Septembrie 18, 2015 Da se opreste la fel de bine HMM problema...acul de la vitezometru cateodata moare adica cade in 0 si apoi se ridica iar,oare ce sa fie? imediat si pozele » Post actualizat in 18 Sep 2015 16:03Sper ca am nimerit bine la atasarea pozelor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Septembrie 18, 2015 Share Postat Septembrie 18, 2015 Ii spargi pe ceilalți participanți la trafic cu saracia aia de xenon.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jakk Postat Septembrie 18, 2015 Share Postat Septembrie 18, 2015 Ii spargi pe ceilalți participanți la trafic cu saracia aia de xenon.. Trebuia sa dea unu cu piatra in balta . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Septembrie 18, 2015 Share Postat Septembrie 18, 2015 Trebuia sa taci ca era mai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin Mihai Postat Septembrie 18, 2015 Autor Share Postat Septembrie 18, 2015 (editat) Colegu...scuze daca te am orbit,dar asa am cumparato Deci imi poate spune si mie de ce imi cade acul si apoi isi revine? Editat Septembrie 18, 2015 de Catalin Mihai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jakk Postat Septembrie 18, 2015 Share Postat Septembrie 18, 2015 (editat) Trebuia sa taci ca era mai bine! Unu la mana iti spune omul ca abea acum a cumparat-o , doi la mana cu ce te deranjanza lumina aia si in plus se simnte jignit proprietarul la ce ai zis . Te superi degeaba . Bine ca nu ai zis "ii spargi pe toti in.trafic cu saracia aia de motocicleta" . Editat Septembrie 18, 2015 de jakk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin Mihai Postat Septembrie 18, 2015 Autor Share Postat Septembrie 18, 2015 Jakk,nu sunt o persoana suparacioasa,fiecare dintre noi avem pareri diferite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Septembrie 18, 2015 Share Postat Septembrie 18, 2015 Din contra, n am nimic cu mobra! Arata f bine per total ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin Mihai Postat Septembrie 18, 2015 Autor Share Postat Septembrie 18, 2015 Multumesc Dracocbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teby05 Postat Septembrie 22, 2015 Share Postat Septembrie 22, 2015 Alea par niste 10000k in curand o sa cauti si un releu de incarcare sau m-ai rau stator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin Mihai Postat Septembrie 29, 2015 Autor Share Postat Septembrie 29, 2015 Am sa le dau jos la primavara sa pun becuri normale, cum sa cam dus vara, o sa las treaba asta la pravara.Dar ce ma nemultumeste pe mine este ca a murit vitezometrul, sa curat senzorul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SLYther™ Postat Septembrie 29, 2015 Share Postat Septembrie 29, 2015 Alea par niste 10000k in curand o sa cauti si un releu de incarcare sau MAI rau stator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Septembrie 30, 2015 Share Postat Septembrie 30, 2015 Am sa le dau jos la primavara sa pun becuri normale, cum sa cam dus vara, o sa las treaba asta la pravara.Dar ce ma nemultumeste pe mine este ca a murit vitezometrul, sa curat senzorul? E cea mai buna solutie sa montezi becuri cu halogen. Iti recomand OSRAM NightBreaker. Frumoasa motocicleta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin Mihai Postat Noiembrie 28, 2015 Autor Share Postat Noiembrie 28, 2015 (editat) Gata am rezolvat și cu vitezometrul...în spate la ceasuri era un contact imperfect,l am curățat și funcționează perfect acul de la vitezometru Editat Noiembrie 28, 2015 de Catalin Mihai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Noiembrie 29, 2015 Share Postat Noiembrie 29, 2015 La vitezometru e indicat sa te uiti mai mult in localitati , la 50km/h. La 100km/h, nu prea ai ce cauta cu privirea in bord. E vorba de doar 1 secunda, dar poate fi fatal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin Mihai Postat Noiembrie 29, 2015 Autor Share Postat Noiembrie 29, 2015 Scuza ma ...dar observ ca incerci sa ma inveti de ce sunt puse ceasurile acolo??ca nu inteleg,nu inteleg de unde trecerea asta de la o problema tehnica la aruncarea privirii in vitezometru...imi cer scuze daca a sunat urat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Decembrie 2, 2015 Share Postat Decembrie 2, 2015 La vitezometru e indicat sa te uiti mai mult in localitati , la 50km/h. La 100km/h, nu prea ai ce cauta cu privirea in bord. E vorba de doar 1 secunda, dar poate fi fatal. Scuza ma ...dar observ ca incerci sa ma inveti de ce sunt puse ceasurile acolo??ca nu inteleg,nu inteleg de unde trecerea asta de la o problema tehnica la aruncarea privirii in vitezometru...imi cer scuze daca a sunat urat JAGI nu a incercat nimic, pur si simplu a zis ca 1 secunda de neatentie poate fi fatala.... Propun sa faci o lista cu ce raspunsuri te astepti sa primesti pe topic-ul acesta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin Mihai Postat Decembrie 3, 2015 Autor Share Postat Decembrie 3, 2015 Crezi ca eu nu stiu ca secunda aia conteaza?plus de asta mi am cerut scuze ca am fost rautacios,dar mi sa parut ca afirmatia lui nu are legatura cu tema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andutzu_85 Postat Decembrie 11, 2015 Share Postat Decembrie 11, 2015 arata bine agregatul..sa il stapanesti sanatos si sa te bucuri de el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin Mihai Postat Decembrie 12, 2015 Autor Share Postat Decembrie 12, 2015 Ms frumos Dar ca tot vine iarna...am dat carenele jos...eu zic ca merita si ele o vopsea noua,sa mai intinerim si noi un pic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate