ianachim Postat Noiembrie 18, 2015 Share Postat Noiembrie 18, 2015 avand in vedere ca dimineata sunt in poligon si vremea spre munte e nasoala vreau sa plec spre veliko pe la 11.30-12.00 din bucuresti mancare bautura si retur pe lumina fara graba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Noiembrie 19, 2015 Share Postat Noiembrie 19, 2015 Lasa te rog locul de intalnire dupa poligon si fac tot posibilul sa ajung si eu, merge ceva la cuptor in vasele lor de lut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Noiembrie 19, 2015 Share Postat Noiembrie 19, 2015 Oficial sunt aproape 3 ore pana la Veliko, iar pe la 5 se insereaza bine (4:30 apune soarele). Mai pui si podul Prieteniei (si ce prietenie!, mai ales cu drumarii nostri), unde poti avea ghinion sa astepti 20 de minute pana se face verde, chiar daca te strecori cu aplomb pana in fata. Daca plecarea e la 12 si intra si masa si bautura, undeva trebuie facut un compormis. Eu zic sa nu va speriati (ne speriem) de noapte. Sau sa lasam la o parte gluma cu "fara graba". Gaaazzz! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 19, 2015 Autor Share Postat Noiembrie 19, 2015 (editat) jilava benzinaria petrom parca pe sensul de mers SPRE giurgiu Robert este un concurs in poligon o sa i rog pe baieti sa intru cat mai repede si dupa sa plec insa nu pot garanta asta pot insa sa anunt inainte cu 45 de minute ora de intalnire la benzinarie ca atat imi ia mie sa vin acasa si sa plec spre jilava Editat Noiembrie 19, 2015 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Noiembrie 19, 2015 Share Postat Noiembrie 19, 2015 de la pipera la veliko se poate merge in 1 ora si 40 minute (daca nu ai dop). La ce poligon te distrezi tu maestre ? cumva aici in spatele casei ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Noiembrie 19, 2015 Share Postat Noiembrie 19, 2015 Cred ca ne vedem si noi... pe acolo si poate la intoarcere daca nu ne lalaim. Vreau sa plec mai devreme sa nu ma intorc pe noapte pt ca 1. e frig si 2. is chioara si nu vad bine noaptea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 19, 2015 Autor Share Postat Noiembrie 19, 2015 de la pipera la veliko se poate merge in 1 ora si 40 minute (daca nu ai dop). La ce poligon te distrezi tu maestre ? cumva aici in spatele casei ? pe valea cascadelor. insa si in spatele casei la tine e un concurs pe tinte fixe. la cascade sunt stagii cu tragere dinamica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Noiembrie 19, 2015 Share Postat Noiembrie 19, 2015 ma gandesc daca invart roata pe la pranz - ca nu am mai trecut podul de un an Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Noiembrie 19, 2015 Share Postat Noiembrie 19, 2015 Deci ramane ora 11:30 in Petrom Jilava ? ca mai devreme nu pot ajunge si parca nici singur nu as pleca sa ma intorc pe intuneric .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 20, 2015 Autor Share Postat Noiembrie 20, 2015 ok 11.30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omu79 Postat Noiembrie 20, 2015 Share Postat Noiembrie 20, 2015 Ma bag si eu in joc, doar ca o sa fur startul de data asta. Vreau sa ajung un pic si in Arbanasi. @Ianachim: masa si darul in aceeasi locatie ca data trecuta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 20, 2015 Autor Share Postat Noiembrie 20, 2015 omu 79 ...... da man ca aveau rachiul ala de piersica bun rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omu79 Postat Noiembrie 20, 2015 Share Postat Noiembrie 20, 2015 Perfect. Atunci ne vedem acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Noiembrie 20, 2015 Share Postat Noiembrie 20, 2015 se laudau azi la radio ca au intensificat controale la frontiera cu ungaria si bulgaria posibil sa fie mai ciudata trecerea maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 20, 2015 Autor Share Postat Noiembrie 20, 2015 Stai man calm ca dupa poligon bag pistoalele in seif auzi hai sa ne salutam in vama la bulgari cu ALLAHU AKBAR!!!!! strigam toti tare cand bagam mana in buzunare dupa acte..... Te bagi???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Noiembrie 20, 2015 Share Postat Noiembrie 20, 2015 cu mutra mea trebuie doar sa ia un polar mai gros pe sub geaca si sa par empotionat pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 21, 2015 Autor Share Postat Noiembrie 21, 2015 (editat) pentru mine clar se face ora 12!!!!!! daca vreti plecati la 11.30 si ne vedem pe drum Editat Noiembrie 21, 2015 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Noiembrie 21, 2015 Share Postat Noiembrie 21, 2015 Nu-mi fac griji ca nu ne-ai prinde din urma! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zen101 Postat Noiembrie 21, 2015 Share Postat Noiembrie 21, 2015 Apar si eu la 11.30 in benzinarie.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Noiembrie 21, 2015 Share Postat Noiembrie 21, 2015 auzi hai sa ne salutam in vama la bulgari cu ALLAHU AKBAR!!!!! strigam toti tare cand bagam mana in buzunare dupa acte..... Te bagi???? Ia vezi... http://m.adevarul.ro/news/eveniment/un-barbat-fost-retinut-spp-strigat-allahu-akbar-intrarea-palatul-parlamentului-loc-targul-nunti-mariage-fest-1_56504e9e7d919ed50e6e4566/index.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 21, 2015 Autor Share Postat Noiembrie 21, 2015 domnilor multam de insotire superba vreme am prins buna masa ne au servit ps data viitoare nu ma mai alergati asa ca am si eu o varsta.... » Post actualizat in 21 Nov 2015 18:28 pizza mica si pizza MAREEEE si gasca completa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omu79 Postat Noiembrie 21, 2015 Share Postat Noiembrie 21, 2015 Care viteza? Noroc ca am avut burtile pline si nu ne-am putut misca repede, ca altfel cadea copacul direct pe noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Noiembrie 21, 2015 Share Postat Noiembrie 21, 2015 Bucurosi de gazda, poze nu am dar sunt sigur ca Fox a fost fotograful master-sef si poate posta mai multe daca mai este activ pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 22, 2015 Autor Share Postat Noiembrie 22, 2015 (editat) https://www.facebook.com/doru.anghelache/posts/911998778848486 astia in vama la ruse nu ne au zis nimic cand ne am salutat cu ALLAH AKBAR Editat Noiembrie 22, 2015 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Noiembrie 22, 2015 Share Postat Noiembrie 22, 2015 Ah, uitasem consemnul! Ma miram de ce nu au raspuns la "Alah-balah-portocalah"-ul meu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate