petru_xxl Postat Decembrie 16, 2016 Autor Share Postat Decembrie 16, 2016 Merci la fel apriliacluj. Nu am mai facut posturi dar am mai facut km. . Si 2-a fotografii de sezon racoros ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Decembrie 16, 2016 Share Postat Decembrie 16, 2016 5***** Mistoooooo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedant68 Postat Decembrie 16, 2016 Share Postat Decembrie 16, 2016 Petru, ai muncit ceva timp la motocicleta, dar ti-a iesit un lucru frumos Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petru_xxl Postat Decembrie 16, 2016 Autor Share Postat Decembrie 16, 2016 Multumesc de apreciere. Nu am ce face daca inima cere si posibilitati nu sunt multe, incerc sa ma descurc cu ce am. Si totusi ma sperie faptul ca atunci cand tragi linie dupa un proiect de asta te cam gandesti de unde ai avut atat sa bagi in el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedant68 Postat Decembrie 17, 2016 Share Postat Decembrie 17, 2016 The end justifies the means Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Ianuarie 1, 2017 Share Postat Ianuarie 1, 2017 felicitari ,mie unu imi place munca depusa si rezultatele ei,culoarea imi place de asemenea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petru_xxl Postat Ianuarie 1, 2017 Autor Share Postat Ianuarie 1, 2017 felicitari ,mie unu imi place munca depusa si rezultatele ei,culoarea imi place de asemenea. Multumesc frumos de apreciere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AparTeGeorge Postat Ianuarie 1, 2017 Share Postat Ianuarie 1, 2017 Felicitari,si eu eram putin sceptic cand am vazut carenele nemontate,dar vazand cum arata ansamblata ,chiar imi place Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Ianuarie 3, 2017 Share Postat Ianuarie 3, 2017 (editat) Live arată și mai bine. Km mulți fără probleme și asfalt curat! Editat Ianuarie 3, 2017 de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petru_xxl Postat Iunie 3, 2017 Autor Share Postat Iunie 3, 2017 I-am facut 2-a footpeguri astazi, ala din dreapta a fost rupt si improvizat cu altul de fostul proprietar. Indata intra "in paine", conserva pleaca la tinichighiu si raman doar cu moto o buna perioada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petru_xxl Postat Iulie 24, 2017 Autor Share Postat Iulie 24, 2017 Astazi a primit bobine de inductie individuale de pe un zx9-r si bujii iridium. Plus schimbul de ulei Ipone Katana sunt curios cum o sa se comporte cu uleiul, de bobine sunt multumit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
riderontornadoes Postat Iulie 25, 2017 Share Postat Iulie 25, 2017 E frumos bravo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petru_xxl Postat Martie 4, 2018 Autor Share Postat Martie 4, 2018 Merci. Urmatorul upgrade sunt franele fata, am achizitionat de la userul Conquistador ce dezmembreaza un zzr 1400, pompele de frana si de ambreiaj ( super om, recomand), de la altcineva (in urma unui topic pe forum) etrierii de suzuki gsxr 1000 k1, ce se potrivesc cu mici modoficari, iar furtunele de la un prieten din Focsani, date jos de pe un zzr1100 el a pus furtune mai lungi in urma unor modificari. Sper ca dupa montaj sa franeze cum trebuie motocicleta, nu eram multumit deloc de franele stock. » Post actualizat in 27 Mar 2018 20:15 Update. Usor, usor acuma are toate comenzile de zx14. Deabia astept sa o scot la plimbare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate