RIDE TO LIVE Postat Decembrie 21, 2006 Share Postat Decembrie 21, 2006 Invitatie, pentru marea intilnire de Harley Davidson din Austria. Are loc la 06-09. 09.2007 linga localitatea Villach mai exact Faaker See. Va fii aniversarea de 10 ani de la infintare. Anul 2006 au fost in jur de 70.000 de motociclisti, 70% Harley si peste 100.000 de fani ai motocicletelor. Erau motociclisti din intregul UE, Rusia, Saudi Arabia, Canada, USA.... etc Vezi mai multe informatii la adresa de linga: Die European Bike Week von Harley Davidson im Faaker See in Faak ... Salutare tuturor.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Decembrie 25, 2006 Share Postat Decembrie 25, 2006 http://www.europeanbikeweek.com/ din pacate e doar in germana.... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RIDE TO LIVE Postat Ianuarie 3, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 3, 2007 http://www.europeanbikeweek.com/ din pacate e doar in germana.... B. Daca pot sa fiu cu ceva de folos, eu stau in Austria. Daca ai intrat pe seitul de mai sus vezi unde scrie foto 2006. Am si eu citeva poze. Dupa cele vazute de mine cred ca nici intilnirile din USA nu sunt mai mari. Am participat in 2006 si la intilnirea din Gheorgheni. A. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Ianuarie 4, 2007 Share Postat Ianuarie 4, 2007 ok,poze2006....dar ce sa caut,la ce sa ma uit? exista si versiunea in engleza? stiu de adunarea asta de multi ani,am prieteni care merg de ani de zile acolo....eu nu am ajuns. poate anul asta reusesc sa ajung. dupa stiinta mea,nu e adunare exculsiv HD,deci nu e "intalnire HarleyDavidson2007"....e de fapt open,pt orice marca,nu? B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razzie Postat Ianuarie 4, 2007 Share Postat Ianuarie 4, 2007 ok,poze2006....dar ce sa caut,la ce sa ma uit? exista si versiunea in engleza? stiu de adunarea asta de multi ani,am prieteni care merg de ani de zile acolo....eu nu am ajuns. poate anul asta reusesc sa ajung. dupa stiinta mea,nu e adunare exculsiv HD,deci nu e "intalnire HarleyDavidson2007"....e de fapt open,pt orice marca,nu? B. Intalnirea de la Faaker See nu este monomarca...orice motociclist , orice motocicleta... E adevarat ca sunt multi participanti si ca ,comunitatea locala castiga enorm intr-o saptamana, dar la Sturgis e mult mai multa lume...sau Daytona.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Ianuarie 4, 2007 Share Postat Ianuarie 4, 2007 cu nipru a fost cineva? cati km sunt pana acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Ianuarie 4, 2007 Share Postat Ianuarie 4, 2007 CT-SB-AR-Pecs-Ljublijana-Faak am See = 1459km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Ianuarie 4, 2007 Share Postat Ianuarie 4, 2007 CT-SB-AR-Pecs-Ljublijana-Faak am See = 1459km hmmm....nice nu-s asa multi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Ianuarie 5, 2007 Share Postat Ianuarie 5, 2007 hmmm....nice nu-s asa multi bine zici... cred ca imi rezerz saptamina respectiva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Ianuarie 5, 2007 Share Postat Ianuarie 5, 2007 Faaker See e varianta germana de la Fucker See? Ce-mi plac glumele mele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Ianuarie 5, 2007 Share Postat Ianuarie 5, 2007 da,adunarea are loc langa localitatea Faak am see,si se numeste Faaker See! B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Ianuarie 5, 2007 Share Postat Ianuarie 5, 2007 Cool name! De-abia astept o intalnire in Romania la Lacu' Futalailor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titiluka Postat Ianuarie 5, 2007 Share Postat Ianuarie 5, 2007 Cool name! De-abia astept o intalnire in Romania la Lacu' Futalailor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurentiug Postat Ianuarie 8, 2007 Share Postat Ianuarie 8, 2007 Cool name! De-abia astept o intalnire in Romania la Lacu' Futalailor! C-am dur ... nu crezi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RIDE TO LIVE Postat Ianuarie 10, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 10, 2007 vgiuo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Ianuarie 12, 2007 Share Postat Ianuarie 12, 2007 Unde este acest lac in Romania , nu reusesc sa-l gasesc pe harta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titiluka Postat Ianuarie 12, 2007 Share Postat Ianuarie 12, 2007 Unde este acest lac in Romania , nu reusesc sa-l gasesc pe harta ? intreaba-l pe chopper savage...te "lamureste" el! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RIDE TO LIVE Postat Ianuarie 12, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 12, 2007 Unde este acest lac in Romania , nu reusesc sa-l gasesc pe harta ? Daca tot cautam coencidente de genul asta cu lacul, dar ce e cu localitatea aia frumoasa din Croatia, care se numeste P..a?! De vei fii acolo si vei scrie o vedere acasa in tara vei scrie probabil " Draga mamuca, draga tatuca, salutari din P..a?!,, Kawasaki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Ianuarie 15, 2007 Share Postat Ianuarie 15, 2007 Unde este acest lac in Romania , nu reusesc sa-l gasesc pe harta ? in Ro n-ai sa gasesti niciodata FaakerSee... lacul F....descris de ChopperSavage mai sus,e piscina din curtea lui. ref la P.la,chiar este activitate moto acolo,si club moto. eu chiar as vrea sa merg si sa trimit carti postale acasa....hehehe B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Ianuarie 15, 2007 Share Postat Ianuarie 15, 2007 daca nu ma inshel , lacul se afla in "Judetul KARNTEN" , sudul austriei la granita cu Slovenia . aprox350km de Viena . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RIDE TO LIVE Postat Ianuarie 15, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 15, 2007 daca nu ma inshel , lacul se afla in "Judetul KARNTEN" , sudul austriei la granita cu Slovenia . aprox350km de Viena . Oameni buni, uitati-va pe prima pagina, la iceput, am scris exact unde e.... Daca vreti scriti-imi si ne vom intilni intr-un loc, si va duc acolo. Eu stau aici in Austria. Kawasaki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Ianuarie 15, 2007 Share Postat Ianuarie 15, 2007 eu intentionez sa ajung.....prin 3-4 sept. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Ianuarie 15, 2007 Share Postat Ianuarie 15, 2007 eu intentionez sa ajung.....prin 3-4 sept. B. si pe mine ma intereseaza ...poate facem ekipa...black... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titiluka Postat Ianuarie 15, 2007 Share Postat Ianuarie 15, 2007 si pe mine ma intereseaza ...poate facem ekipa...black... noi (eu si black) vrem sa mergem la sf lui august in croatia si de acolo sa mergem in austria...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Ianuarie 16, 2007 Share Postat Ianuarie 16, 2007 noi (eu si black) vrem sa mergem la sf lui august in croatia si de acolo sa mergem in austria...... aha... pai oricum ami este pina atunci...mai vb...asta dak nu vreti sa plecati singurei... sau poate ne gasin pe acolo...eu ma duc,sper sa imi gasesc si cu cine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate