Anya Postat Noiembrie 13, 2015 Share Postat Noiembrie 13, 2015 Buna seara.Am vazut plimbari cu fete incepatoare si mi-am facut curaj.Pentru Bulgaria e nevoie de asigurare de sanatate? Maine incerc o mica plimbare daca este frumos afara. Multumesc mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Noiembrie 14, 2015 Share Postat Noiembrie 14, 2015 Nu este obligatorie asigurarea de sănătate. Ultima dată când am trecut pe la Ruse abia dacă au aruncat o privire spre buletin. Nici casca nu am scos-o.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Noiembrie 14, 2015 Share Postat Noiembrie 14, 2015 Vezi sa nu apara probleme din cauza atentatelor din Franta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Noiembrie 14, 2015 Share Postat Noiembrie 14, 2015 trebuie sa aia actele la tine card pentru plata la benzinarii -platesti direct fara complicatii poate niste leva in buzunare daca mergi in zone suspecte (adica la dracu in praznic) - pe unde nu s-a auzit de card. Pe astea le poti scoate direct de la bancomat. Nu te baza foarte mult pe GPS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adi Adrian Postat Noiembrie 14, 2015 Share Postat Noiembrie 14, 2015 Merg doar fetele ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anya Postat Noiembrie 14, 2015 Autor Share Postat Noiembrie 14, 2015 Multumesc tuturor. Am plecat Revin diseara cu poze. Sper. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adi Adrian Postat Noiembrie 14, 2015 Share Postat Noiembrie 14, 2015 Asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Noiembrie 14, 2015 Share Postat Noiembrie 14, 2015 Unde-ai plecat? Zi-ne si noua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZZTOP Postat Noiembrie 14, 2015 Share Postat Noiembrie 14, 2015 (editat) Atenție în Bulgaria la mașină parcata, pe avarii...omul face semn disperat..în general prin locuri pustii...îți arăta în final în inel care vrea să l vândă. Nu opriți aiurea! Editat Noiembrie 14, 2015 de ZZTOP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bbaarrbbooss Postat Noiembrie 14, 2015 Share Postat Noiembrie 14, 2015 Atenție în Bulgaria la mașină parcata, pe avarii...omul face semn disperat..în general prin locuri pustii...îți arăta în final în inel care vrea să l vândă. Nu opriți aiurea! Atentie in Bulgaria, Romania, Ungaria, Austria... Peste tot sunt jigodiile alea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 14, 2015 Share Postat Noiembrie 14, 2015 Nu pleca singura pe bulgaria daca ai o pana ...... chiar daca pare APROAPE sa stii ca nu ai cu cine sa te intelegi un drum bun pt tine e pana la veliko 170 km insa bine ar fi sa mergi cu cineva care a mai fost mai bine mergi pe mana lui LUV spre munte ca o sa ti prinda bine sa vezi cum se merge civilizat .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honda60 Postat Noiembrie 14, 2015 Share Postat Noiembrie 14, 2015 @ Ianachim : E tarziu , cred ca e acasa deja. Cu LUV ma intersectez maine in Sinaia. Te sun in legatura cu poligonul.O seara buna tuturor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anya Postat Noiembrie 15, 2015 Autor Share Postat Noiembrie 15, 2015 @ianachim, all: multumesc pentru grija, am avut noroc si m-am intors cu bine. Am fost la Sveshtari, la un sit UNESCO-mormantul unul rege get din sec.3-4 BC si la intoarcere m-am oprit la Tutrakan si am mancat o ciorba de peste pe malul Dunarii. Vremea superba,drumul aproape pustiu,peisaje devis.Scuzati calitatea pozelor. Nu stiu ce s-a intamplat in vama la Giurgiu,la intoarcere am trecut ca prin branza,nu mi-a cerut nimeni buletinul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adi Adrian Postat Noiembrie 15, 2015 Share Postat Noiembrie 15, 2015 Frumoasa calatorie.. singura ai mers? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan Secelean Postat Noiembrie 16, 2015 Share Postat Noiembrie 16, 2015 @ianachim, all: multumesc pentru grija, am avut noroc si m-am intors cu bine. Am fost la Sveshtari, la un sit UNESCO-mormantul unul rege get din sec.3-4 BC si la intoarcere m-am oprit la Tutrakan si am mancat o ciorba de peste pe malul Dunarii. Vremea superba,drumul aproape pustiu,peisaje devis.Scuzati calitatea pozelor. Nu stiu ce s-a intamplat in vama la Giurgiu,la intoarcere am trecut ca prin branza,nu mi-a cerut nimeni buletinul Acel rege get e chiar Dromihete al nostru (care s-a studiat la scoala) dar bulgarii nu ii spun numele exact am avut si eu o discutie cu ghizii de acolo . La Turtucaia ai mancat la Lodkata sau cum se numeste restaurantul ala ? Sau altul OK ? da-ne niste info. La Silistra la rezervatia Srebarna n-ai ajuns, presupun, dar era aproape....Traseul asta voiam sa-l fac sambata dar n-am mai putut. Data viitoare da si tu un semn daca vrei sa ai companie , e mai safe si fun in grup daca tot ai acelasi itinerariu programat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate