traian70 Postat Octombrie 15, 2015 Share Postat Octombrie 15, 2015 buna colegi,detin un scuter yamaha majesty 250,acum 3 saptamani am schmbat uleiul ,un ulei de calitate ,,azi mi s-a aprins becul de la ulei,mentionez ca uleiul este curat si cantitatea este ok am verificat cu joja lui,va rog sa ma lamuriti cu aceasta problema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Octombrie 15, 2015 Share Postat Octombrie 15, 2015 Poate a clacat senzorul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Octombrie 15, 2015 Share Postat Octombrie 15, 2015 Verifica senzorul de presiune si presiunea de ulei de la iesirea din pompa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ottoMan Postat Octombrie 15, 2015 Share Postat Octombrie 15, 2015 E Yamaha, deci becul de ulei nu are legatura cu presiunea. E posibil sa se aprinda pentru a semnala intervalul de service - adica iti spune ca e momentul sa schimbi uleiul pentru s-au facut X km de cand a fost schimbat ultima oara. Se poate reseta intervalul de service, vezi in manual. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei gras Postat Octombrie 15, 2015 Share Postat Octombrie 15, 2015 Pompa de ulei nu face presiune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
traian70 Postat Octombrie 15, 2015 Autor Share Postat Octombrie 15, 2015 cum sa schim uleiu cand e curat si are proprietatile de ungere normale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Scarabel Postat Octombrie 15, 2015 Share Postat Octombrie 15, 2015 Citeste topicul acesta:/index.php?/topic/673299-yamaha-majesty-250cc-2003/ - am spus acolo ca aprinderea martorului du ulei din bord nu are nici o legatura cu cantitratea de ulei din baie. Martorul din bord se aprinde la fiecare 3000 km pentru semnaliza ca trebuie inlocuit uleiul atat. Poti sa nu ai ulei deloc in baia de ulei si nu se va prinde martorul daca nu ai 3000 km facuti de la ultima resetare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Octombrie 15, 2015 Share Postat Octombrie 15, 2015 cum sa schim uleiu cand e curat si are proprietatile de ungere normale nu ti-a zis sa-l schimbi, am mai vazut si la alte scutere, se aprinde becul de servis ulei cand ajunge la intervalul de servis, bordul nu stie ca tu ai schimbat uleiul inainte de termen. cauta un manual de intretinere si citeste acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
traian70 Postat Octombrie 15, 2015 Autor Share Postat Octombrie 15, 2015 multumesc ptr ajutor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate